Συντονιστής: Moderators
Raflas έγραψε:norad έγραψε:video or it didnt happen
σωστος!!!!!![]()
![]()
![]()
badder έγραψε:να υποθέσω ότι η επιτάχυνση ήταν απούσα.
andread έγραψε:Οτι συμβουλή και να δώσεις σε αυτή την περίπτωση ειναι παρακινδυνευμένη γιατί το λάθος έχει ήδη γίνει πιο πρίν.
Εγώ σε δυνατό αέρα νόμιζα οτι οι C /D είναι καλύτεροι για να κατεβάσεις το πανί.
Μια επικίνδυνη τεχνική είναι να δώσεις παραπάνω ταχύτητα στο πανί ακριβώς πριν πατήσεις
είτε με μικρές στροφές ή με λίγο φρένα ώστε το πανι μετά να βουτήξει. Το να πετύχεις το σωστό timing ομως (γιατι αν δεν το πετύχεις ...) και οι κίνδυνοι από αυτό να φας κλείσιμο ή stall νομίζω οτι δεν αξίζουν να το δοκιμάσεις.
paramick έγραψε:Ισως και να δοκιμαζα ενα b-line (οχι φουλ τραβηγμενο) και να ημουν ετοιμος για PLF μολις παταγα, και c-stall αφου παταγα και μετα.Ολα αυτα ,μονο αν ηταν αναγκη να κατεβω,λογω δρομου,καλωδιων κλπ,και μεχρι τα 3,5-4 μετρα.
Αλλιως θα το πεταγα,μεχρι να με κατεβασει ( το εχω ζησει,σε κοντρολ με 25 χαω και δυτικο στα αρχαια,ολο παταγα και τον απατητο ειχα......)
condor έγραψε:
wolfgang εύχομαι περαστικά, αν θέλεις πες μας κάτι περισσότερο, κατά πόσο έφταιγε η επιτάχυνση στο ατύχημα, ήταν σε παραλία, σε βουνό, είχει θερμικά, ρότορες κλπ.
GEORGE29041 έγραψε:Οχ γιατρε εξαρθρωση ειναι αυτο![]()
περαστικα σου αν ειναι προσφατο και γρηγορα στον αερα ,ανοιξη ερχετε
![]()
Θυμαμε ξανα τα λογια του κυρ Κωστα Γερνα, απο τους λιγους 70αρηδες που πετανε "τα πραγματα οταν εχει πολυ ενταση εξελισωντε γρηγορα και συνηθως δυσαρεστα".
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες