Σας έλλειψα φιλενάδες μου? Συγνώμη ήμουν για σκι και άσε που έχω να απογειωθώ στον Κιθ από τον Νοέμβρη.
Με χαρά σας καλωσορίζουμε στο Ιπτάμενο Cosmopolitan 2016 όπου θα πετάμε ανέμελοι και θα συζητάμε για τα ερωτικά μας προβλήματα. Εδώ καλές μου φιλενάδες θα σκίσουμε όλοι τα καλτσόν μας και θα πετάξουμε ψηλά φτάνωντας σε ατελείωτους ιπτάμενους οργασμούς.
Για τη νέα σεζόν σας έχουμε πολλές εκπλήξεις. Ας ξεκινήσουμε με την νέα μας συνεργασία με τον περίφημο Τάσος "the Lobster" ειδικό σεξολόγο, διαιτολόγο, φαναρτζή ο οποίος σε αυτή τη στήλη θα σας δίνει ερωτικές συμβουλές, συμβουλές μαγειρικής και γαστριμαργικής απόλαυσης και κάθε συμβουλή για την επιδιόρθωση του φορτηγού σας. Ναι φιλενάδες μου τον ζητήσατε τον έχουμε. Δεν σηκώνετε του Κώστα? Ο Τάσος ξέρει. Πεινάει ο Σάκης? Ο Τάσος ξέρει. Φλάτζα τα ζανφορ στη νταλίκα του Μπάμπη? Ο Τάσος ξέρει. Για πτήση μη ρωτάτε δε ξέρει.
Στείλτε τις απορίες σας στο
astakos@eatlovefly.com ή αφήστε το γράμμα σας στην ταβέρνα Δαίδαλος δίπλα στις μπριζόλες.
Σας παρουσιάζουμε τα πρώτα γράμματα των τηλεθεατών μας
Αγαπητέ Αστακέ
Του φίλου μου δεν του σηκώνετε. Το αλεξίπτωτο. Ξεκίνησε πέρσι το παραπέντε και δεν του σηκώνεται καλά. Λέει ότι θέλει να κάνει κοντρολ αλλά όλο για κοντρόλ πάει και κοντρόλ δεν κάνει. Τι να κάνω?
Αγαπητή Σούλα
Το κοντρόλ είναι μια πολύ περίεργη φάση που όλοι πρέπει να περάσουν. Όπως και το σεξ πρέπει να γίνετε στο σωστό σημείο με τον σωστό άνθρωπο και πρέπει να είναι λίγο κούραση και πολύ απόλαυση. Δεν πρέπει να το κάνεις με άγχος και ούτε να το κάνεις με λάθος καιρό γιατί θα κουραστείς, θα αγχωθείς και δεν θα το ξανακάνεις. Καλό είναι κάθε φορά που έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλά πάντα να ρωτάς αν ο καιρός είναι κατάλληλος για σένα κάποιον έμπειρο γιατί το τελευταίο που θέλεις να γίνει είναι να χτυπήσεις και να φοβηθείς.
Παράλληλα όπως το σεξ χρειάζετε επικοινωνία και κάποιον έμπειρο να σου δείχνει τα κόλπα. Δεν έχει νόημα να σου πει ο πρώτος σου δάσκαλος στο σεξ όλα τα κόλπα με τη μια γιατί απλά θα μπερδευτείς. Μόνος σου θα δοκιμάζεις και θα κάνεις προπόνηση τα βασικά και θα ρωτάς να σου δείξουν νέα ή να σου διορθώσουν τα λάθη τις επόμενες φορές.
Όπως στο σεξ κάθε προπόνηση είναι καλή αλλά αν δεν σηκώνετε δεν πειράζει άστο για άλλη φορά. Αν έχει λίγο αέρα κάνε 3 face και 10 δοκιμές για φούσκωμα back και άστο τζάμπα κουράζεσε. Θα έρθει μια μέρα που θα τον έχει 15-20 (τον αέρα) και θα απολαύσεις (κοντρόλ ρε).
Αν έχεις κουραστεί 5-10 μέρες με μέτριο αέρα και χαρείς και άλλες 5 με πολύ καλό αέρα δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Αντί να είσαι ο χάρος με το δρεπάνι όταν απογειώνεσαι θα απογειώνεσαι καλά και σταθερά, ενώ τις μέρες με πολύ αέρα σιγά σιγά θα φεύγεις και πιο νωρίς με απόλυτη ασφάλεια και θα βάζεις πιο πολλές ώρες. Θα δεις ότι αντί να σκέφτεσαι σε κάθε σου απογείωση "θα πεθάνωωωωω" θα σκέφτεσαι σιγά σιγά μόνο "τι όμορφα που σε 5 δευτερόλεπτα θα πετάω, που είναι το θερμικό μου τώρα"
Παράλληλα αν κάνεις κοντρόλ με θερμικά (πάντα με ασφάλεια) θα δεις ότι στο έδαφος θα αρχίσεις να προλαβαίνεις τα κλεισίματα που θα είναι συχνά και πολλά. Τα μυνήματα είναι τα ίδια στο έδαφος και στον αέρα και θα αναπτύξεις το muscle memory που λένε και στο χωριό μου μιας και στον αέρα δεν το σκέφτεσαι να προλάβεις το κλείσιμο βγαίνει αυτόματα.
Τέλος θα δεις ότι το κοντρόλ θα γίνει απόλαυση και μόλις το πιάσεις μια υπενθύμιση μια φορά το μήνα αν έχει εξαιρετικό και διασκεδαστικό αέρα θα αρκεί για να είσαι καλός. Φυσικά όπως και το σεξ μακάρι να κάνεις πέντε και δέκα μη σου πω φορές τη μέρα να γίνεις πάρα μα πάρα πολύ καλός. Ποτέ δεν πείραξε κανέναν το πολύ κοντρόλ ούτε το πολύ σεξ αρκεί να το κάνεις με ασφάλεια. Κάνε και κάνα face μια φορά το μήνα να μην το ξεχνάς και είσαι κομπλέ.
Αν ο φίλος σου κάνει μόνο κοντρόλ και δεν πετάει καθόλου όταν πετάει, πες του να πετάει συχνά. Είναι λίγο λάθος...
------------------------------------------
Αγαπητέ Αστακέ
Με λένε Αναξαγόρα, είμαι άντρας και πάω μόνο με γυναίκες. Εδώ και 3 χρόνια πετάω και επειδή πετάω πολύ όποτε μπορώ με χώρισε η δικιά μου. Επιεδή πετάω δεν έχω πολλές ευκαιρίες να γνωρίσω κοπέλες και επειδή είμαι και λίγο σκατόφατσα δεν μου κάθετε καμία. Τι να κάνω?
Αγαπητέ Αναξαγόρα
Με τη φάτσα που έχεις πράγματι έτσι δεν θα βρεις άλλη κοπέλα ποτέ κανονικά. Σου προτείνω αυτό που έκαναν τόσοι και τόσοι πιλότοι και δεν ξέρουν πια να διαλέξουν για το βραδυνό τους σεξ. Μάθε να πετάς διθέσιο.
Αν όπως λες πετάς συνέχεια δεν είναι τίποτα δύσκολο να πας σε έναν εκπαιδευτή και να μάθεις να πετάς. Λίγο καλό κοντρόλ να έχεις με το μονό και με καλό καιρό (5-15χλμ απογείωση και να έχει σαφώς κάποιο αέρα στην προσγείωση) δεν είναι κάτι δύσκολο. Καλό είναι τις πρώτες σου πτήσεις να τις κάνει με πιλότους μιας και θα τα σκατώσεις και στην απογείωση και στην προσγείωση.
Σε 10-20 απογειώσεις θα είσαι σε θέση να πετάξεις και κοριτσάκια τα οποία όσο ψέματα και να λέμε στα briefing για την απογείωση πελατών στα διθέσια πάρτο απόφαση δεν θα τρέξουν ποτέ. Το τρέχα τσάμπα το λες αυτές ακούν κάτι άλλο. ΚΑΤΣΕ ΜΟΥ. Αφού να φανταστείς εγώ πια δεν τους λέω τρέχα αλλά "έχω άλλο ένα διθέσιο και μετά θα κάνουμε σεξ" μόλις γυρνάω με το πανί φουσκωμένο.
Κοίτα τους πιλοτους τριγύρω σου που κάνουν διθέσια. Όλοι σκατόφατσες με όμορφες κοπέλες. Τι νομίζεις τους αρέσει ή το κάνουν για τα λεφτά?
--------------------------------------------------------
Αγαπητέ Αστακέ
Μου αρέσει μια κοπέλα αλλά δεν ξέρω αν θέλει κάτι μεταξύ μας μιας και είμαστε χρόνια φίλοι. Πως θα καταλάβω αν θα πει το ναι ή πρέπει να περιμένω κι άλλο? Να την κάνω διθέσιο και μετά να της την πέσω? Δεν θέλω να χαλάσει η φιλία μας.
Αγαπητέ Χάρη Βλαχάβα.
Θα την πετάξεις ένα διθέσιο και μετά θα την φέρεις για φαγητό με εμένα τον είδικό του έρωτα να δω τις αντιδράσεις της. Θα σου πω αμέσως.
----------------------------------------------------------
Αγαπητέ Αστακέ
Με λένε Κλεομένη και είμαι 22 χρονό. Η φιλοσοφία στη ζωή είναι ότι όλα είναι πλάκα, οι άλλοι δεν έχουν δικαιώματα αρκεί να φροντίζω εγώ την πάρτυ μου, οι κανόνες είναι για τους άλλους και όχι για μένα και ότι έχω πάντα δίκιο. Πετάω παραπέντε εδώ και δυο χρόνια και όλοι λένε ότι θα χτυπήσω σύντομα. Παράλληλα όπως οδηγώ όλοι λένε ότι θα σκοτώσω κανέναν ενώ ακόμα και στο σκι μου λένε ότι είμαι χάρος μιας και δεν ξέρω αλλά τρέχω σαν παλαβός. Μήπως έχουν κάποιο δίκιο οι άλλοι και είμαι λάθος?
Αγαπητέ Κλεομένη
ΝΑΙ
---------------------------------------------
Αγαπητέ Αστακέ
Με λένε Φρίξο και πετάω 10 χρόνια. Το πάθος μου είναι να βγαίνει στο sky ότι έχω κάνει τη πιο μεγάλη πτήση της ημέρας να το βλέπουν όλοι. Τι να κάνω μιας και είμαι γενικά γίδι στο cross country
Αγαπητέ Φρίξο
Καταρχάς μπορείς πάντα να τοποθετήσεις το gps σου στο κάθισμα του Ξηρού και μετά καταλάθος να σβήνεις την πτήση του από το δικό του όταν τον πετυχαίνεις στην προσγείωση για να το πάρεις πίσω. Αλλιώς νομίζω ο Μυριανθόπουλος με 10-20 ευρώ θα δεχτεί να σου σβήνει πτήσεις.
Αν σε πάρει χαμπάρι ο Ξηρός μπορείς πάντα να πάρεις ένα ποδήλατο και να ανάβεις το gps κοντά σε μια απογείωση. Κάνεις 30-50 χλμ όσα αντέχεις βασικά και το σβήνεις. Καλό είναι να είναι αληθοφανείς η ώρα και η επιλογή της απογείωσης (μη πας Καντήλι με 8 μποφόρ Βοριά) και πίστεψέ με αν μείνεις σεμνός για μέρες θα λένε 'ολοι "ρε το πούστη πέταγε τελικά καλά ο Ασπρόπυργος έχει γίνει καλός πιλότος αυτός πάλι τρίωρο έβαλε" κανένας δεν πολυκοιτάει τις πτήσεις. Νομίζω με λίγο παραπάνω αμοιβή ο Μυριανθόπουλος θα κάνει να κολλάνε οι λεπτομέρειες της πτήσης να μην μπορεί να καταλάβει κανένας ότι είναι με ποδήλατο να είσαι κομπλέ.
Μι άλλη καλή συμβουλή είναι να το κάνεις την τελευταία μέρα πριν τη κακοκαιρία ώστε να μένει η πτήση για μέρες "Φρίξος Απεταχτοπουλος 3,41ώρες 80,32olc
Αυτά για σήμερα φιλενάδες μου
Α ναι πότε θα πετάει ο Κιθαιρώνας? Δεν έχουμε ιδέα