Ημερομηνία Πέμ Ιουν 19, 2025 2:29 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Αερολογίες

Αερολογίες

ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΙΩΤΑ? ΧΑ ΧΑ.

Άσχετα από πτήσεις αλλά σχετικά με εμάς.

Συντονιστής: Moderators

ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΙΩΤΑ? ΧΑ ΧΑ.

Δημοσίευσηαπό Screaming Eagle » Πέμ Ιουν 10, 2010 5:08 pm

Screaming Eagle
EN A

Δημοσ.: 14

Re: ΧΑ ΧΑ ΧΑ..ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΙΩΤΑ? ΧΑ ΧΑ.

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Πέμ Ιουν 10, 2010 6:39 pm

Δεν είχαν έρθει πολλοί.., συνολικά 6800 Χάρλευ, περίπου 12000 άτομα.
Από αυτούς μόνο 2936 μηχανάτοι δεν ήταν τόσο κουρούμπελο και πέρασαν τελικά από τη Γέφυρα.
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς το τι έγινε εκεί πέρα..
Αυτός στο βίντεο είναι ο περίφημος πλέον Κάλτσας!!

Τελευταία επεξεργασία απο DrFlight την Παρ Ιουν 11, 2010 12:03 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Πέμ Ιουν 10, 2010 10:07 pm

(Με την επιφύλαξη ότι μπορεί Γιώτα να είναι η δημοσιογράφος , επειδή με λένε Γιώτα, γράφω στο φόρουμ του sky και έχω σχέση με Πάτρα....)

Το φόρουμ αυτό αφορά το παραπέντε ....δεν έχω καμιά σχέση με χαρλεάδες και άλλα σχετικά δίποδα-δίτροχα-μονόποδα ή άλλα...πράματα που κυκλοφορούν στην περιοχή και γενικώς.....
Από που έχεις την εντύπωση ότι με αφορά το βιντεάκι σου;;; Δεν το πιασα το «τι γίνεται ρε Γιώτα»...Ακόμα δεν ξέρω ποιος κάνει την ερώτηση...Screaming eagle… :roll: χμμμ...ναι, δεν μπορώ να πω φωνάζεις...αυτό το κατάλαβα ... αλλά eagle…τστστς....δεν νομίζω....για chicken κακαρίζειν μου φαίνεται ότι πρόκειται.... :twisted: :twisted:
Γιατί δεν γράφεις ονοματεπώνυμο στο προφίλ σου να ξέρω και ποιος είσαι.... :?: :?: Γιατί εγώ, κότες λέω αυτούς που γράφουν ανώνυμα....όχι και Eagles… :twisted: :twisted:
Και μην σου πω και ...λ#@$^%τες αν κρίνω από το περιεχόμενο των βίντεο που σε εντυπωσιάζουν...
Σόρι αλλά δεν μου αρέσουν τα...μεγάααααλα....αλλά μαλα!$*&%μένα αστεία. 8) 8)
«Το πιασες» screaming -μέχρι αποδείξεως του εναντίον- chicken????? :?: :?: :?:
Αυτή είναι η "κυριλέ" απάντησή μου, επειδή δεν ξέρω ποιος είσαι. Αν τελικά σε ξέρω και δεν το έχω καταλάβει, θα σε "στολίσω" καλύτερα :evil: :evil: :evil:

ΥΣ. Αν νομίζεις ότι έχασες κάτι σπουδαίο από την συνάντηση των χάρλευ να γραφτείς στην ομάδα τους και εύχομαι με την επόμενη βόλτα...να καλοπεράσεις...χαχαχαχαχα

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Ιουν 10, 2010 10:17 pm

GiotaR έγραψε:Αυτή είναι η "κυριλέ" απάντησή μου,
:lol: :lol: :lol: :lol:

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό Screaming Eagle » Πέμ Ιουν 10, 2010 11:41 pm

Πολλά διαολάκια έβαλες. Βάλε και κανένα χαμογελαστό ανθρωπάκι. τόσα έχει εδώ.
:D :) :lol: :mrgreen: :oops: :P 8)

Screaming Eagle
EN A

Δημοσίευσηαπό Screaming Eagle » Πέμ Ιουν 10, 2010 11:47 pm

Τώρα για να σοβαρευτούμε. Πρέπει να είναι πολύ ζώα αυτοί οι χαρλεάδες. Είμαι σίγουρος ότι έκαναν την παραλία μπουρ...λο.! Φιγούρα, άπλητοι αξύριστοι, μες στην μπήχλα, μουδιασμένο κεφάλι από τους μπάφους, και κάνουν και παρέλαση. Αίσχος. :D

Screaming Eagle
EN A

Δημοσίευσηαπό vagos » Παρ Ιουν 11, 2010 12:00 am

σοβαρος διαλογος με τον αορατο φαντομα ?????

,,,,,,,,εισαι σοβαρος/ρη ???????? :mrgreen:

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό antonis » Παρ Ιουν 11, 2010 8:20 am

Screaming Eagle έγραψε:Τώρα για να σοβαρευτούμε. Πρέπει να είναι πολύ ζώα αυτοί οι χαρλεάδες. Είμαι σίγουρος ότι έκαναν την παραλία μπουρ...λο.! Φιγούρα, άπλητοι αξύριστοι, μες στην μπήχλα, μουδιασμένο κεφάλι από τους μπάφους, και κάνουν και παρέλαση. Αίσχος. :D

βασικά δεν κατάλαβα ακριβώς το πνεύμα σου αλλά αν εννοείς τα παραπάνω θα έλεγα να το ξανασκεφτείς.... αν κάνεις πλακίτσα τα παίρνω αμέσως πίσω...
λοιπόν...πιθανόν κάποιοι να είναι και έτσι όπως τα λες, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι έτσι
και σου δίνω το παρακάτω παράδειγμα

μερικοί "χαρλεάδες" έπιναν τις μπύρες τους σε κατάστημα 300 μέτρα από το ξενοδοχείο που που έμεναν. Όταν σηκώθηκαν να φύγουν, ρώτησαν τον μαγαζάτορα, αν μπορούν να αφήσουν παρκαρισμένες μπροστά τις μηχανές τους, αν υπάρχει φόβος κλοπής και τέτοια. Ο μαγαζάτορας τους είπε, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κλεψιάς. Απόρησε όμως γιατί δεν τις παίρνουν και να τις πάνε στο παρκινγκ του ξενοδοχείου, μιας και είναι σχεδόν δίπλα. Έλαβε λοιπόν την φοβερή απάντηση. Μα….. έχουμε πιει, πάνω από τρεις μπύρες ο καθένας. Δεν επιτρέπεται να οδηγήσουμε....

antonis
EN A

Δημοσ.: 11

Δημοσίευσηαπό kballas » Παρ Ιουν 11, 2010 12:13 pm

Υψηλό δείγμα πολιτισμού από τους Χαρλεάδες
Μάζεψαν μόνοι τους τα σκουπίδια στην Πλαζ
25/05/2010 10:55

Μοιραστείτε το άρθρο:

Υψηλό δείγμα πολιτισμού από τους "Χαρλεάδες". Οι οποίοι, φεύγοντας από τον χώρο της Πλαζ όπου είχαν κατασκηνώσει, χωρίστηκαν σε ομάδες και μάζεψαν όλα τα σκουπίδια απο το δασάκι και την παραλία. Ομάδες των 10 και 20 ατόμων... ακροβολίστηκαν στο χώρο και συγκέντρωσαν ακόμα και σκουπιδάκια, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξουν σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στην πόλη που τους φιλοξένησε.

Κάθε σύγκριση με την δική μας νοοτροπία και συμπεριφορά, κάθε φορά που επισκεπτόμαστε, ένα φυσικό τοπίο ή μια παραλία, περιττή.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/17344

kballas
EN A

Δημοσ.: 6

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Σάβ Ιουν 12, 2010 3:09 pm

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΒΡΑΔΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΣΟ ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΟΙ-ΕΣ.

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Επιστροφή στην Αερολογίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες