paratrooper έγραψε:Τώρα ησύχασα .
Αναρωτιέμαι μήπως έτυχε να δεις κανέναν να περνά προς τα μέσα ; γιατί εδώ μέσα έχει μεγάλο συνωστισμό από αλλοδαπά
Έως και 2000000 πέρασαν αυτά τα φυλασσόμενα σύνορα
τα αλλοδαπα δεν περναν τα συνορα γιατι τα αφηνει ο ΕΣ.,περναν γιατι ειναι η εντολη της κυβερνησης που αντιστοιχα δινει εντολες,μπουφο ε μπουφο..τοσα ξερεις τοσα λες ομως, δεν πειραζει δικαιολογεισαι.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση να μας φυλάς
(εκτός εάν πληρώνεσαι για αυτό )
ενω εσυ φανταζομαι εργαζεσαι τζαμπα ετσι ? α ρε φαπες που θελετε ορισμενοι...
:[/quote]
Εισαι ενας ακομα κλασικος μαλακας της γενιας που τα εκανε ολα κωλο!
Η ειρωνια που χρησιμοποιησες οσες φορες απαντησες ειναι ο κλασσικος τροπος οσων κρυβονται πισω απο το πλήκτρολογιο. Παπάρα..
Δεν εχεις ιδεα για τπτ και για εναν ανθρωπο της ηλικιας σου αυτο ειναι φανταζομαι μεγαλη απογοητευση.Σε λυπαμαι αλλα οχι και τοσο.δεν θα ξανααπαντησω γιατι ηδη ειπα πολλα και αδικα συγχυζομαστε.ετσι κ αλλιως ανθρωποι σαν κ σενα μυαλο δεν βαζουν πια...Και για να μιλαμε και επωνυμα Νικος Ζησης λεγομαι και ζω στο Διδυμοτειχο τωρα. Αν ποτε σε φερει ο δρομος τοοοσο βορεια ελα να με βρεις να δω αν θα εχεις την ιδια ειρωνια στον λογο σου.Και ισως σε παω και μια βολτα στο ποταμι να δεις τα συνορα ,τα αληθινα εννοω οχι τα συνορα Χαιδαρι-Περιστερι(αν επεσα και μεσα δεν ξερω)...[/quote]
Μρρρρρ τώρα
τρέμω, τις παλικαράς !!!!
Τελικά είδες ,δεν μπόρεσες να προσποιηθείς
άλλο.
(Και για να μιλαμε και επωνυμα Νικος Ζησης)
χαίρω πολυ
ΠΑΠΑΡΑΣ Θα πρέπει να πλακωθούμε στο ξύλο για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε ιδέες;
Μια φάλαγγα ίσως, για να με πείσεις καλύτερα να βάλω μυαλό;
Πολύ κλασσικός τύπος νεοέλληνα δήθεν .
Η έννοια δημοκρατία σου λέει κάτι η σου είναι πολύ
δυσνόητη ;
Την μια προσπαθείς να εκμαιεύσης τον οίκτο και την συμπάθεια με (το φυλαω σύνορα 20 χρόνια για να μπορείς να πετάς) και την άλλη απειλείς
Μας λες ότι φυλάς σύνορα για να μπορούμε να πετάμε , θα σου έχουμε και υποχρέωση ; σε πίεσε κανείς να κάνεις αυτή την δουλειά η ήταν δύσκολα τα πράγματα στην ελεύθερη αγορά εργασίας (εκεί που δίνετε η μάχη )και προτίμησες την σιγουριά του δημοσίου ;
Υποχρέωση για αμειβόμενη εργασία δεν χρωστάμε σε κανένα …Εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις το νόημα των όσων λες !!!
Εάν δεν σου αρέσει παράτα τα και έλα στην πραγματική μάχη των 2500000 ανέργων
Δεν θα σε ακολουθήσω στο υβρεολόγιο διότι πάνω από όλα σέβομαι τον εαυτό μου και το χώρο που μας φιλοξενεί
Έννοια μάλλον ανύπαρκτη για εσένα. Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα αρχίζει το υβρεολόγιο .
Όσο για το να έρθω να σε βρω ,εδώ και αρκετά χρόνια διαλέγω τις παρέες μου και μάλλον δεν θα μπορέσω, ελπίζω να μην σε στενοχωρήσω !
Έχεις δίκιο εχω λίγη ειρωνεία στα γραπτά μου αλλά δεν μου έχεις αφήσει κανένα περιθώριο να σε πάρω σοβαρά .
(
Δεν εχεις ιδεα για τπτ και για εναν ανθρωπο της ηλικιας σου αυτο ειναι φανταζομαι μεγαλη απογοητευση.Σε λυπαμαι αλλα οχι και τοσο.)
1)ναι καλά φαντάζεσαι δεν έχω ιδέα για τπτ για την ηλικία μου και χρειάζομαι κάποιον σαν εσένα να βάλω μυαλό,
να μου μεταδώσει τις γνώσεις του και ιδιαίτερα την κουλτούρα του .Πόσο χαίρομαι για αυτά που μαθαίνω
2)ποσο με λυπάσαι τελικά γιατί έχω μια αγωνία τώρα ,με λυπάσε τάχα λιγότερο από ότι θα μου άξιζε
Θα σου πω κάτι που έλεγε η σοφή γιαγιά μου για τους ανθρώπους
(ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ) (Το τπτ το προφέρεις όπως το γράφεις ;;;)
Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .