Ημερομηνία Τετ Μάιος 14, 2025 3:47 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Θέματα Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

εφεδρικο χωρις πιστοποιηση!!!

Τεχνικά και πρακτικά θέματα - Ανακοινώσεις

Συντονιστής: Moderators

εφεδρικο χωρις πιστοποιηση!!!

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Παρ Ιουν 01, 2007 4:46 pm

Εχω μια ερωτηση να κανω οι ποιο παλιοι πιλοτοι θα ξερουν να μου απαντησουν πως να χειριστω την κατασταση πριν εκθεσω πραγματα και προσωπα.Αγορασα περσυ απο ενα παλιο πιλοτο μια ζωνη με εφεδρικο ο πιλοτος (σοβαρος ανθρωπος) μου ειπε οτι τα ειχε αγορασει και τα δυο το1999-2000 πηγαινοντας το εφεδρικο για προγραματισμενη συντηρηση διαπιστωσα οτι το εφεδρικο δεν εχει πουθενα σφραγιδα πιστοποιησης και αριθμο παραγωγης δεν επρεπε να υπηρχαν αυτα? η καποιος τα εβγαλε πριν το πουλησει? και τωρα που να απευθυνθω για να βρω λυση?

GPapapetrou
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό orck » Παρ Ιουν 01, 2007 10:56 pm

εννοεις το αυτοκολητο της dhv;

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Παρ Ιουν 01, 2007 11:11 pm

Δεν ξερω αν ειναι ραφτο η αυτοκολητο παντως το αλεξιπτωτο δεν γραφει τιποτα πανω.

GPapapetrou
EN D

Δημοσίευσηαπό nemeton » Σάβ Ιουν 02, 2007 3:04 pm

Na to bgali prin to poulisi einai adinaton.

Se kapies eteries evazan sfragida , me apotelesma kapia xronia argotera na svisti. Alla logika vriskis kai ston Imante ta stixia .. Rota na vris to modelo kai to noumero tou efedrikou

Ps :ti efedriko einai?? (eterias)

Life is too smell to complian..
Enjoy every moment of life
www.icaro-wings.com

Kelly
nemeton
Competition

Δημοσ.: 262

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Σάβ Ιουν 02, 2007 5:49 pm

ολα ειναι δυνατα στην ελλαδα! τα στοιχεια του αλεξιπτωτου δεν υπαρχουν πουθενα εκτος απο μια σφραγιδα της εταιριας στρογγυλη απο μελανι και αριθμημενες οι κυψελες. ολες οι εταιριες ξερω οτι εχουν ραμμενο, η κολλημενο υφασματινο καρτελακι με πληρης στοιχεια,αυτο δεν αληθευει? οι dealer ξερουν!!!! να σβηστει αυτο με τα χρονια δεν ειναι απιθανο? και πες, πως σβηνεται και πως εξαφανιζεται? το ονομα δεν μπορω να το αποκαλυψω ακομα,αλλα μπορω να επισυναψω photo. παντως ειναι σοβαρο ζητημα και καπου οι dealer δεν πρεπει να μας περνανε για ζωα εμας τους απειρους.εκ΄των προτερων συγγνωμη για το υφος του μηνυματος!!!

GPapapetrou
EN D

Δημοσίευσηαπό orck » Σάβ Ιουν 02, 2007 6:30 pm

ειλικρινα δεν ξερω πως πρεπει να ειναι
ξερω με σιγουρια οτι στο δικο μου εχει το αυτοκολητακι πανω στους κεντρικους ιμαντες (μπορει να ειναι και ραφτο δεν περνω ορκο)

εχεις ρωτησει αυτον που σου το πουλησε;

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Re: εφεδρικο χωρις πιστοποιηση!!!

Δημοσίευσηαπό paramick » Σάβ Ιουν 02, 2007 9:10 pm

Θα ειχε ενδιαφερον,να μας ελεγες τι σου ειπαν,ο πρωην ιδιοκτητης του εφεδρικου,ο dealer του καθως και ο δικος σου dealer.
Eρευνα κανονικη δηλαδη.........
Και λαβε υπ οψιν,το οτι αν ονοματισεις,προσωπα και καταστασεις δεν εκθετεις ουτε και προσβαλεις κοσμο απαραιτητα.
Το προσβλητικο ειναι να νιωθεις οτι καποιος κοστολογει την αρτιμελεια-ζωη σου γυρω στα 200ευρω(8ετιας,αλλα μοιαζει με καινουργιο.....)

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Κυρ Ιουν 03, 2007 2:00 am

PARAMICK εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που μου λες. αλλα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεσει με κανενα ειμαι και νεος και καταλαβαινεις τωρα!!!! αυτους που ρωτησα ειναι(1)ο πρωην ιδιοκτητης και μου ειπε οτι το πηρε το 1999-2000 και δεν εχει λογο να μου πει ψεματα (σοβαρος ανθρωπος!!!)(2)ο dealer μου και μου ειπε οτι ολα τα αλεξιπτωτα πρεπει να εχουν πιστοποιηση και χρονια κατακευης(3) τον δασκαλο μου και μου ειπε τα ιδια και(4)εστειλα e-mail στην κατασκευαστρια εταιρεια και μου ειπε οτι πρεπει να εχει στους ιμαντες κολλημενη μια dhv εττικετα οταν τους ειπα το προβλημα μου μου ειπαν με χιλια ζορια να μαθω ποτε το πηρα και θα μου στειλουν αλλη εττικετα τους ειπα εγω το 1999 ο βλακας!!! και μου εστειλαν απο την αυστρια ολοκαινουριο dhv με ολα τα στοιχεια επανω χρονια κατασκευης,πιστοποιηση,κτλ. καταλαβαινεις τωρα τι γινεται αμα τους ελεγα οτι το πηρα το 2006 θα μου εστελναν αυτοκολλητο για το 2006. το θεμα ειναι οτι το εφεδρικο μου δεν ειχε επανω σφραγιδα dhv!!!ευχαριστω που σκυβεται στο προβλημα μου!!!

GPapapetrou
EN D

Δημοσίευσηαπό nemeton » Κυρ Ιουν 03, 2007 8:45 pm

Apo tous "SOVAROUS anthropous" na filagese.

Ola ta efedrika exoun stous imantes tin Etiketa Rameni ... kai 20xronon na einai ti vriskis.

kai den to vrisko katholou Sosto apo ena "SOVARO anthropo" :evil: (Gia mena einai MALAKAS ) na poulai ena efedriko xoris stixia mono kai mono gia 100,200euro. ton theoro telios Aneftino.. na riskari ti zoi alon.. kai sigekrimena enos kainourgiou..
Alla kalo einai gia tin asfalia sou, na tin stilis gia ena Check ..(kai ton logariasmo ston kirio)

kai min fovase na ekthesis autio to atomo,

Filika Kelly

nemeton
Competition

Δημοσίευσηαπό loxagos » Δευτ Ιουν 04, 2007 12:43 am

Μου την δίνει απίστευτα που στα καλά καθούμενα γυρνώντας Κυριακή βράδυ σπίτι γεμάτος από τόσο ωραίες εικόνες το Σ/Κ και μια υπέροχη νυχτερινή με πανσέληνο από κορυφή προς Πόρτο, πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας (ακόμα χειροτέρα που πρέπει να αποδείξω στην Κέλλυ ότι δεν είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ) Θα μπω όμως στην διαδικασία γιατί όπως πρέπει να ξέρεις από πού αγοράζεις πρέπει να ξέρεις και που πουλάς και επόμενος ας πρόσεχα.

Απαντώ λοιπόν επώνυμα γιατί μονό «εκτεθειμένος» δεν αισθάνομαι και φυσικά δεν θα ξαναμπώ σε άλλη αντιπαράθεση, άλλωστε είναι φανερό πως υπάρχου άνθρωποι που βρίσκουν μεγάλη ευχαρίστηση με τις αντιπαραθέσεις και δεν σκοπεύω να τους επιμηκύνω την διασκέδαση.

Πριν από ένα χρόνο λοιπόν αφού είχα αλλάξει πτέρυγα αποφάσισα να αλλάξω και ζώνη και εφεδρικό.
Η ζώνη μου ήταν μια evo top της supair και το εφεδρικό μου που το είχα απ το 1999 ένα profile της UP. Με αυτόν ακριβός τον συνδυασμό πέταγα τα τελευταία 5-6 χρόνια. Με αυτόν ακριβός τον συνδυασμό με γνωρίσαν και πετάγαμε μαζί και η Κελλυ και ο paramic. Με αυτόν ακριβός τον συνδυασμό με θεωρούσαν και οι δυο «σοβαρό» άνθρωπο. Απ την στιγμή που πουλήθηκε σε άλλον έχασα την σοβαρότητα μου και απέκτησα αλλά ….χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος αγόρασε από μένα τον εξοπλισμό με την επισήμανση ότι το εφεδρικό είναι 8ετιας και καλό είναι σε μια διετία να το αλλάξει γιατί η ζωή τους είναι περίπου μια 10ετια (αυτά για τον paramic που αφήνει υπονοούμενα ότι προσπάθησα να παραπλανήσω για να πουλήσω, αδιαφορώντας για την ασφάλεια του Γιώργου και κοστολόγησα πολύ χαμηλά την ζωή του (όσο ακριβώς κοστολογούσα την δικά μου την τελευταία πενταετία)
Κάποια στιγμή μάλιστα που μου έκανε νύξη για το αν τελικά αυτή η ζώνη και το εφεδρικό ήταν κατάλληλα γι αυτόν και τον είδα κάπως μετανοιωμένο για την αγορά που είχε κάνει του είπα «φερτά πίσω και σου επιστρέφω τα χρήματα» (η αλήθεια είναι πως είχα μετανιώσει που είχα πουλήσει τον «συνδυασμό» που συνυπήρχα τόσο αρμονικά αυτά τα χρόνια)
Δεν ξερώ με ποιες διαδικασίες πουλάει ο υπόλοιπος κόσμος το εφεδρικό του και τι παραπάνω έπρεπε να κάνω (μήνυση στην UP που δεν ράβει τις ετικέτες της ?)
Η μήπως κατηγορούμε ότι πούλησα ένα εφεδρικό που το έραψα μόνος μου με πατρόν απ το Mari Clair ?

Δικιά μου ερώτηση
Αν λοιπόν Γιώργο, θεωρείς ότι υπάρχει πραγματικό πρόβλημα και δεν εμπιστεύεσαι τον συνδυασμό που σου πούλησα γιατί απλώς δεν μου τον επιστρέφεις και κάνεις τόσο κόπο και χάνεις τόσο χρόνο ?(με μεγάλη ευχαρίστηση θα τα έπαιρνα και τώρα πίσω, μετά από ένα χρόνο, ακριβώς στην τιμή που τα πήρες)

Δικά μου συμπεράσματα (τα δικά σας τα είδαμε πιο πάνω)
Το μαλάκας στο ψωμοτύρι είναι γνωστή ελληνική συνήθεια που δεν αποβάλετε όσα χρονιά κι αν μένει κάποιος στο εξωτερικό, ας έχει μάθει γαλλικά και τρώει με μαχαίρι και πιρούνι ακόμα και τα ρεβίθια.

Το να κατηγορούμε απ τον καναπέ μας ένα άγνωστο έχοντας ακούσει μια πλευρά της ιστορίας είναι επίσης ελληνική συνήθεια.

Επίλογος
η αλήθεια είναι πως δεν έχω θυμώσει τόσο με τον Γιώργο που στο κάτω κάτω καλά να πάθω αφού του εμπιστευτικά τον «συνδυασμό» που τόσα χρόνια εμπιστευόμουν την ζωή μου, όσο με αυτούς που τόσο γρήγορα κι εύκολα βιάστηκαν να με σταυρώσουνε (Μιχάλη όταν δεν πετάς το σαββατοκύριακο σου κάνει πολύ κακό)

:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Δημοσίευσηαπό karmaniola » Δευτ Ιουν 04, 2007 1:42 am

Παιδια ο ανθρωπος ειναι υποδειγμα τυπικοτητας και βοηθειας προς ολους στο βουνο, σταματηστε να τον καρφωνετε. υπαρχει ο ιησους για αυτα

(τελικα θηριο πεταξες απο κορυφη ε; δεν ειχε αερά;)

karmaniola
EN B

Δημοσ.: 35

Δημοσίευσηαπό ian » Δευτ Ιουν 04, 2007 8:51 am

Ο λοχαγος ειναι απο τους πιο γνωστους ''πιλοτους ανθρωπους'' που πετανε στο βουνο και αποκλειεται να εκανε μια πωληση για να κερδισει εις βαρος καποιου αλλου.
Απο την αλλη με τοσα που ακουμε, τα παιδια ( Μιχαλης, Κελυ) ειναι πολυ καχυποπτοι και ευκολα βλεπουν με κακο ματι οποιαδηποτε κατηγορια.
ολοι εμεις που αγοραζουμε καινουρια η μεταχειρισμενα προιοντα οφειλουμε στον εαυτο μας να ελεγχουμε και να ξερουμε τι αγοραζουμε... ειμαστε μεγαλα παιδια!!

Το Παρα5 ειναι ψυχολογικό αθλημα
ian
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό Agelos » Δευτ Ιουν 04, 2007 9:00 am

Σε όλη την Ιστορία....

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Agelos
Competition

Δημοσ.: 271

Δημοσίευσηαπό cleo » Δευτ Ιουν 04, 2007 9:20 am

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση καχυποψία για τα πάντα...

Ας το ψάξουμε λιγάκι με τη λογική...

1. Αγοράζεις ένα συνδιασμό καθίσματος - εφεδρικού και μαθαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για κάτι το οποίο δεν είναι χθεσινό αγορασμένο - υπάρχει από το 1999-2000 και το πετάει κάποιος (ας μην τον χαρακτηρίσουμε ακόμα). Με λίγα λόγια προς το παρόν δε σε έχει κοροϊδέψει.

2. Ρωτάς το dealer σου τη γνώμη του να αγοράσεις ή όχι και σου λέει για τον πιο πάνω αχαρακτήριστο πόσο καλά προσέχει τον εξοπλισμό του και ας είναι από το 1999-2000 κτλ και σου λέει ότι όλα είναι καλά. Τον πιστεύεις, γιατί στο κάτω κάτω δεν έχει κάτι να κερδίσει (ας μην τον χαρακτηρίσουμε και αυτόν ακόμα), μάλλον δεν τον συμφέρει από τη στιγμή που δεν αγοράζεις από αυτόν και μάλλον δεν έχει σκοπό να χάσει την φήμη και πελατεία του από περιπτώσεις σαν και τη δική σου (... αν σέβεται τον εαυτό του και το ...μαγαζί του).

3. Ρωτάς και το δάσκαλό σου κι αυτός τα ίδια σου λέει για τον πιο πάνω ακατανόμαστο (σοβαρό άνθρωπο ή μαλάκα) και εσύ πείθεσαι και αγοράζεις.

4. Αποφασίζεις για τους λόγους που εσύ ξέρεις ότι δεν θέλεις τα πιο πάνω προϊόντα και του το εκφράζεις. Σου λέει ο σοβαρο-μαλάκας φέρτα πίσω (κόλπο θα είναι, σκέφτεσαι) και το ψάχνεις όλο και πιο πολύ (δεν είμαι ζώο, νέος είμαι πανάθεμά με...)

5. Αφού κάνεις όλες τις απαραίτητες διαδικασίες αποφασίζεις ότι όλοι λίγο πολύ με κάποιο τρόπο σε κοροϊδέψανε (πού πας και μπλέκεις κι εσύ...)

Δε ξέρω γιατί δεν είχε το εφεδρικό σου το περιβόητο αυτοκόλλητο ή μπαλωματάκι, αλλά στο χέρι σου ήταν να το ελέγξεις πριν αγοράσεις και είχες και δεύτερη ευκαιρία να το επιστρέψεις. Στο κάτω κάτω αν πήγαινες εκεί, πρωτού μέσω forum αρχίσεις και συνεχίσουν οι φίλοι και όποιον πάρει ο Χάρος, θα το ψάχνατε μαζί - μάλλον σύμμαχο θα είχες σε αυτό παρά εχθρούς. Ο άνθρωπος που το προμηθεύτηκες (που ομολογουμένως για να μιλάει με τον πιο πάνω τρόπο κάτι του έχεις-έχετε θίξει) θα ήταν ο τελευταίος που θα έθετε σε κίνδυνο την σωματική ακαιρεότητα του οποιουδήποτε. Και πώς πιστεύεις πως μπορεί να νιώθανε οι άνθρωποι που περιγράφεις εάν πάθαινες και το παραμικρό; Άνθρωποι που πετάνε για 10-20 χρόνια, μάλλον τους αρέσει και το αγαπάνε αυτό που κάνουν. Δεν είναι κομήτες που έρχονται και εξαφανίζονται από κει που ήρθαν. Άνθρωποι που το έχουν βάλει τόσο πολύ στη ζωή τους δεν έχουν σκοπό να προσβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο αυτό που αγαπάνε, αντιθέτως θέλουν με τον τρόπο τους ο καθένας, με τα λάθη τους ακόμα αλλά με την αγάπη τους πάνω από όλα να φτιάξουν τα πράγματα κι όχι να τα διαλύσουν.

Μπράβο μας για μια ακόμη φορά που ό, τι και να κάνει κανείς είναι δίκοπο μαχαίρι σε ΟΛΑ... ακόμα και για τους αγώνες, την ΕΑΠ, τους βαθμολογητές, τους εξεταστές, τους εκπαιδευτές, τα πάντα, αν αρχίσουμε δε θα τελειώσουμε με τίποτα και ποτέ.

Αν συνεχίσουμε να είμαστε καχύποπτοι μια ζωή θα τρωγόμαστε και δε θα μας αρέσει πια το πιο όμορφο θερμικό αυτό που μας έσωσε και μας έφτασε πιο ψηλά και πιο μακριά, το πιο γλυκό δυναμικό, η μαγευτική βραδινή, τα ακροβατικά, το παιχνίδι στις επίγειες, ή ότιδήποτε άλλο μας φτιάχνει!!! Αν συνεχίσουμε να είμαστε καχύποπτοι καλά να πάθουμε και στα επόμενα 10-20 χρόνια θα ανακαλύπτουμε ακόμα τη σπηλιά μας και δε πιστεύω με αυτά τα μυαλά να καταφέρουμε ποτέ να βγούμε από αυτή.

ΥΓ. Κάπου διάβασα ότι δεν αξίζει να δίνεις σε χοίρους μαργαριτάρια...

Με...κέφι...

cleo
EN D

Δημοσ.: 141

Δημοσίευσηαπό karmaniola » Δευτ Ιουν 04, 2007 10:10 am

..πω πω κλεο ετσι οπως σε βλεπω & απο αυτα που γραφεις μου ρχεται..

karmaniola
EN B

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Ιουν 04, 2007 11:15 am

Ας πω και έγω τη θέση μου, μιας και είμαι και ο πιο κοντινός εμπλεκόμενος και αυτόπτης μάρτυρας των συναλλαγών μεταξύ Γιώργου (αγοραστή) και Δημήτρη (πωλητή) κατά τη διάρκεια της αγοραπωλησίας του εφεδρικού και του καθίσματος.

Ο Γιώργος μόλις είχε αγοράσει το αλεξίπτωτο μου και έψαχνε για κάθισμα. Του πρότεινα του Δημήτρη που σκεφτόταν να το πουλήσει τότε (πριν ένα χρόνο και κάτι). Ο Δημήτρης δεν ήταν και τόσο σίγουρος αν ήθελε να το πουλήσει και ειδικά για τόσα χρήματα αλλά τελικά το πούλησε. Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και η σχετική δοκιμή. Τα υπόλοιπα της συναλλαγής έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφει ο Δημήτρης.

Ειδικά για την έλειψη της πιστοποίησης από το εφεδρικό υπάρχουν 2 τρόποι αντιμετώπισης του θέματος. Ο ένας είναι αυτός που βλέπουμε εδώ, γενικό κατηγορώ χωρίς έρευνα και προσπάθεια εύρεσης του τι ακριβώς συμβαίνει και φταίει.

Ο άλλος είναι αυτός που θα έκανα εγώ. Υπάρχει πρόβλημα με τη πιστοποίηση? Πρώτα έρχομαι σε επαφή με τον πωλητή και ρωτάω σχετικά, μετά απευθύνομαι στον αντιπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιρίας και εαν δεν βγάλω άκρη τότε ψάχνομαι γενικότερα, αλλά και πάλι η δημόσια κατηγορία είναι το πιο εύκολο πράγμα.

Αν δεν έχεις κάνει τα δυο αυτά βήματα πρώτα, όλα τα υπόλοιπα μπορώ να τα χαρακτηρίσω από παιδαριώδη εώς ανεύθυνα. Πριν στραφούμε εναντίον οποιουδήποτε (γνωστού ή αγνώστου) πρέπει να έχουμε πρώτα ψάξει το πράγμα και να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό ian » Δευτ Ιουν 04, 2007 11:55 am

Εγω παντως δεν βλεπω τον Γιωργο να κατηγορει τον Δημητρη, απ΄οτι ειδα εκανε μια ερωτηση στο φορουμ για μια αγορα που εκανε και τον προβληματισε το οτι δεν εχει πιστοποιηση αυτο που αγορασε.
Δεν ανεφερε ονομα και δεν πεταει κατηγοριες οπουδηποτε, ισα ισα μας λεει οτι μιλησε με ολους ακομα και με την εταιρεια που κατασκευασε το εφεδρικο.
Το ερωτημα δεν ειναι αν ο Δημητρης κακως πουλησε τον εξοπλισμο του, αυτος πεταγε τοσα χρονια και τον εμπιστευοταν για τον εαυτο του, απο την αλλη δεν ειναι κανενας αγνωστος απο το πουθενα που προσπαθει να ξεφορτωθει κατι και μετα αφου το ξεφορτωθει αφαντος και που να τον εβρεις!!
το σοβαρο ερωτημα ειναι πως η UP δινει τοσο ευκολα ενα καρτελακι πιστοποιησης dhv σε καποιον χωρις να εχει ελεγξει πρωτα το προιον της και μαλιστα με την ημερομηνια που της λεει o ενδιαφερομενος...ΤΡΑΓΙΚΟ!!! :x

Το Παρα5 ειναι ψυχολογικό αθλημα
ian
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Δευτ Ιουν 04, 2007 12:03 pm

Ευτυχώς το net δεν είναι σαν την εθνική οδό.
Και οι φίλοι δεν χρειάζεται να χάνονται όταν πίνουν και οδηγούν.
Ακόμα και όταν τρέξουν λίγο παραπάνω από το κανονικό.
Ειδικά όταν πρόκειται για τέτοια παιδιά.. ...
:idea: ..με ένα καφάσι μπύρες νομίζω μπορούν να τα βρούν.

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό karmaniola » Δευτ Ιουν 04, 2007 12:19 pm

έτσι ακριβώς είναι παιδιά! (είμαστε όλοι για όλους σε αυτή την υπέροχη αρρώστεια που λέγεται παρα5)

το μεγάλο ερώτημα όμως είναι το εξής:
πώς θα πει μουγκός στον κουφό ότι ο τυφλός %^μαει την γυναίκα οτυ τυφλού;;

και για να καλήξω κάπου θα σας πω ότι ο γάμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για το κάθε αρσενικό.
ο γάμος που θα κρατήσει για πάντα είναι έτσι:

karmaniola
EN B

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Ιουν 04, 2007 1:34 pm

Ξαφνικά αρχίζει και μ'αρέσει η ιδέα του γάμου...

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό effie » Δευτ Ιουν 04, 2007 2:38 pm

Επιστρέφω στο θέμα μας και η ουσία είναι το πως επιλέγουμε μεταχειρισμένο εξοπλισμό και όχι τι πραγματικά συνέβη στο συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Μήπως έπρεπε να υπάρχει πιστοποιημένη διαδικασία ελέγχου μεταχειρισμένου εξοπλισμού έτσι ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και αυτός που πουλάει και αυτός που αγοράζει;

Κάτι θα ξέρουν άλλες χώρες που το έχουν θεσπίσει.

effie
EN A

Δημοσ.: 7

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Ιουν 04, 2007 2:43 pm

Όντως ο Γιώργος δεν κατηγόρησε τον Δημήτρη άμεσα και δεν πιστεύω ότι στρέφετε εναντίον του. Κάποιος όμως ή κατι του φταίει, κάποιος άλλος εκτός από τον ίδιο πιστεύει ότι ευθύνεται και θέλει να βρεί το δίκιο του.

Αυτό που λέω είναι ότι πριν το αναζητήσει δημόσια μέσα από εδώ έπρεπε να το ψάξει μόνος του σωστά και χωρίς εξάρσεις. Γιατί τώρα έχει δημιουργηθεί ένα σήριαλ (σαπουνόπερα), έχουν λεχθεί κουβέντες, υπάρχει ένταση και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και γενικότερα, έχουν αφεθεί υπονοούμενα και υπόνοιες για αξιοπιστία ατόμων και εξολισμού και δε συμμαζεύεται....

Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν αναζητούσε το δίκιο του με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό andread » Δευτ Ιουν 04, 2007 3:06 pm

ian\";p=\"8832 έγραψε:το σοβαρο ερωτημα ειναι πως η UP δινει τοσο ευκολα ενα καρτελακι πιστοποιησης dhv σε καποιον χωρις να εχει ελεγξει πρωτα το προιον της και μαλιστα με την ημερομηνια που της λεει o ενδιαφερομενος...ΤΡΑΓΙΚΟ!!! :x

Τραγικό?
μου φένεται δεν ξέρεις τι αντιπροσωπεύει το καρτελάκι της DHV που είναι κολλημένο στο αλεξίπτωτο σου!

Για να μη λέω και εγώ ανακρίβειες (αν και ξέρω χοντρικά) ας μας πεί κάποιος dealer τι σημαίνει το εν λόγω καρτελάκι.

andread

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Δευτ Ιουν 04, 2007 6:49 pm

οπως καταλαβαινεται το θεμα αρχιζει να περνει διαστασεις που δεν μου αρεσουν εγω δεν ονοματισα κανενα και ουτε εχω με κανεναν προβλημα αντιθετως σεβομαι και εμπιστευομαι τους παλιους πιλοτους και ολα αυτα απο μενα δεν ειναι κακοπροαιρετα!!! συγγνωμη!!! για αυτους που αθελα μου εθιξα και συγγνωμη για αυτους που εθιξαν τριτους χωρις να ξερουν ουτε προσωπα ουτε καταστασεις αυτο ειναι πολυ δυσαρεστο!το θεμα για μενα θεωρειτε ληξαν!! και παλι χιλια συγγνωμη!

GPapapetrou
EN D

Δημοσίευσηαπό nemeton » Δευτ Ιουν 04, 2007 7:27 pm

Dhmitri to malaka to perno piso gnorizomaste kati xronia...alla den poulame pote ena efedriko xoris ta katalila stixia,
kai 8 xronon!! 1999
geo 1-2 stilto gia ena Check se parakalo, einai gia asfalia sou

Life is too smell to complian..
Enjoy every moment of life
www.icaro-wings.com

Kelly
nemeton
Competition

Επόμενο

Επιστροφή στην Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Μελη σε συνδεση