Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 4:06 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Αγώνες με ΚΕΦΙ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Αγώνες με ΚΕΦΙ

Δημοσίευσηαπό freedom » Παρ Ιούλ 28, 2006 1:11 am

Τεράστια επιτυχία είχε το φετινό Ελληνικό πρωτάθλημα διοργανωτικά ,αγωνιστικά , και κυρίως επικοινωνιακά .
Όταν προηγείται το χρήμα ανοίγουν όλες οι πόρτες λεει μια παροιμία και δεν έχουν άδικο αφού με την χρηματοδότηση και την αμέριστη συμπαράσταση της ομοσπονδίας μας καταφέραμε να διοργανώσουμε το καλύτερο πρωτάθλημα .
Όσο αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι δεκάδες Δ.τυπου κατέκλυσαν όλα τα ΜΜΕ με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των αγώνων να μην προλαβαίνουν την ενημέρωση του τύπου.
Ελπίζω του χρόνου εκτός από την περισυλλογή κλπ να λειτουργήσει και η αίθουσα τύπου.
Ο φάκελος χορηγίας για αναζήτηση χορηγού έφερε αποτελέσματα , αφού για πρώτη φορά είδαμε την παρουσία χορηγών στους αγώνες οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την επαγγελματική μας οργάνωση και συμπεριφορά, σκέφτονται είδη από τώρα τον διπλασιασμό της επόμενης χορηγίας τους. ( Ελπίζω να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας )
Από ένα πρωτάθλημα τέτοιου βεληνεκούς δεν μπορεί να μην λείπουν και ορισμένοι σνομπ χαρακτήρες όπου λόγο μειωμένης αγωνιστικής ικανότητας δεν έλαβαν μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα και άκουσον άκουσον προτίμησαν το Πολωνικό το Τσεχικο η άλλες ευτελείς συναντήσεις όπως το παγκόσμιο κύπελλο. Δυστυχώς αυτός ο πιλότος ονόματι Σλαβεκ διεγράφη αμέσως από την ομάδα του Freedom team όπως διαπίστωσαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα ο Σλαβεκ υποβιβάσθηκε σε Β κατηγόρια ομάδα Fly peri by Freedom λόγο απειθαρχίας και ασέβειας απέναντι στο θεσμό.
Όσο αφορά το επίπεδο και συμπεριφορά των πιλότων δύστυχος για μια ακόμα χρόνια σε αυτό το κεφαλαίο έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε . Οι συνεχείς διαπληκτισμοί της Freedom με τους No Borders και τις άλλες φυλές αμαύρωσαν την εικόνα του πρωταθλήματος . Ελπίζω του χρόνου να επέμβει ο αθλητικός δικαστής ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Υ/Γ
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς για την συμβολή τους στους αγώνες αλά επειδή είναι παρά πολλοι δεν θα τους ευχαριστήσω ονομαστικά μήπως ξεχάσω κανέναν και παρεξηγηθώ ….ξέρετε είναι δύσκολες μέρες.. είμαι και επαγγελματίας :wink:

Με κεφι

Διονυσης

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Re: Αγώνες με ΚΕΦΙ

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Σάβ Αύγ 05, 2006 4:45 pm

Πάρτε μία γρήγορη φωτογραφία
όσοι δεν παρευρεθήκατε στην απονομή των κυπέλλων και αναμνηστικών επάθλων και δείτε με πόση λαμπρότητα, με πόσο κάλος, με πόση δέουσα σοβαρότητα έγιναν οι φετινές απονομές στους νικητές του Π Πρωταθλήματος, πλαισιομένοι όλοι από χορηγούς, σπόνσορες, προέδρους σωματείων, εκπροσώπους ΕΑΠ και Ομοσπονδίας, tehnical staff, πλήθος κόσμου κτλ κτλ.

Πραγματικά τεράστια επιτυχία διεθνούς βεληνεκές σημείωσε φέτος το ΠΠ.

"Παντοδύναμε όλα εν σοφία εποίησες"

ΥΓ: Επειδή κάηκε το φιλμ από τις απονομές και δεν έχω άλλες φωτό εάν κάποιος έχει φωτό από την απονομή παρακαλώ να μου την στείλει γιατί θέλω να την στείλω στόν Valery της Advance που μου τις ζήτησε για την ιστοσελίδα και τα διάφορα περιοδικά του χώρου μας.
ΥΓ2: (Λοχαγέ και tehnical staff είστε οι μόνοι που δεν φταίτε σε τίποτα)

Ενας αλλά...Λύκος
Freedom Team

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
panosagrinio
EN B

Δημοσ.: 39

Δημοσίευσηαπό loxagos » Σάβ Αύγ 05, 2006 10:17 pm

Φταίω Παναγιώτη ! ή μήπως να σε προσφωνώ Παναγιότατο ?(αυτός δεν είναι που δίνει την άφεση αμαρτιών ?)
Φταίω όσο και το υπόλοιπο ΔΣ του ΑΟΚ(τα παθήματα μαθήματα)

Αλλά όπως είπα και στον κουμπάρο σου, ανθρώπους που έχουν καλές προθέσεις, αγνά αισθήματα και ανέλαβαν ευθύνες που δεν απαρνήθηκαν, αλλά προσπάθησαν μέχρι τέλους, δεν τους εγκαταλείπω.

Το βγάζω την ουρά μου απ έξω είναι πρακτική της ΕΑΠ, όχι του ΑΟΚ
Εκεί να βρεις την λύση που ψάχνεις, όχι στο σωματείο μας

Λυπάμαι πολύ που η νίκη σου δεν συνοδεύτηκε από λαμπρή τελετή απονομής γιατί όπως ξέρεις και ο ίδιος εμείς τέτοια σου ετοιμάζαμε. Κι ακόμα περισσότερο λυπάμαι που δεν μπόρεσα να απονείμω το κύπελο στον Τσούκα, θα ήταν μεγάλη τιμή ! (έτσι είχε κανονιστεί βάσει προγράμματος, όπως θα θυμάσαι. Το δικό σου θα στο απένειμε ο Τσουλούφης)

Η πλειονότητα των παραπεντηστών προτίμησε να πετάξει (κι ένας να διαμαρτυρηθεί) παρά να παρευρεθεί στην απονομή. Στην αρχή στενοχωρήθηκα γι αυτό αλλά μετά το βρήκα απόλυτα υγειές. Γι αυτό είμαστε στο βουνό, για να πετάμε, όλα τα άλλα είναι διακοσμητικά (όπως λέει κι ένας φίλος συναγωνιστής)

Μην ψάχνεις λοιπόν να βρεις σκευωρίες εναντίων σου, το σωματείο κανένα δεν θέλησε ούτε να αδικήσει ούτε να μειώσει.

«Ο θεός και υπάρχει και όλα εν σοφία εποίησε»

ΥΓ 1.
Κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έβαλαν (γύρισαν ?) πλάτη σ αυτήν την προσπάθεια και παρά τις δυσκολίες δεν το έβαλαν κάτω, δεν εγκατέλειψαν, δεν χλεύασαν και δεν λιθοβόλησαν ως άλλοι αναμάρτητοι.

ΥΓ 2.
Προφανώς έχασες και το πάρτη της απονομής με όλα τα κύπελλα γεμάτα

:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Δημοσίευσηαπό badder » Κυρ Αύγ 06, 2006 12:08 am

Συμφωνώ απόλυτα με το Δημήτρη. Αυτός που δεν έφταιγε και αν και ήταν κανονικά στην ώρα του δε μπόρεσε να λάβει μέρος σε μια απονομή που του έπρεπε ως πρωταθλητή, ήταν ο Παναγιώτης, και το λέω ειλικρινά.

Ειδικά εσύ Πάνο, και άλλοι 2-3, φρόντισες να είσαι εκεί νωρίτερα από την ώρα της απονομής και περίμενες μαζί με τους διοργανωτές για πολύ ώρα. Θεωρώ ότι και έγω στη θέση σου θα ένιωθα ενοχλημένος από την όλη κατάσταση.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Κυρ Αύγ 06, 2006 12:48 am

""Φταίω Παναγιώτη ! ή μήπως να σε προσφωνώ Παναγιότατο ?(αυτός δεν είναι που δίνει την άφεση αμαρτιών ?)
Φταίω όσο και το υπόλοιπο ΔΣ του ΑΟΚ(τα παθήματα μαθήματα)""

Όχι Δημήτρη πραγματικά δεν φταίς. Το θύμα πιστεύω είσαι στην όλη ιστορία γιατί απέδειξες περίτρανα μέχρι τώρα σε ότι έχεις αναλάβει το έφερες εις πέρας με μεγάλη επιτυχία και το εννοώ πραγματικά.
Μπορεί να μην δίνω άφεση αμαρτιών όπως λες αλλά δεν ξεχνώ με τίποτα.

