Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 6:04 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Αερολογίες

Αερολογίες

ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

Άσχετα από πτήσεις αλλά σχετικά με εμάς.

Συντονιστής: Moderators

Re: ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

Δημοσίευσηαπό paratrooper » Τρί Νοέμ 15, 2011 9:07 pm

Από τον τρόπο που γράφεις και τις απορίες που έχεις μάλλον είσαι νέος
σε ηλικία ,

Φιλε μου ασε κατα μερους την ηλικια μου δεν εχουμε πολλα χρονια διαφορά.,
οσο για τον τροπο που γραφω συγχωρεσε με αν δεν καλυπτω τις προσδοκιες σου.
το διδακτικο στυλ κρατησε το για αλλου. εγω φυλαω τα συνορα της πατριδας τα τελευταια 20 χρονια για να μπορεις εσυ (αλλα κ εγω,οταν υπηρετω οπου πεταει) να πετας ανενοχλητος.
Οσο για το ποιος εχει δικιο τελικα, θα δειξει το αμεσο μελλον...

paratrooper
EN A

Δημοσ.: 12

Δημοσίευσηαπό paramick » Τρί Νοέμ 15, 2011 10:50 pm

To γεγονός οτι πρακτικά δεν παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ (πέρα απο πολύ μικρές εξαιρέσεις)
πάρά μόνο φραπέδες και σφραγίδες όπως πολύ εύστοχα κάποιος είπε,δέν σε προβλήματίζει για την αξία της νέας δραχμής?
Με τήν ευρώπη,την αμερική και τον αραβικό κόσμο να μας έχουν γυρίσει την πλάτη,τι προοπτική διακρίνεις για ένα κράτος 11 εκατομμυριων ψυχών,εν ετι 2011 ?

Δεν επιθυμώ να έρθω σε κόντρα με κανένα,αρκετό λούκι τραβάω κάθε μέρα και χωρίς το φόρουμ,αλλά θα με ενδιέφερε να ακόυσω την αποψη σου για το πώς αντιλαμβάνεσαι αυτο που
όλοι βιώνουμε.

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό Agelos » Τρί Νοέμ 15, 2011 11:23 pm

Παιδιά το θέμα το βλέπουμε από τον μικρόκοσμό μας, δεν είναι θέμα μόνο ελληνικό είναι θέμα κατ' αρχήν ευρωπαικό και σίγουρα παγκόσμιο. Απλώς εμείς ζούσαμε σε ένα κόσμο όπου ο μεγάλος έλεγε στο μικρό άσε με να κάνω ότι θέλω και θα σε βάλω σε μια δουλίτσα, θα πάρεις ένα δίπλωμα αυτοκινήτου (χωρίς να αξίζεις), χτίσε κανένα αυθαίρετο θα σε βάλω σε ένα γραφείο στο δημόσιο, και μην μιλάς. Από την άλλη αφήσαμε χώρο στους δυνατούς να γίνουν δυνατότεροι παγκοσμίως. Η Ευρώπη μας προσφέρθηκε σαν μια ένωση των λαών και κατάντησε ενας τόπος ανοικτός για την ασύστολη κερδοσκοπία των πολύ μεγάλων. Τώρα που οι μεγάλοι πήραν ότι μπορούσαν να πάρουν στρέφονται στο μόνο που υπάρχει, στους φόρους που πληρώνουμε και θα πληρώνουν τα παιδιά μας, στις εισφορές που πληρώνουμε και θα πληρώνουν τα παιδιά μας για τις συντάξεις μέχρι να καταλάβουμε ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Η λύση δεν είναι δραχμή ή ευρώ. Η λύση είναι δεν χρωστάω σε κανένα.Δεν εννοώ να μην πληρώσουμε τα χρέη που έχουμε κάνει -πλουτίζοντας η κάνοντας μόκο για ότι στραβό βλέπαμε γύρω μας - αλλά προσπαθώντας να πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε και ποτέ πια να μην κάνουμε άλλα χρέη. Με ευρώ ή χωρίς ο δρόμος είναι δύσκολος απλώς διαλέγοντας νόμισμα διαλέγεις πόσο δύσκολο θες να το κάνεις. Δεν θέλω να χάσω το ότι κυκλοφορώ στην Ευρώπη χωρίς διαβατήριο και χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω νόμισμα σε κάθε χώρα που περνάω. Αυτό είναι μαι μεγάλη κατάκτηση. Δεν θέλω να χάσωτην προοπτική αν δεν μου αρέσει εδώ να μπορώ έτσι απλά χωρίς εμπόδια να ζήσω και να δουλέψω σε μια άλλη χώρα της ζώνης του ευρώ.
Το θέμα μου είναι να ξέρω που βρίσκομαι και τι πραγματικά αξίζω. Αυτήν την στιγμή είμαι ένας τεμπέλης, διεφθαρμένος, χρεωμένος ξεφτιλισμένος Έλληνας. Στο χέρι μου είναι να το αλλάξω όχι ζητιανεύωντας αλλά δουλεύωντας, και όπου βλέπω το στραβό γύρω μου να το πολεμάω. Όπου μπορώ να βοηθήσω να βοηθάω. Και να μην χρωστάω γιατί ο σκλάβος του 21ου αιώνα ειναι ο χρεωμένος.

Agelos
Competition

Δημοσ.: 271

Δημοσίευσηαπό adreas » Τετ Νοέμ 16, 2011 12:57 am

Συγνώμη αλλά εχώ αγανακτήσει με το Λιαντίνη, ο άνθρωπος ήταν πολύ πραγματικά μπροστά. Respect. Άλλη μία που τα είχε δει πολύ ωραία από πολύ παλιά πάντως ήταν και η Τανάγρη:

http://www.youtube.com/watch?v=5Ahkcsjwf-E

paratrooper, λυπάμαι αλλά αν ήθελες να υπηρετήσεις την πατρίδα τα τελευταία 20 χρόνια, στα σύνορα έχανες τον καιρό σου. Το πρόβλημα ήταν στη μέσα μεριά.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό paramick » Τετ Νοέμ 16, 2011 1:44 am

paul_kuczynski_28.jpg

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τετ Νοέμ 16, 2011 10:29 am

ας την φάμε για ακόμα μια φορά προς το παρόν και ας αφήσουμε την δραχμή εκεί που είναι.

Έρχεται το Ε10 !!!!!! όπου θα αναγράφονται οι καταθέσεις. :shock: :shock:
δηλ. έχεις εισόδημα 20000 με αποδείξεις 10000 ? πρέπει να φαίνετε κατάθεση στη τράπεζα 10000....
έχεις 5000 στη τράπεζα και 5000 στο σπίτι ?? οοοχι κυρία μου πρέπει να φαίνετε κατάθεση 10000. :cry:

Με λίγα λόγια θα πηγαίνεις για χε...ο στα μπουζούκια και εκεί που δίνεις 1 ευρώ στην καθαρίστρια της τουαλέτας θα ζητάς απόδειξη.

τι έκανες ???? πηρες κάστανα απο τη φουφού?? πας καλά ρε φίλε απόδειξη πηρες ? :shock:

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό focman » Τετ Νοέμ 16, 2011 11:38 am

paratrooper έγραψε:

οσο για τον τροπο που γραφω συγχωρεσε με αν δεν καλυπτω τις προσδοκιες σου.

Πίστεψε με ,δεν είχα ποτέ καμιά προσδοκία από εσένα

το διδακτικο στυλ κρατησε το για αλλου.

ποτέ δεν θέλησα να διδάξω κανένα ,πόσο μάλλον εσένα ,ιδέες και γνώμες ανταλλάσουμε

εγω φυλαω τα συνορα της πατριδας τα τελευταια 20 χρονια

Τώρα ησύχασα .
Αναρωτιέμαι μήπως έτυχε να δεις κανέναν να περνά προς τα μέσα ; γιατί εδώ μέσα έχει μεγάλο συνωστισμό από αλλοδαπά
Έως και 2000000 πέρασαν αυτά τα φυλασσόμενα σύνορα
Στο κέντρο της Αθήνας τα βράδια δεν ακούς ελληνικά
Μάλλον πετούσες πολύ αυτά τα χρόνια

για να μπορεις εσυ (αλλα κ εγω,οταν υπηρετω οπου πεταει) να πετας ανενοχλητος.

[b]Ναι στον αέρα δεν συναντάμε προς το παρόν αλλοδαπά είναι η αλήθεια, μέχρι να φτάσουμε όμως, σε κάθε φανάρι γίνεται μάχη με τα αλλοδαπά .
Και από εγκληματικότητα ,κάτι θα έχεις ακούσει εκεί στα σύνορα , δεν μπορεί .
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση να μας φυλάς [b]

(εκτός εάν πληρώνεσαι για αυτό )
:

Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .
focman
Competition

Δημοσ.: 256

Δημοσίευσηαπό paratrooper » Τετ Νοέμ 16, 2011 3:32 pm

Τώρα ησύχασα .
Αναρωτιέμαι μήπως έτυχε να δεις κανέναν να περνά προς τα μέσα ; γιατί εδώ μέσα έχει μεγάλο συνωστισμό από αλλοδαπά

τα αλλοδαπα δεν περναν τα συνορα γιατι τα αφηνει ο ΕΣ.,περναν γιατι ειναι η εντολη της κυβερνησης που αντιστοιχα δινει εντολες,μπουφο ε μπουφο..τοσα ξερεις τοσα λες ομως, δεν πειραζει δικαιολογεισαι.

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση να μας φυλάς

ενω εσυ φανταζομαι εργαζεσαι τζαμπα ετσι ? α ρε φαπες που θελετε ορισμενοι...
[/quote] :[/quote]

Εισαι ενας ακομα κλασικος μαλακας της γενιας που τα εκανε ολα κωλο!
Η ειρωνια που χρησιμοποιησες οσες φορες απαντησες ειναι ο κλασσικος τροπος οσων κρυβονται πισω απο το πλήκτρολογιο. Παπάρα..

Δεν εχεις ιδεα για τπτ και για εναν ανθρωπο της ηλικιας σου αυτο ειναι φανταζομαι μεγαλη απογοητευση.Σε λυπαμαι αλλα οχι και τοσο.δεν θα ξανααπαντησω γιατι ηδη ειπα πολλα και αδικα συγχυζομαστε.ετσι κ αλλιως ανθρωποι σαν κ σενα μυαλο δεν βαζουν πια...

Και για να μιλαμε και επωνυμα Νικος Ζησης λεγομαι και ζω στο Διδυμοτειχο τωρα. Αν ποτε σε φερει ο δρομος τοοοσο βορεια ελα να με βρεις να δω αν θα εχεις την ιδια ειρωνια στον λογο σου.Και ισως σε παω και μια βολτα στο ποταμι να δεις τα συνορα ,τα αληθινα εννοω οχι τα συνορα Χαιδαρι-Περιστερι(αν επεσα και μεσα δεν ξερω)...

paratrooper
EN A

Δημοσ.: 12

Δημοσίευσηαπό para-mageiras » Τετ Νοέμ 16, 2011 6:55 pm

"τα αλλοδαπα δεν περναν τα συνορα γιατι τα αφηνει ο ΕΣ.,περναν γιατι ειναι η εντολη της κυβερνησης"

τοτε τι φυλατε ? μην φυγουν οι ελληνες?

"[b]Ναι στον αέρα δεν συναντάμε προς το παρόν αλλοδαπά είναι η αλήθεια"

focman προσεξε μονο αν πετας σε κανα νησι μην σε τρυπισει κανενα τουρκικο f 16! ψεματα?

para-mageiras
EN B

Δημοσ.: 113

Δημοσίευσηαπό adreas » Τετ Νοέμ 16, 2011 10:28 pm

Είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς πώς, όταν οι Έλληνες αντιμετωπίζουν μεγάλα εθνικά προβλήματα, βάζουν στην πάντα τις μικροψυχίες και τους εγωισμούς και αγωνίζονται ομαδικά για το κοινό καλό. Επίσης ατενίζω το μέλλον με σιγουριά και περηφάνεια για το γένος όταν βλέπω ότι το φρόνημα του στρατεύματος παραμένει προσηλωμένο στις δημοκρατικές αξίες. Δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό aiva » Τετ Νοέμ 16, 2011 11:38 pm

[url][/url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qGdmZHdMFsU

και ρωτώ, αυτά γιατί πρέπει να τα ακούμε απο τον Πανούση και δεν λένε τίποτα τα ΜΜΕ?

Πανί μου σύντροφε πιστέ εσύ μονάχα μένεις, αυτή τη ψεύτικη ζωή να μου την εγλυκαίνεις
aiva
EN B

Δημοσ.: 87

Δημοσίευσηαπό frog » Πέμ Νοέμ 17, 2011 10:06 am

Ρε paratrooper μήπως να πάρεις κανένα πακετάκι τσίχλες τώρα με την Trident μπορεί να σου κάτσει κιόλας αντί να βρίζεις τον κόσμο.

