Θα ήθελα να σταθώ μόνο στις ευχές για περαστικά στον νέο πιλότο επ ονόματι Θανάση,αλλά η οργή μου

Ανα διαστήματα όλοι δημοσιεύουν άρθρα για το πως θα πάει το άθλημα μπροστά και επισημαίνουν τις ελλείψεις.
Να θυμίσω το πρόσφατο θέμα των πιστοποιήσεων.
Χθές λοιπόν ο Θανάσης που ούτε μήνα δεν είχε την δικιά του πτέρυγα απότι έμαθα,που φυσικά την αγόρασε απτον ίδιον μιας και εμπορεύεται μια πολύ γνωστή μάρκα, τον έβαλε να κάνει γουικ οβερ αρκετά έντονο .Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η πτέρυγα κάποια στιγμή και να ανοίξει κατα το ήμιση.Υπ όψιν ότι τον καθοδηγούσε με ασύρματο.Κάποια στιγμή φυσικά υπήρξε η απώλεια κι η πτώση κ ενώ είχε χρόνο να τραβήξει το εφεδρικό αυτό δεν έγινε.Γιατι απλά δεν του ζητήθηκε!!
Να ζητήσω συγνώμη απ όλους τους εκπαιδευτές αλλά αν κύριοι διδάσκετε και σείς έτσι τους νέους....τι να πω.
Μάλλον εγώ είμαι ο αστοιχείωτος και ο φοβισμένος.
Σας καλώ λοιπόν ανοικτά να πάρετε θέση.
Και για να λέμε τα ΄πράγματα με το ονομά τους...
Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος.Κάντε κάτι.
Τον ξέρετε Είσασταν χθες εκεί.
Οι προσωπικές φιλίες κάπου πρέπει να σταματάνε.
Αδεια εκπαιδευτή??Χρειάζεται να έχει??ΕΧΕΙ????
Αδεια σχολής???Μπείτε στο σιτε του κ η διευθυνση που έχει και με χάρτη!!!μάλιστα είναι ανύπαρκτη.Ενα γιαπί είναι εκεί απότι μουπαν.
Που είναι η Ε.Α.Ο.???
Τον έχει δει κανένας να πετάει σε πρωταθλημα πρόσφατα??

Ας έρθει ένας να μου δείξει έναν μαθήτή του που έχει πάρει δίπλωμα πιλότου.ΕΝΑΝ.

Δεν είναι το χρήμα πάνω απ όλα.Η ζωή μας εκεί πάνω είναι.
Πόσες φορές δεν επιχειρήσαμε να κάνουμε κάτι ακραίο και την τελευταία στιγμή λέγαμε..άστο την άλλη φορά.
Οχι άλλο πια κύριοι.Πριν θρηνήσουμε κανένα νέο θύμα.
Καντε κάτι .
Κ πάλι συγνώμη για το ύφος.Μ έφτιαξαν τα πρωινά τηλέφωνα απτα παιδιά που μου λεγαν ..εσύ έχεις πρόσβαση στο σκαι.Γραψε κάτι πριν είναι αργα.