και εγω δεν καταλαβαινω γιατι να απογειωθει καποιος για αγωνα με τασκ 60χλμ οταν ξερεις οτι ειτε θα σε ρουφηξει η καταιγιδα ειτε θα ακυρωθει ο αγωνας
Παναγιώτη, ούτε ρούφηξε κανέναν η καταιγίδα, ούτε ακυρώθηκε η ημέρα. Ο αγώνας σταμάτησε, και μέτρησε κανονικά.
Μιχάλη αυτό που λές για την 3η ημέρα θα μπορούσε να το πεί κάποιος και για την 1η, άλλωστε και εκείνη την ημέρα δεν έβγαλε καταιγίδες ? (αφού είχε τελειώσει ο αγώνας όμως).
Γιατί δεν κοιτάμε τι έγινε, και όχι τι θα μπορούσε να γίνει? Δηλαδή έγινε η 1η ημέρα κανονικά, το ίδιο και η 3η. Εφόσον η διοργάνωση έγκαιρα κατέβασε τους πιλότους δεν βλέπω που το πρόβλημα.
Προσωπικά βέβαια είχα πρόβλημα με τις αναπτύξεις και τις 2 ημέρες (1η και 3η), και θα ήθελα να ακούσω και την άποψη άλλων πιλότων. Όχι για να κρίνουμε τους διοργανωτές, αλλά για να μάθουμε πέντε πράγματα. Λέγοντας είχα πρόβλημα εννοώ οτι ενώ μπορούσα να έχω και άλλο ύψος, έκρινα οτι δεν έπρεπε, ήθελα να είμαι πιό χαμηλά:
1. Τουλάχιστον 2 πιλότοι φάγαμε ψιχάλες την 1η ημέρα περνώντας μπροστά από την απογείωση, από τον 2ο προς τον 3ο πυλώνα. Αποφύγαμε να πάρουμε ύψος ενώ υπήρχε τέτοια δυνατότητα.
2. Την 3η ημέρα, 4:05 είμαι στα 2000μ, πηγαίνοντας από 1ο προς 2ο πυλώνα, πριν την απογείωση. Βρίσκω άνοδο +4 αλλά συνεχίζω ευθεία. Μπορείτε να δείτε τι έβλεπα δεξιά μου 5 λεπτά μετά, σε αυτό το video (2.7MB).