Συντονιστής: Moderators
adreas έγραψε: Μην αγχώνεσαι πάντως, κάπου θα σε τσακίσουμε και σένα, στη χειρότερη θα το κάνουμε manually.
Τσουλούφη στη Δεσφίνα δεν ήμουνα αλλά σιγά μη δεν είχε ρότορες, είναι γνωστή απογείωση με ειδικές ανάγκες. Το μεγάλο της πρόβλημα (όσον αφορά την εξόντωση των πιλότων) είναι ότι το ζόρι είναι να φέρεις το πανί ελεγχόμενα πάνω από το κεφάλι σου (ο πολύς κόσμος την πατάει επειδή δεν περιμένει πόσο απότομα μπαίνει το πανί στον καθαρό αέρα ψηλά και τρώει μπροστινό), μετά τα πράματα είναι απογοητευτικά εύκολα. Αυτό είναι κακό επειδή τρώνε την αδρεναλίνη σε ασφαλές σημείο (στη φλαταδούρα που απλά τρώνε το πανί στο κεφάλι) και μετά στον αέρα είναι τσιτωμένοι και σε εγρήγορση χωρίς να χρειάζεται. Η σωστή απογείωση εξόντωσης πρέπει να είναι ακριβώς ανάποδα, να σε κοιμίζει με το πόσο εύκολη είναι και με το που απογειώνεσαι να σε πλακώνει στα σκαμπίλια.
.
adreas έγραψε: μία ο Τσουλούφης που τους βάζει υποψίες, δε βλέπω προκοπή. Έχω αγανακτήσει.
Raflas έγραψε::mrgreen:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πάρα πολύ ωραίο βιντεάκι!![]()
Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Σε αυτό, αλλά και σε άλλα βίντεο βλέπω ότι σε κάποιες στιγμές (π.χ. στο 1.42, ή στο 2.11) ο πιλότος κρατιέται από τους ιμάντες, ειδικά όταν πρόκειται να κάνει weightshift. Είναι μια συνήθεια που είχα και εγώ μέχρι που ένας φίλος μου είπε ότι είναι κακή ιδέα και έκτοτε κάνω φιλότιμες προσπάθειες να την κόψω.
Τι ισχύει τελικά;
Μη το ξεχάσω...δες πως πιάνεις τα φρένα και έχεις τη τάση να πιάνεις τους ιμάντες. (no good no feel the pressure)
adreas έγραψε:Ε; Δεν καταλαβαίνω τίποτα, από που είναι αυτό το σχόλιο; Πάω να κοιμηθώ γιατί χάνω λάδια.
JollyRoger έγραψε:adreas έγραψε:Ε; Δεν καταλαβαίνω τίποτα, από που είναι αυτό το σχόλιο; Πάω να κοιμηθώ γιατί χάνω λάδια.
πας στο google, γράφεις "no good feel the pressure", ψάχνεις "σελίδες απο ελλάδα"... και κάπου πετυχαίνεις αυτό:
http://www.snowclub.gr/forums/index.php ... t&p=200449
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες