Τι να πουμε μετα για τα 2-3 ΕΝ D που μετα την απαγορευση των αγωνιστικων πετανε σε αγωνες ,εχουν πιστοποιηση, ποιος ομως κοινος πιλοτος 2-3 θα τα πεταξει, εκει φανταζωμε το τραβηγμα εγινε απο τα μαλλια για να μπουν στην κατηγορια

Συντονιστής: Moderators

Χρήστος Λάππας έγραψε:Collapse lines στα Ελληνικά;

στο πολύ όμορφο αυτό θέαμα που μας προσέφερε ο Δημήτρης θα ήθελα να προσθέσω τη δικιά μου τρυφερή στιγμή και με EN-C (sigma ) το οποίο με τη μικρή μου έρευνα δεν πέρασε τα test με ιμαντες καταρραγής Κολλαψόσκοινα. Γκρεμιζόγραμμες. Καταρευσόλουρα. Ριξόσπαγγοι και μάλιστα παραλίγο να βγει και Α άντε Β αν διαβάσει κάποιος τα τεστ.
  στο πολύ όμορφο αυτό θέαμα που μας προσέφερε ο Δημήτρης θα ήθελα να προσθέσω τη δικιά μου τρυφερή στιγμή και με EN-C (sigma ) το οποίο με τη μικρή μου έρευνα δεν πέρασε τα test με ιμαντες καταρραγής Κολλαψόσκοινα. Γκρεμιζόγραμμες. Καταρευσόλουρα. Ριξόσπαγγοι και μάλιστα παραλίγο να βγει και Α άντε Β αν διαβάσει κάποιος τα τεστ.MIK έγραψε:εξπεκτανς βανζελ, μα προμι, σιλβουπλε
sot έγραψε:...σημαντικό ρόλο παίζει το είδος της ζώνης και η ρύθμισή της.

όποια εταιρία μείνει πιστή στην ευθύνη και στο καθήκον πάει για κλείσιμο . Γιατί εμείς με την καταναλωτική μας παιδία ψηφίζουμε  και αγοράζουμε το σχοινί του καπιταλισμού για να κρεμαστούμε ( μην με πάρετε για κανένα αριστερό…ελεύθερος είμαι.)
 όποια εταιρία μείνει πιστή στην ευθύνη και στο καθήκον πάει για κλείσιμο . Γιατί εμείς με την καταναλωτική μας παιδία ψηφίζουμε  και αγοράζουμε το σχοινί του καπιταλισμού για να κρεμαστούμε ( μην με πάρετε για κανένα αριστερό…ελεύθερος είμαι.)  

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες