Ημερομηνία Κυρ Δεκ 08, 2024 7:25 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Αγγελίες Αγγελίες εξοπλισμού

Αγγελίες εξοπλισμού

Αδειασμα αποθήκης, κοντρολοκαθίσματα-εξοπλισμός

Οι πωλήσεις και οι αγορές μέσα από αυτό το φόρουμ δεν σχετίζονται με την ιστοσελίδα sky.gr και δεν αποφέρουν κανένα έσοδο ή άλλο όφελος για το sky.gr. Οι πωλητές και οι αγοραστές είναι οι αποκλειστικοί απολύτως υπεύθυνοι για τις συναλλαγές.

Συντονιστές: sarropoulo, Moderators

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πωλήσεις και οι αγορές μέσα από αυτό το φόρουμ δεν σχετίζονται με την ιστοσελίδα sky.gr και δεν αποφέρουν κανένα έσοδο ή άλλο όφελος για το sky.gr. Οι πωλητές και οι αγοραστές είναι οι αποκλειστικοί και απολύτως υπεύθυνοι για τις συναλλαγές. Το sky.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συναλλαγές και τα προϊόντα που αναφέρονται στις συζητήσεις που ακολουθούν. Συμμετέχοντας στις συζητήσεις δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και έχετε αποδεχθεί τους όρους αυτούς.

Αδειασμα αποθήκης, κοντρολοκαθίσματα-εξοπλισμός

Δημοσίευσηαπό raflas » Τετ Νοέμ 27, 2024 11:51 pm

Καθισματα αρχαιολογικης και συναισθηματικης αξιας ,σκισμενα βρωμικα ταλαιπωρα οτι πρεπει για κοντρολ :)

Advance κουκουλι (ειχα βγαλει το κουκουλι για ανεση στο κοντρολ,υπαρχει χωρις φθορες ,μπαινει κανονικα) , δωρο και μια τσαντα Nova . 50ευρω

Up κάθισμα με σχετικές βελτιώσεις για άνετο κοντρόλ δώρο μαζί ένα φτερό Up Kantega μεγεθος medium με διάφορα σκισίματα και μπαλώματα λογικά κάνει κοντρόλ ακόμα δεν έχω ιδέα, έχω να το ανοίξω 2-3 χρονια, συνοδεύεται απο σακούλα οτι νανε που το χώρεσα. 50ευρω

Advance καθισμα και δωρο μαζι ενα Skywalk Poison medium νομιζω , (σε αγνωστη κατασταση, παιζει να ειναι και κομμένο στα δυο, δεν εχω ιδεα πως ειναι μεσα ισως λειπουν και σκοινια,συνοδευεται απο τον εσωτερικο του σακο. ) 50 ευρω.

Τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι για ΠΤΗΣΗ, μονο για επιγεια ασχολια . (το poison ισως κανει και για σκια η για να μαζευεις ελιες)

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
raflas
Competition

Δημοσ.: 250

Επιστροφή στην Αγγελίες εξοπλισμού

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες