(Με την επιφύλαξη ότι μπορεί Γιώτα να είναι η δημοσιογράφος , επειδή με λένε Γιώτα, γράφω στο φόρουμ του sky και έχω σχέση με Πάτρα....)
Το φόρουμ αυτό αφορά το παραπέντε ....δεν έχω καμιά σχέση με χαρλεάδες και άλλα σχετικά δίποδα-δίτροχα-μονόποδα ή άλλα...πράματα που κυκλοφορούν στην περιοχή και γενικώς.....
Από που έχεις την εντύπωση ότι με αφορά το βιντεάκι σου;;; Δεν το πιασα το «τι γίνεται ρε Γιώτα»...Ακόμα δεν ξέρω ποιος κάνει την ερώτηση...Screaming eagle…

χμμμ...ναι, δεν μπορώ να πω φωνάζεις...αυτό το κατάλαβα ... αλλά eagle…τστστς....δεν νομίζω....για chicken κακαρίζειν μου φαίνεται ότι πρόκειται....
Γιατί δεν γράφεις ονοματεπώνυμο στο προφίλ σου να ξέρω και ποιος είσαι....

Γιατί εγώ, κότες λέω αυτούς που γράφουν ανώνυμα....όχι και Eagles…
Και μην σου πω και ...λ#@$^%τες αν κρίνω από το περιεχόμενο των βίντεο που σε εντυπωσιάζουν...
Σόρι αλλά δεν μου αρέσουν τα...μεγάααααλα....αλλά μαλα!$*&%μένα αστεία.
«Το πιασες» screaming -μέχρι αποδείξεως του εναντίον- chicken?????
Αυτή είναι η "κυριλέ" απάντησή μου, επειδή δεν ξέρω ποιος είσαι. Αν τελικά σε ξέρω και δεν το έχω καταλάβει, θα σε "στολίσω" καλύτερα

ΥΣ. Αν νομίζεις ότι έχασες κάτι σπουδαίο από την συνάντηση των χάρλευ να γραφτείς στην ομάδα τους και εύχομαι με την επόμενη βόλτα...να καλοπεράσεις...χαχαχαχαχα