Συντονιστής: Moderators
car00ly έγραψε:...... Ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν! Επισης ευχομαι να βαλω μυαλο απο τα λαθη που με αφησαν να ζησω.........
GEORGE29041 έγραψε:Εδω που τα λεμε car00ly τ`αθελε ο κωλος σουχαιρομαι που δεν επαθες τιποτα
condor έγραψε:Νομίζω οτι έχεις εκπαιδευτεί τέλεια και έχεις τον χαρακτήρα για να εξελιχθείς πολύ καλός πιλότος παρα5.
tsouloufis έγραψε:Κατά την γνώμη μου πάντα πιστεύω ότι κάνεις λάθος γιατί αν είχε εκπαιδευτή τέλεια θα ήξερε ότι σε τέτοια περίπτωση δεν ακλουθούμε κάποιον που δεν ξέρουμε ποιός είναι τι πετάει πόσο καιρό πετάει κτλ.
Από την στιγμή που ρωτάει κάποιον παλιό πιλότο και του λέει μείνε έξω από το βουνό ΤΕΛΟΣ κάνει αυτό που του είπε.
Δεν είχε καμία δουλεία να ακολουθηση τον Κολοκοτρώνη που πεταει 2-3 .
tsouloufis έγραψε:
Κατά την γνώμη μου πάντα πιστεύω ότι κάνεις λάθος γιατί αν είχε εκπαιδευτή τέλεια θα ήξερε ότι σε τέτοια περίπτωση δεν ακλουθούμε κάποιον που δεν ξέρουμε ποιός είναι τι πετάει πόσο καιρό πετάει κτλ.
car00ly έγραψε:..... Δεν φοβηθηκα ........
tsouloufis έγραψε:GEORGE29041 έγραψε:Εδω που τα λεμε car00ly τ`αθελε ο κωλος σουχαιρομαι που δεν επαθες τιποτα
ακριβος ετσι !!!!!condor έγραψε:Νομίζω οτι έχεις εκπαιδευτεί τέλεια και έχεις τον χαρακτήρα για να εξελιχθείς πολύ καλός πιλότος παρα5.
Κατά την γνώμη μου πάντα πιστεύω ότι κάνεις λάθος γιατί αν είχε εκπαιδευτή τέλεια θα ήξερε ότι σε τέτοια περίπτωση δεν ακλουθούμε κάποιον που δεν ξέρουμε ποιός είναι τι πετάει πόσο καιρό πετάει κτλ.
Από την στιγμή που ρωτάει κάποιον παλιό πιλότο και του λέει μείνε έξω από το βουνό ΤΕΛΟΣ κάνει αυτό που του είπε.
Δεν είχε καμία δουλεία να ακολουθηση τον Κολοκοτρώνη που πεταει 2-3 .
φίλε car00ly ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα φρόντισε όμως να μην το ξανακάνεις
freedom έγραψε:.
....Αγαπητέ φίλε η κοινότητα του σπορ στον Κιθαιρώνα είναι ένα πολύ φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον .....
Raflas έγραψε:παρε 2-3 να τρυπας καλυτερα
freedom έγραψε:2-3 μέρες πριν βλέποντας
freedom έγραψε:2-3 πραγματάκια για της συνθήκες της κάθε μέρας
Επιστροφή στην Ασφάλεια Πτήσεων - Συμβάντα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot], Google [Bot] και 3 επισκέπτες