Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 3:47 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Υποδομή στις Πλαταιές.

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Υποδομή στις Πλαταιές.

Δημοσίευσηαπό guru » Πέμ Μάιος 25, 2006 3:52 pm

Από ότι έχω καταλάβει μέσες – άκρες, μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας και υποβάθμισης των υπαρχόντων υποδομών, έχουν εγκριθεί κάποια κονδύλια για το Αεραθλητικό Κέντρο και ο Δήμαρχος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να γίνουν αντίστοιχα έργα υποδομής (και εν΄ όψη εκλογών).

Αυτές οι υποδομές θα πρέπει να έχουν σαν στόχο το να διευκολύνουν τους Αθλητές και όχι τα κατσίκια του τσοπάνου ή το γκράφιτι των Πλαταιών (όσοι έχουν πάει στο κιόσκι θα ξέρουν τι εννοώ).

Θα πρέπει σαν πρώτο βήμα, να βγει ένας και μόνο ένας επίσημος φορέας που θα μείνει σταθερός ως προς τα αιτήματά μας (ΑΟΚ? ΕΑΠ?). Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνονται ξεχωριστές διαπραγματεύσεις και τελικά θα επιλεγεί αυτό που συμφέρει τον εργολάβο.

Σαν δεύτερο βήμα θα πρέπει να επιλεγούν τα θέματα που μας αφορούν και οι προτεραιότητές τους, στα οποία θα πρέπει και να παραμείνουμε σταθεροί. Οτιδήποτε συμφέρει τον εργολάβο (ρεαλιστικά δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε) θα πρέπει να υλοποιηθεί αφού γίνουν τα βασικά μας θέματα.

Μια πρώτη προσέγγιση κατά σειρά προτεραιότητας είναι:

1. Λειτουργία της καφετέριας. Κόστος: Γενήτρια, νερό, επισκευές, ψυγείο, κουζίνα, επιδότηση ενοικίου, τραπέζια, ομπρέλες.
2. Online μετεωρολογικός σταθμός στην χαμηλή και στην ψηλή απογείωση. Κόστος 1,000 ευρώ έκαστος.
3. Ενοποίηση ανατολικής και βόρειας απογείωσης, και αντίστοιχη υποδομή. Πρέπει να γίνει έρευνα για εναλλακτικές (χλοοτάπητας κλπ).
4. Υπόγεια καλώδια στην κορυφή του Κιθαιρώνα ώστε να επαναλειτουργήσει και η Νότια απογείωση.
5. Φορτηγάκι του δήμου για πάνω-κάτω.

Ας συγκεντρωθούμε στα παραπάνω, και τα υπόλοιπα (επέκταση πάρκινγκ κλπ) θα είναι το κερασάκι.

Γνώμες?

guru
Competition
 
Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Μάιος 25, 2006 6:06 pm

Αν έπρεπε να διαλέξω 1 πράγμα μόνο, θα διάλεγα το στρώσιμο της απογείωσης με κάτι που να μην χαλάει (νέος χλωοτάπητας; αγριάδα; χορτάρι; ότι ναναι τέλως πάντων)

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2013

Re: Υποδομή στις Πλαταιές.

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Μάιος 26, 2006 10:44 am

Μετά τη συνάντηση που έιχαμε τη Τετάρτη με τον Αντιδήμαρχο μάθαμε ότι η διαμόρφωση της απογείωσης (για τη οποία τόσα έχουμε ακούσει αλλά τίποτα δεν έχουμε δει) είναι θέμα χρόνου να γίνει και ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε διότι έχει μπει στα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού και κάποια στιγμή θα βγει.

Άρα λοιπόν το 1 & 3 δεν μπορούν να γίνουν παρα μόνο στο πλαίσιο των έργων. Εναλλακτικά θα ζητηθεί να έρχεται καντίνα τα σ/κ από τα Λεύκτρα.

Για όλα τα θέματα την συννενόηση την έχει αναλάβει πλέον ο ΑΟΚ μέσω του αξιότιμου προέδρου του.

Το 2 γίνεται αν εξασφαλίσουμε τα χρήματα και την ασφάλεια του εξοπλισμού

Το 4 δύσκολο το βλέπω αλλά δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε.

Το 5 είναι μελλοντικό σενάριο και αφού πρώτα επιλυθούν πιο σημαντικά θέματα.

Ο τάπητας είναι το άμεσο ζήτημα και θα ξαναστρωθεί ενόψη αγώνων.

Τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους και αφού φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από όλους σίγουρα θα γινόμαστε καλύτεροι.

badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2712

Re: Υποδομή στις Πλαταιές.

Δημοσίευσηαπό paramick » Παρ Μάιος 26, 2006 10:25 pm

A.......να ξαναθυμισουμε το 10euro για την νοικιασμενη καθαρη προσγειωση,.
Στο Διονυση,ειτε στον mr Κιαπεκο,ειτε σε μενα,το καταβαλετε,και πετατε με καθαρη συνειδηση,και κυριως καθαρη προσγειωση :)

paramick
Competition
 
Δημοσ.: 1063


Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες