Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 2:53 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Κυπελο "τεχνη & σκουπιδια"

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Κυπελο "τεχνη & σκουπιδια"

Δημοσίευσηαπό ster » Δευτ Μάιος 03, 2004 1:31 am

Για αλλη μια φορα, τα μετρα για την προστασια του περιβαλλοντος & την διακομιδη των σκουπιδιων εσπασαν

[ img ]

Ενω υπηρχαν καδοι αδειοι & ανοιχτοι (μην κουραστουμε κιολας) στην απογειωση, οι περισσοτεροι επεμειναν στις εικαστικες παρεμβασεις με υπεροχες πλαστικες φιαλες στο ανιαρο -κατα τα αλλα- τοπιο του βουνου!

[ img ]

Για του λογου το αληθες ενα μικρο δειγμα πληρους αρμονιας πλαστικου & φυσης

[ img ]

Δεν πιστευω να εχει κανενας αντιρρηση οτι αυτο ειναι ενα εργο τεχνης

[ img ]

Ευχαριστουμε ολους τους καλλιτεχνες για τις δημιουργιες τους. Ελπιζουμε & στις επομενες συναντησεις να εχουν τον ιδιο δημιουργικο οιστρο!!! 8O

ster
EN A

Δημοσ.: 8

Δημοσίευσηαπό loxagos » Δευτ Μάιος 03, 2004 10:23 am

(η τέχνη είναι υπερβολή ?)
Είναι γνωστό στους χρήστες αυτού του forum πως είμαι λάτρης της φωτογραφίας
Είναι όμως αλήθεια πως δεν μπορώ να αποστασιοποιηθώ αρκετά από το αντικείμενο του φακού μου ώστε να χαρακτηριστώ καλλιτέχνης.

Θέλω να πω, για να τα κάνω πιο λιανά,, ότι δεν είμαι σε θέση να φωτογραφίσω το γεύμα του σαρκοφάγου που βρήκε μόνα τα μικρά της γαζέλας, χωρίς να επέμβω, ώστε να αποθανατίσω την διαδικασία, χάριν της τέχνης

Έτσι έχασα εικαστικά αριστουργήματα όπως αυτό με το πλαστικό μπουκάλι που ατενίζει το ηλιοβασίλεμα, γιατί προτίμησα να το μαζέψω αντί να το φωτογραφίσω. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν ακόμα καλλιτέχνες ανάμεσα μας και αισθάνομαι ήσυχος για την αισθητική μας.

:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Δημοσίευσηαπό ster » Δευτ Μάιος 03, 2004 10:59 pm

Αξιοτιμε & φιλτατε Κε. Λοχαγε,
δεν υπαινισσομεθα οτι το συγκεκριμενο μοντελο-μπουκαλι ανηκε σε εσας προσωπικα. Εαν ομως ο χρηστης του το ειχε μαζεψει -οπως εσεις πολυ σωστα πραξατε- δεν θα ειχαμε θεμα για φωτογραφιση. Πραγμα το οποιο ΔΕΝ θα μας στεναχωρουσε καθολου σας πληροφορω. Παρ'αυτα, θα ηθελα να σας ενημερωσω -για να μην στεναχωριεστε & εσεις για τα καιμενα μικρα της γαζελας- οτι εμεις μετα το περας της φωτογραφισης μαζεψαμε ΟΛΑ τα μοντελα ΟΛΗΣ της απογειωσης.

Μετα τιμης
Στεργιος
Υ.Γ. Και τα καιμενα τα αρνακια εχουνε μανα ομως!!! Δεν σας ειδα να επεμβαινετε στις χασαποταβερνες για να αποτρεπετε το σφαγιασμο των.

ster
EN A

Δημοσ.: 8

Δημοσίευσηαπό loxagos » Δευτ Μάιος 03, 2004 11:55 pm

Γεια σου Στέργιο !
Τι θα έλεγες να αφήσουμε τον πληθυντικό ?

Θεώρησα την αντίδραση σου υπερβολική, σε ότι αφορά τα σκουπίδια της απογείωσης.
Έχω και κάποια προκατάληψη με τους δημοσιογράφους και την προβολή της ασχήμιας, μιας και πουλάει περισσότερο.
Νομίζω πως τα πράγματα, σε αυτόν τον τομέα, έχουν σοβαρά βελτιωθεί. Η ευαισθησία των παραπεντηστών έχει οξυνθεί αρκετά τελευταία.
Μου κακοφάνηκε λοιπόν που κάποιες σκουπιδο…εξαιρέσεις πήραν τέτοια διάσταση.

ster έγραψε:εμεις μετα το περας της φωτογραφισης μαζεψαμε ΟΛΑ τα μοντελα ΟΛΗΣ της απογειωσης. .

Αλήθεια ποιοι είστε εσείς ? πολύ θα θελα να γνωριστούμε και την επόμενη φορά να πάρουμε μαζί όλα τα ….μοντέλα

ster έγραψε:Και τα καιμενα τα αρνακια εχουνε μανα ομως!!! Δεν σας ειδα να επεμβαινετε στις χασαποταβερνες για να αποτρεπετε το σφαγιασμο των.

Όσο για τα …αρνάκια. Ποτέ δεν υποστήριξα πως είμαι φυτοφάγος, αλλά δεν πάω και στα σφαγεία να τραβάω φωτογραφίες. :roll:

loxagos
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Μάιος 04, 2004 9:51 am

loxagos έγραψε:την επόμενη φορά να πάρουμε μαζί όλα τα ….μοντέλα

Αν "πάρετε" όλα τα "μοντέλα", θέλω να είμαι και γω εκεί !!!!

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό loxagos » Τρί Μάιος 04, 2004 9:56 am

norad έγραψε:Αν "πάρετε" όλα τα "μοντέλα", θέλω να είμαι και γω εκεί !!!!

Σε έχω υπόψην Αλεξ !!!! :wink:

loxagos
Competition

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 3 επισκέπτες