"Λυπάμαι πολύ που η νίκη σου δεν συνοδεύτηκε από λαμπρή τελετή απονομής γιατί όπως ξέρεις και ο ίδιος εμείς τέτοια σου ετοιμάζαμε. Κι ακόμα περισσότερο λυπάμαι που δεν μπόρεσα να απονείμω το κύπελο στον Τσούκα, θα ήταν μεγάλη τιμή ! (έτσι είχε κανονιστεί βάσει προγράμματος, όπως θα θυμάσαι. Το δικό σου θα στο απένειμε ο Τσουλούφης)"

Το ξέρω ότι τα είχες όλα έτοιμα και γι αυτό δεν σε κατηγορώ. Ήμουν στην γραμματεία όταν τα κανονίζατε και πραγματικά τα της απονομής τα είχες όλα οκ μέχρι το τέλος.
Τί έγινε όμως και χάθηκε το κερασάκι από την τούρτα?.
Το αγωνιστικό εφταήμερο εφταιξε?
Εάν ήταν τριήμερο θα γίνονταν κανονικά οι απονομές?

"Η πλειονότητα των παραπεντηστών προτίμησε να πετάξει (κι ένας να διαμαρτυρηθεί) παρά να παρευρεθεί στην απονομή. Στην αρχή στενοχωρήθηκα γι αυτό αλλά μετά το βρήκα απόλυτα υγειές. Γι αυτό είμαστε στο βουνό, για να πετάμε, όλα τα άλλα είναι διακοσμητικά (όπως λέει κι ένας φίλος συναγωνιστής)"

Ευτυχώς που δεν ήρθε στην απονομή γιατί θα ξεφτιλίζονταν και αυτός δημοσίως.

"Μην ψάχνεις λοιπόν να βρεις σκευωρίες εναντίων σου, το σωματείο κανένα δεν θέλησε ούτε να αδικήσει ούτε να μειώσει."

"Λαθεμένοι χειρισμοί" από πλευράς υπευθύνων?
Αφού ήταν όλα έτοιμα.
Εδώ θα μου επιτρέψεις να έχω τις επιφυλάξεις μου.

"Το βγάζω την ουρά μου απ έξω είναι πρακτική της ΕΑΠ, όχι του ΑΟΚ
Εκεί να βρεις την λύση που ψάχνεις, όχι στο σωματείο μας"

"Κυριακή κοντή γιορτή" ή να το πω αλλιώς " Το σκοτάδι δεν είναι μακριά κλείσε τα μάτια και θα το δείς"

Παναγιώτης

panosagrinio
EN B

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Τρί Αύγ 08, 2006 4:26 pm

1os Ματρας Σλαβεκ
2ος Τσουκας Βαγγέλης
3ος Σαβελώνας Παναγιώτης

panosagrinio
EN B

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Τετ Αύγ 09, 2006 11:34 am

:shock: Τώρα, επίτηδες το έχετε κάνει και δε λάμπουν όλα ?? :shock: :shock: :shock: :shock:

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Πέμ Αύγ 10, 2006 2:35 pm

Γεια σου Βαγγέλη
Είδες τι μπορεί να πάθεις χωρίς γυαλισμένο κύπελλο και πως μπορείς να παρεξηγηθείς.
Θα νομίζει ο κόσμος ότι έγινε επίτηδες από κυβερνητικό «δάκτυλο»…. πράγμα που δεν συμβαίνει. Νομίζω?
Πάρε μία άλλη φωτό με λίγη περισσότερη απαστράπτουσα γυαλάδα και ελπίζω να σε κάλυψα.

Παναγιώτης

panosagrinio
EN B

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 5 επισκέπτες