Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 10:47 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Κανδήλι ( αγριεμένο ! ) 17/11/10

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Re: Κανδήλι ( αγριεμένο ! ) 17/11/10

Δημοσίευσηαπό sot » Τρί Νοέμ 23, 2010 10:54 am

Γιώτα συμφωνώ ότι θα ήταν καλό να γράφουμε για τα λάθη μας και να σχολιάζονται ώστε να κερδίσουμε όλοι από αυτό.

Αν όμως δεν γράφουν τις εμπειρίες τους γι αυτό το λόγο αλλά για να δείξουν στους υπόλοιπους πόσο καλοί πιλότοι είναι και με τι συνθήκες μπορούν να πετάξουν, τότε συγνώμη αλλά πρέπει να φάνε κράξιμο από τους παλιούς. Πολλοί όμως σταμάτησαν να γράφουν γιατί δεν προλαβαίνουν να απαντούν τώρα τελευταία...

Αν παρουσιάζουν μια πτήση σε ρότορες σαν κάτι φυσιολογικό τότε κάνουν κακό και σε άλλους νεότερους. Αυτοί μπορεί να θέλουν να αυτοκτονήσουν αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν κατάλαβαν ακόμα τι κάνουν.....

sot
EN D

Δημοσ.: 165

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τρί Νοέμ 23, 2010 11:51 am

sot έγραψε: το πιο πιθανό είναι ότι δεν κατάλαβαν ακόμα τι κάνουν.....

Συμφωνώ μαζί σου sot. Το να πετάς στην υπήνεμη πλευρά (δεν εξετάζουμε βέβαια τις συνθήκες πχ ταχύτητα ανέμου που σκάει στην άλλη πλευρά, μορφολογία βουνού, αστάθεια ή ευστάθεια μέρας και άλλους παράγοντες που διαμορφώνουν το είδος και την επικυνδυνότητα του ρότορα που θα δημιουργηθεί) είναι καθαρή τρέλα.

Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετά λοφάκια τύπου Αγ. Μαρίνας όπου ο κάθε πιλότος μπορεί να "παλιώσει" κάνοντας άπειρες ώρες δυναμικού.

Είμαι νέος πιλότος και ελπίζω να προλάβω να μάθω πολλά και να τα μάθω σωστά. Το διάβασμα είναι ένας τρόπος πιστεύω. Το κουτσομπολιό δεν είναι.

antonisk6
Competition

Δημοσ.: 236

Δημοσίευσηαπό sot » Τρί Νοέμ 23, 2010 12:26 pm

antonisk6 έγραψε:... (δεν εξετάζουμε βέβαια τις συνθήκες πχ ταχύτητα ανέμου που σκάει στην άλλη πλευρά, μορφολογία βουνού, αστάθεια ή ευστάθεια μέρας και άλλους παράγοντες που διαμορφώνουν το είδος και την επικυνδυνότητα του ρότορα που θα δημιουργηθεί) ...

Δεν τις εξετάζουμε γιατί ενώ μπορεί να ήταν όντως αθώα η κατάσταση, η εικόνα που μένει σε μένα διαβάζοντας την περιγραφή σου, είναι κακή .

Πολλοί στο para5 σε κάποια (αρχική συνήθως) φάση της πτητικής τους "καριέρας" νοιώθουν πως είναι καλύτεροι ή έχουν περισσότερο ταλέντο από άλλους και σίγουρα αυτό δεν κάνει καλό τουλάχιστον στην εξέλιξή τους.

Μπορεί βέβαια να μου έμεινε λάθος εντύπωση γιατί στα φόρουμ εύκολα μπορεί κάποιος να παρεξηγηθεί.

....επίσης ξέχασα να γράψω ότι πρέπει να αφήσετε τους εγωισμούς και να μιλήσετε λίγο για μένα :D

sot
EN D

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Νοέμ 23, 2010 12:52 pm

εσενα θα σε ρωτησουμε αν ειναι να σκαψουμε κανενα πηγαδι !!!
γιατι ειπες οτι ξερεις απο πηγαδια :lol: :lol: :lol:

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό sot » Τρί Νοέμ 23, 2010 12:56 pm

...εύκολο
σπειροειδή -25m/s χωρίς έξοδο. :lol:

sot
EN D

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τρί Νοέμ 23, 2010 2:50 pm

sot έγραψε:
antonisk6 έγραψε:... (δεν εξετάζουμε βέβαια τις συνθήκες πχ ταχύτητα ανέμου που σκάει στην άλλη πλευρά, μορφολογία βουνού, αστάθεια ή ευστάθεια μέρας και άλλους παράγοντες που διαμορφώνουν το είδος και την επικυνδυνότητα του ρότορα που θα δημιουργηθεί) ...

Δεν τις εξετάζουμε γιατί ενώ μπορεί να ήταν όντως αθώα η κατάσταση, η εικόνα που μένει σε μένα διαβάζοντας την περιγραφή σου, είναι κακή .

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την δύσκολη στιγμή την οποία βίωσα στη μιαμιση ώρα πτήσης (γιατί όπως λένε όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα) και αφού αρχίσουμε να ξαναμιλάμε για ασφάλεια και πως οι παλιοί πρέπει να συμβουλευουν τους νέους θα ήθελα να πώ το εξής: Για μένα εκπαίδευση και πραγματική συμβουλή είναι όχι μια εντολή του τύπου "Μην πατάς στα κάρβουνα γιατί θα καείς" αλλά μια συμβουλή πως θα πατήσω στα κάρβουνα χωρίς να καώ. Εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που βλέπω ότι το κάνουν. Μετά εγώ θα κρίνω αν θέλω να τα πατήσω.
Προσωπικά το να πετάξω βλέποντας την καταιγίδα να έρχεται δεν θα το έκανα. Επίσης θα ήθελα να ξέρω τον λόγο να κάνει κάποιος μια σπειροειδή βύθιση με -25m/sec όταν οι συνθήκες δεν του το επιβάλουν.

antonisk6
Competition

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Τρί Νοέμ 23, 2010 5:15 pm

Sprayman έγραψε:Επίσης θα ήθελα να ξέρω τον λόγο να κάνει κάποιος μια σπειροειδή βύθιση με -25m/sec όταν οι συνθήκες δεν του το επιβάλουν.

Τσιγκουνεύονται να δώσουν λεφτά για sky-diving.! :lol:

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τρί Νοέμ 23, 2010 6:24 pm

sot έγραψε:Γιώτα συμφωνώ ότι θα ήταν καλό να γράφουμε για τα λάθη μας και να σχολιάζονται ώστε να κερδίσουμε όλοι από αυτό.

Αν όμως δεν γράφουν τις εμπειρίες τους γι αυτό το λόγο αλλά για να δείξουν στους υπόλοιπους πόσο καλοί πιλότοι είναι και με τι συνθήκες μπορούν να πετάξουν, τότε συγνώμη αλλά πρέπει να φάνε κράξιμο από τους παλιούς. Πολλοί όμως σταμάτησαν να γράφουν γιατί δεν προλαβαίνουν να απαντούν τώρα τελευταία...

Αν παρουσιάζουν μια πτήση σε ρότορες σαν κάτι φυσιολογικό τότε κάνουν κακό και σε άλλους νεότερους. Αυτοί μπορεί να θέλουν να αυτοκτονήσουν αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν κατάλαβαν ακόμα τι κάνουν.....

Λοιπόν, εγωισμοί τέλος, τώρα θα μιλήσουμε για τον sot............ :P πριν αρχίσω όμως
να πω ότι εννοείται οτι το "κράξιμο" (όπως λέει ο sot :P )η παρατήρηση... η συμβουλή... το κριτικάρισμα... -ακόμα και ποινή από το σωματείο ή τον εκπαιδευτή να πέσει αν θέλεις -κάποτε συνέβαινε και αυτό και να σου πω έπιανε 8) -κτλ...πάει πακέτο με την περιγραφή, φαντάζομαι οτι και ο εκάστοτε γράφων το κατανοεί. Αυτό δεν πρέπει να τον αποθαρρύνει από το να ξαναγράψει αλλά να τον βοηθάει να μην ξανακάνει την πατατιά(είπαμε εγωισμοί τέρμα :P :P ) Αν δεν είχε γίνει πχ. η εν λόγω περιγραφή πτήσης στα υπήνεμα, δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να το μάθουν ως τα Γιάννενα, που μένει ο sot :P :P και να την σχολιάσουν πιλότοι (όπως ο sot!! :P :P ). Μια γειτονιά είμαστε. εεεεε;;;;;;;;; :P

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Νοέμ 23, 2010 6:51 pm

Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Τρί Νοέμ 23, 2010 7:09 pm

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό vagos » Τρί Νοέμ 23, 2010 7:40 pm

JollyRoger έγραψε:[ img ]

=
"Άλλα λέει ο ένας και άλλα καταλαβαίνει ο άλλος, είτε γιατί είναι βλάκας είτε γιατί είναι αφηρημένος. " ,,,,λεξικο says ... :mrgreen:

το μεσαιο πουλακι ,,,απ' τα τρια,,, γιατι κοιταει αλλου πειρατη ?

Να τον τρομαξατε/με τον πειρατη ,,,δεν πεταγε τωρα τελευταια,,,και τωρα δεν μιλαει κιολλας ,,,μονο pictures :( .

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Τρί Νοέμ 23, 2010 9:52 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό yannis » Τρί Νοέμ 23, 2010 7:56 pm

Captain Nick έγραψε:. Ο "Χανιώτης" τα είδε όλα (και εμείς μαζί από το έδαφος) όταν δεν μας άκουγε από τον ασύρματο (πρώτο λάθος - ήταν αφόρτιστος) και παρά το ότι όλοι οι υπόλοιποι προσγειωνόμασταν, καθυστέρησε (δεύτερο λάθος) και η καταιγίδα άρχισε να τον ρουφάει επικίνδυνα πάνω ακριβώς από την προσγείωση. Ενώ προσπαθούσε να κατέβει "κοιτώντας" Δυτικά προς τον αέρα, τον πήγαινε πίσω. Ευτυχώς γύρισε ούριος (προς Αθήνα) και βγήκε έξω από το ρούφηγμα, έτσι προσγειώθηκε με σχετική ασφάλεια σε χωράφια περίπου 1 χμ Νοτιοανατολικά από την προσγείωση. Μετά έγινε της καταιγίδας...

http://www.sky.gr/leonardo/flight/17807

Παραπάνω είναι η πτήση του Χανιώτη.Όχι δικιά μου,του αλλουνού :)
Δέν φαίνεται κάπου να έχει κολήσει και να μην τρυπάει,και πολύ παραπάνω,δεν φαίνεται πουθενά ρούφηγμα.Το +2m/sec που έχει καταγραφεί στην πτήση του δεν είναι κάν δυνατό θερμικό,και σε καμία περίπτωση ρούφηγμα.Επίσης βγαίνοντας απο το βούνο,θα παρατηρήσετε οτι κυκλώνει κιόλας για να ανέβει ακόμα ψηλότερα,πράγμα που αποδεικνύει,οτι καθόλου δεν ζοριζόταν.Ίσως απο κάτω εσείς να τρομάξατε,και αυτός να ήξερε πολύ καλά τι γινόταν.
Πάντως η κουβέντα που έγινε με αφορμή αυτό το περιστατικό,σίγουρα μόνο καλό μπορεί να κάνει στούς νεότερους.

Αντώνη,δεν υπάρχει τρόπος να πατήσεις τα συγκεκριμένα κάρβουνα και να μην καείς κάποια στιγμή(όπου κάρβουνα,βλέπε πτήση σε ρότορες).Οπότε το νού σου....

http://www.cretanparagliding.gr

After all,its all about having fun!
yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Νοέμ 23, 2010 8:54 pm

yannis έγραψε: Δέν φαίνεται κάπου να έχει κολήσει και να μην τρυπάει,και πολύ παραπάνω,δεν φαίνεται πουθενά ρούφηγμα.Το +2m/sec που έχει καταγραφεί στην πτήση του δεν είναι κάν δυνατό θερμικό,και σε καμία περίπτωση ρούφηγμα.Επίσης βγαίνοντας απο το βούνο,θα παρατηρήσετε οτι κυκλώνει κιόλας για να ανέβει ακόμα ψηλότερα,πράγμα που αποδεικνύει,οτι καθόλου δεν ζοριζόταν.Ίσως απο κάτω εσείς να τρομάξατε,και αυτός να ήξερε πολύ καλά τι γινόταν.
.

μπορείς σε παρακαλώ να μην λες μαλακίες γιατί εδώ μέσα είναι και τελείως νέοι πιλότοι.

ΌΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ
αν δεν το ξέρεις να στο πούμε να το μάθεις ...........αν είναι δυνατόν :evil: :evil: :evil:

Competition

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τρί Νοέμ 23, 2010 9:01 pm

yannis έγραψε:
Αντώνη,δεν υπάρχει τρόπος να πατήσεις τα συγκεκριμένα κάρβουνα και να μην καείς κάποια στιγμή(όπου κάρβουνα,βλέπε πτήση σε ρότορες).Οπότε το νού σου....

Γιάννη ευχαριστώ για τη συμβουλή σου αλλά θα ήθελα να βάλεις όπου κάρβουνα = πτήση σε υπήνεμα και όχι σε ρότορες.
Είναι λοιπόν δυνατό να γίνει μέρος της πτήσης μας σε υπήνεμα? ή να το θέσω αλλιώς να πάρουμε κάπου κάποια στιγμή σε cross country πτήση ή σε αγώνες ένα υπήνεμο θερμικό και να συνεχίσουμε αντί να πατώσουμε?

antonisk6
Competition

Δημοσίευσηαπό dimitree » Τρί Νοέμ 23, 2010 9:43 pm

ρε tsouloufis τις δικες σου ΜΑΛΑΚΙΕΣ στις εχει υπογραμμησει κανεις? Μηλα ποιο ομορφα γιατι εδω εχει και τελειως νεους πιλοτους

dimitree
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Νοέμ 23, 2010 9:46 pm

Στα υπήνεμα έχουν την φωλιά τους οι ρότορες... Δεν μπορείς να διαλέξεις... θα πάρω λίγο υπήνεμα αλλά μην μου βάλετε ρότορες παρακαλώ. Μαζί πάνε. Ανάλογα τώρα με το ύψος και την ταχύτητα των ισχύοντων ανέμων οι ρότορες μπορεί να είναι από ανεπαίσθητοι μέχρι που να προτιμάς τα κάρβουνα.

Τα υπήνεμα θερμικά είναι πολύ δημοφιλή αλλά για πιο έμπειρους πιλότους. Συνήθως είναι πιο δυνατά και ακριβώς επειδή δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από τον αέρα δίνουν σωτηρία πολλές φορές σε πιλότους αγώνων και cross country. Ειδικά σε αγώνες οι πιλότοι τα κυνηγάνε και μπαίνουν στα πιο απίθανα μέρη για νατα βρούνε.

Θα σου πρότεινα να εξοικειωθείς με τα προσύνεμα θερμικά πρώτα (αρκετά).

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό iozois » Τρί Νοέμ 23, 2010 9:52 pm

KANE PROTA EKATO TSOYLITHRES,META 150 ORES DINAMIKO KAI 150 ME THERMIKA , META SIV KAI META PAS KAI STA YPINEMA. EKEI KONTA EXEI KAI MIA EKPLIXI PROSGIOSH STO NOSOKOMEIO.

MHN TO DOKIMASEIS GINETAI

iozois
EN A

Δημοσ.: 14

Δημοσίευσηαπό yannis » Τρί Νοέμ 23, 2010 9:54 pm

tsouloufis έγραψε:
yannis έγραψε: Δέν φαίνεται κάπου να έχει κολήσει και να μην τρυπάει,και πολύ παραπάνω,δεν φαίνεται πουθενά ρούφηγμα.Το +2m/sec που έχει καταγραφεί στην πτήση του δεν είναι κάν δυνατό θερμικό,και σε καμία περίπτωση ρούφηγμα.Επίσης βγαίνοντας απο το βούνο,θα παρατηρήσετε οτι κυκλώνει κιόλας για να ανέβει ακόμα ψηλότερα,πράγμα που αποδεικνύει,οτι καθόλου δεν ζοριζόταν.Ίσως απο κάτω εσείς να τρομάξατε,και αυτός να ήξερε πολύ καλά τι γινόταν.
.

μπορείς σε παρακαλώ να μην λες μαλακίες γιατί εδώ μέσα είναι και τελείως νέοι πιλότοι.

ΌΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ
αν δεν το ξέρεις να στο πούμε να το μάθεις ...........αν είναι δυνατόν :evil: :evil: :evil:

Άν και με παρακαλείς,δεν θα σου κάνω την χάρη να γράψω ότι σου αρέσει να διαβάζεις.
Παρ όλα αυτά,δεν γράφω κάπου οτι πετάμε στίς καταιγίδες,μιλάω για την συγκεκριμένη πτήση.

Άλλα για να μάθεις και εσύ κάτι,σε πολλούς αγώνες πετάνε με καταιγίδες,δεν έχει να κάνει μόνο αν υπάρχει καταιγίδα εκεί κοντά,αλλά και προς τα πού πηγαίνει.Αλλά που να τα μάθεις εσύ αυτά.
Και χωρίς παρεξήγηση,απο σένα θα δεχόμουν συμβουλές πως να κάνω καμιά μανούβρα,και πάλι με κάθε επιφύλαξη λόγο του ύφους σου,το οποίο δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.Τώρα όσο για το στόμα σου,εδώ και καιρό εχεις αποδείξει οτι είναι βρώμικο.Και πού σαι,δεν παρεξηγιέμαι,δεν είμαι καμια γκομενίτσα.Απλά μπορείς να μιλάς πιο όμορφα.

Αντώνη,αν πετάξεις στα υπήνεμα και έχει αέρα,αυτόματα θα έχει και ρότορες.Είναι δυνατόν να πάρεις υπήνεμα θερμικά,αλλά να είσαι πάνω απο την κορυφογραμή(και συνήθως είναι και πολύ καλά),αλλά όχι να πάς να "βουτήξεις"πίσω απο το βουνό για να τα βρείς.Ελπίζω να με κατάλαβες.

http://www.cretanparagliding.gr

After all,its all about having fun!
yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό vagos » Τρί Νοέμ 23, 2010 10:13 pm

με ειχε κουρασει ως νιατο ,,
(επιδη με τα βιβλια ημουν μαλωμενος γενικοτερα :oops: ,,ποσο μαλλον τα saxono-american :P ) αλλα μετα απο αυτη τη μικρη μελετη ,,οποτε ξαναπεταγα ,,εβλεπα γνωστα που ισως ηταν αγνωστα και σε αρκετους παλιοτερους απο εμε τοτε :wink:

http://www.amazon.com/Understanding-Sky ... 0936310103

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Τρί Νοέμ 23, 2010 10:34 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τρί Νοέμ 23, 2010 10:15 pm

iozois έγραψε:KANE PROTA EKATO TSOYLITHRES,META 150 ORES DINAMIKO KAI 150 ME THERMIKA , META SIV KAI META PAS KAI STA YPINEMA. EKEI KONTA EXEI KAI MIA EKPLIXI PROSGIOSH STO NOSOKOMEIO.

Εσένα τόσο σου πήρε για να το μάθεις? Άργησες μεγάλε...

Badder και Yanni κανείς δεν έχει μιλήσει ως τώρα για τα υπήνεμα και το μόνο πράγμα που ακούγεται είναι εκεί δεν πάμε! Τζιζ! και όμως υπάρχουν άνθρωποι που πάνε. Δεν πέταξα εκεί για να δείξω το αν είμαι καλός πιλότος. Ήταν δική μου επιλογή και συμφωνα με την κρίση μου για την ημέρα εκείνη δεν ήταν επικίνδυνα. Ρίσκαρα και βγήκα κερδισμένος η πτήση αυτή μου έδωσε εμπειρία που αλλοι πιλότοι δεν την έχουν δει στα τόσα χρόνια που πετούν. Δεν είπα πως είναι χαλαρά το αντίθετο μάλιστα ούτε θέλω να προκαλώ την τύχη μου. Αν βρεθώ όμως στο μέλλον κάπου εκεί κατά λάθος ή αναγκαστικά (όπως στην πτήση της επόμενης μέρας στον Σταυρό), δεν σημαίνει πως ήρθε το τέλος και ότι δεν θα το παλέψω για να συνεχίσω και να βγώ από εκει μέσα. Ποτέ δεν πρέπει φυσικά να παραβλέπουμε τους παράγοντες που προαναφέρατε και κάνουν τα υπήνεμα πιο "φιλικά" στον πιλότο.

antonisk6
Competition

Δημοσίευσηαπό iozois » Τρί Νοέμ 23, 2010 10:31 pm

antonisk6 έγραψε:
iozois έγραψε:KANE PROTA EKATO TSOYLITHRES,META 150 ORES DINAMIKO KAI 150 ME THERMIKA , META SIV KAI META PAS KAI STA YPINEMA. EKEI KONTA EXEI KAI MIA EKPLIXI PROSGIOSH STO NOSOKOMEIO.

Βασικά μου πήρε 9 χρόνια με μια διακοπή μετά τον πρώτο χρόνο 5 μηνών ακινησίας στο νοσοκομείο και 3 μηνών αποκατάστασης γιατί νόμιζα ότι τα ξέρω όλα και ότι ήμουν καλός.
Και όταν μου την λέγαν οι άλλοι τους αγνοούσα για τους δικούς μου λόγους.
Ακόμα και τώρα όταν πετώ σκέφτομαι μήπως εκεί που πάω είμαι επίνεμος.
Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Αυτά που ρωτάς είναι για άλλο επίπεδο.
Η επόμενη ερώτησή σου πoια θα είναι? Πόσο είναι τα έξοδα για τ Red bull xalps?

iozois
EN A

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τρί Νοέμ 23, 2010 10:38 pm

iozois έγραψε:
antonisk6 έγραψε:

Βασικά μου πήρε 9 χρόνια με μια διακοπή μετά τον πρώτο χρόνο 5 μηνών ακινησίας στο νοσοκομείο και 3 μηνών αποκατάστασης γιατί νόμιζα ότι τα ξέρω όλα και ότι ήμουν καλός.
Και όταν μου την λέγαν οι άλλοι τους αγνοούσα για τους δικούς μου λόγους.

Φαίνεται πως ακόμα έχεις τους δικούς σου λόγους να είσαι εκτός τόπου και χρόνου

antonisk6
Competition

Δημοσίευσηαπό adreas » Τρί Νοέμ 23, 2010 10:43 pm

dimitree έγραψε:Μηλα ποιο ομορφα γιατι εδω εχει και τελειως νεους πιλοτους

Ντροπή σας κακά παιδιά. Είπα στη μαμά μου αυτά μου διάβασα στο forum και με έβαλε τιμωρία.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό iozois » Τρί Νοέμ 23, 2010 10:44 pm

παρε τα αβγό και κούρευ 'το
και στην κορυφή κανέλα
nie panima
στου κουφού την πόρτα

αντε γειαααα

iozois
EN A

Δημοσίευσηαπό paramick » Τρί Νοέμ 23, 2010 10:48 pm

Πρός παλαιότερους πιλότους:
Έχετε μπερδέψει την συμβουλή με την πειθώ.
Συμβουλέψτε τούς νεότερους και ως εκεί......................
Ποτέ μην βοηθήσεις κάποιον αν πρώτα δεν σου το ζητήσει,είναι απλό._

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες