Συντονιστής: Moderators
andread έγραψε:Jolly, πρώτον δεν παίρνεις μέρος σε αγώνες και αυτό που λες είναι θεωρητικό, απλοϊκό και εντελώς λάθος.
Ο διοργανωτής βάζει μια τιμή με την οποία θα μπορέσει να καλύψει τις υποχρεώσεις του να παρέχει το καλύτερο δυνατόν στους πιλότους και τελικά ναι ... ίσως να βγάλει κέρδος ίσως και να μπει μέσα, το οποίο το ξέρει κατόπιν εορτής. Πως ζητάς ανάλυση - να συμμετέχεις δηλαδή σε μια διαδικασία για την οποία γνωρίζεις ελάχιστα και με΄τα να αρχίσει ο καθένας το κοντό και το μακρύ του. Αν ο διοργανωτής μπει μέσα δεν θα σου ζητήσει να πληρώσεις εκ των υστέρων παραπάνω.
Όσο για την συμμετοχή, ναι δυστυχώς οι εποχές του όλα τζάμπα που κάποτε ζήσαμε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, τώρα πρέπει να κάνουμε το προγραμματισμό μας να βάλουμε 25 ευρώ τον μήνα στην άκρη για να πάμε σε 2 αγώνες τον χρόνο. Το κόστος ενός αγώνα μπορεί να φαίνεται μεγάλο αν υπολογίσει κάνεις όμως τι ξοδεύουμε θα δει ότι:
Βενζίνη για μια πτήση Κιθαιρώνα
Αλλαγή πτέρυγας κάθε 5 χρόνια: 500 ευρώ κάθε χρόνο
δεν ηθελα να σε στενοχωρήσω, ουτε να το πάρεις προσωπικά...badder έγραψε:Jolly σε κόβω πολύ σοσιαλιστή από τον καναπέ σου.
Και πίστεψε με πολλοί εδώ πέρα θα χαιρόντουσαν να το παίζουν σοσιαλιστές εκ του ασφαλούς αν ήταν στη θέση σου. Ειδικά εσύ να ζητάς κάτι τέτοιο είναι μάλλον αστείο, για να μην πω τίποτα άλλο. Δεν έχεις ιδέα για το πως διοργανώνεται ένας αγώνας. Δεν έχεις ιδέα για την εθελοντική εργασία όσων ασχολούνται, γενικά δεν έχεις ιδέα για τίποτα σχετικό. Είσαι από τους ελάχιστους που πραγματικά εαν ποτέ πήγαιναν σε αγώνα όχι μόνο δεν θα είχες πρόβλημα να πληρώσεις το κόστος συμμετοχής, αλλά πιθανόν να μπορούσες να καλύψεις και όλα τα έξοδα του αγώνα, για όλους μόνος σου, χωρίς να ζοριστείς. Και γενικά δεν σε έχω κόψει να έχεις ζοριστεί ποτέ, ούτε να έχεις ιδρώσει.
Οπότε μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις, γιατί για σένα διασκέδαση και παιχνίδι είναι αυτό, να ιντριγκάρεις και να δημιουργείς θέματα, αλλά αυτό για όσους σε ξέρουν είναι μάλλον φτηνός και κακόγουστος τρόπος διασκέδασης. Πιθανόν και εγώ αν είχα όλα μου τα προβλήματα λυμένα και βαριόμουν να έβρισκα εναλλακτικές διασκεδάσεις όπως αυτή εδώ τη κοινότητα. Απο τη στιγμή όμως που είσαι άσχετος με όλα αυτά μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις και να προκαλείς.
Είμαι σίγουρος ότι αν φέρεις την φορολογική σου δήλωση οι διοργανωτές θα σκεφτούν να σου δώσουν τον προυπολογισμό.
Υ.Γ.
Το δικαίωμα συμμετοχής δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Όποιος θέλει συμμετέχει. Όταν αγοράζεις ένα εισιτήριο για μια παράσταση ή όταν πληρώνεις διόδια ζητάς κάτι αντίστοιχο. Όχι, απλά εδώ λες, ας κάνουμε λιγο ντόρο.
αλλος εκανε ερωτηση, αλλος εφαγε το ξυλο... μπορει κανεις να μου εξηγησει γιατι?!frog έγραψε:Βρε παιδιά μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος μην τον αρπάζετε από τα μούτρα. Την επόμενη φορά που θα οργανωθεί αγώνας ας μπει στην διοργάνωση να δει από κοντά τι γίνεται και που πηγαίνουν τα χρήματα.
neanderthal έγραψε:Και τι γίνεται με όσους θέλουν να συμμετέχουν αλλά δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος συμμετοχής λόγω έλλειψης χρημάτων? δικαίωμα στους αγώνες έχουν μόνο οι έχοντες πλεον? δεν ειναι διάκριση αυτό?
JollyRoger έγραψε:τα τυχόν εξοδα(πχ καυσιμα περισυλλογης), πως θα καλυφθούν;
ωραιο θα εβρισκα, να υπηρχε μια αναλυση εξοδων, ωστε να μπορούσε ο καθενας μονος του να δει πως επενδύονται τα 70-100ευρώ που θα βάλει, και να μην υπάρχουν απορίες...
neanderthal έγραψε: Και ρωτάω Αν ένας έλληνας πολίτης δεν έχει να πληρώσει το κόστος συμμετοχής δεν αποκλείεται αυτόματα από την δυνατότητα να αγωνιστεί? Δεν είναι διάκριση αυτό?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες