από jollyroger » Παρ Φεβ 15, 2013 5:41 pm
απ οσο καιρο εχω παρακολουθησει το παρων φορουμ, εχω παρατηρησει, οτι οταν θελει κανεις να πουλησει κατι, το ανακοινωνει στο φορουμ "αγγελιες εξοπλισμου"...
απ οτι εχω παρατηρησει, βοηθαει στην πιο ταχεία πώληση, οταν γινεται κανεις συγκεκριμένος... πχ "πουλαω το ποδηλατο μου, 100ευρώ", σε σχεση με πχ "πωλειται ποδηλατο, το καλυτερο του κοσμου", κλπ...
οποτε στη θεση σου, προσωπικά θα το ποστάριζα με οσο το δυνατον μεγαλύτερη σαφήνεια στο σχετικό φορουμ, και αν δεν εβλεπα κινηση, θα ξεκιναγα να κατεβαζω την τιμή ("φρεσκαροντας" παραλληλα την αγγελία), ωστε να λεω και κατι νεο...
κι αν δεν ειχα τιποτα νεο να πω, τοτε θα χρησιμοποιούσα ισως ανα 2μηνο το κομβιο που "ανεβαζει" το θεμα, στα φρεσκα... (θα επαναλαμβανα δηλαδη το ιδιο πραγμα που ειχα ηδη πει) μηπως και πιασω καποιον που διαβαζει αραια και που το φορουμ, και που δεν ετυχε να το δει... αλλα ανα 2μηνο, προκειμενου να σεβαστώ και τους αλλους που διαβαζουν καθημερινα το φορουμ, και απορουν με το γιατι μπορει να λεω τα ιδια καθε τοσο...