Μην πετάς πιό γρήγορα από τον φύλακα άγγελο σου
frog
Competition

Δημοσ.: 349

Δημοσίευσηαπό left76 » Πέμ Νοέμ 17, 2011 5:53 pm

Έχουμε πλάκα πάντως σαν κοινότητα. Όποτε χειμωνιάζει και δεν πετάμε ανάβουν τα αίματα στο φόρουμ. Ο παρατρούπερ πάντως δικαιολογείται γιατί δεν πετάει τόσο συχνά όπως εμείς και γι' αυτό έχει πιο πολλά νεύρα. Παρατρούπερ ξέρω κάτι λοφάκια στο Διδ/χο να πηγαίνεις να ξεκαυ&%$#@νεις που και που...
Στο θέμα μας νομίζω το άρθρο του Βαξεβάνη τα λέει όλα. Η γενία μας που έμαθε στη ντόλτσε βίτα με δανεικά μπορεί να άλλαξει νοοτροπία ή είναι πλέον αργά..?

left76
EN B

Δημοσ.: 59

Δημοσίευσηαπό focman » Πέμ Νοέμ 17, 2011 6:14 pm

paratrooper έγραψε:Τώρα ησύχασα .

τα αλλοδαπα δεν περναν τα συνορα γιατι τα αφηνει ο ΕΣ.,περναν γιατι ειναι η εντολη της κυβερνησης που αντιστοιχα δινει εντολες,μπουφο ε μπουφο..τοσα ξερεις τοσα λες ομως, δεν πειραζει δικαιολογεισαι.

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση να μας φυλάς

ενω εσυ φανταζομαι εργαζεσαι τζαμπα ετσι ? α ρε φαπες που θελετε ορισμενοι...
:[/quote]

Εισαι ενας ακομα κλασικος μαλακας της γενιας που τα εκανε ολα κωλο!
Η ειρωνια που χρησιμοποιησες οσες φορες απαντησες ειναι ο κλασσικος τροπος οσων κρυβονται πισω απο το πλήκτρολογιο. Παπάρα..

Δεν εχεις ιδεα για τπτ και για εναν ανθρωπο της ηλικιας σου αυτο ειναι φανταζομαι μεγαλη απογοητευση.Σε λυπαμαι αλλα οχι και τοσο.δεν θα ξανααπαντησω γιατι ηδη ειπα πολλα και αδικα συγχυζομαστε.ετσι κ αλλιως ανθρωποι σαν κ σενα μυαλο δεν βαζουν πια...

Και για να μιλαμε και επωνυμα Νικος Ζησης λεγομαι και ζω στο Διδυμοτειχο τωρα. Αν ποτε σε φερει ο δρομος τοοοσο βορεια ελα να με βρεις να δω αν θα εχεις την ιδια ειρωνια στον λογο σου.Και ισως σε παω και μια βολτα στο ποταμι να δεις τα συνορα ,τα αληθινα εννοω οχι τα συνορα Χαιδαρι-Περιστερι(αν επεσα και μεσα δεν ξερω)...[/quote]

Μρρρρρ τώρα τρέμω, τις παλικαράς !!!!

Τελικά είδες ,δεν μπόρεσες να προσποιηθείς
άλλο.

(Και για να μιλαμε και επωνυμα Νικος Ζησης)
χαίρω πολυ ΠΑΠΑΡΑΣ

Θα πρέπει να πλακωθούμε στο ξύλο για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε ιδέες;
Μια φάλαγγα ίσως, για να με πείσεις καλύτερα να βάλω μυαλό;
Πολύ κλασσικός τύπος νεοέλληνα δήθεν .
Η έννοια δημοκρατία σου λέει κάτι η σου είναι πολύ δυσνόητη ;
Την μια προσπαθείς να εκμαιεύσης τον οίκτο και την συμπάθεια με (το φυλαω σύνορα 20 χρόνια για να μπορείς να πετάς) και την άλλη απειλείς
Μας λες ότι φυλάς σύνορα για να μπορούμε να πετάμε , θα σου έχουμε και υποχρέωση ; σε πίεσε κανείς να κάνεις αυτή την δουλειά η ήταν δύσκολα τα πράγματα στην ελεύθερη αγορά εργασίας (εκεί που δίνετε η μάχη )και προτίμησες την σιγουριά του δημοσίου ;
Υποχρέωση για αμειβόμενη εργασία δεν χρωστάμε σε κανένα …
Εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις το νόημα των όσων λες !!!
Εάν δεν σου αρέσει παράτα τα και έλα στην πραγματική μάχη των 2500000 ανέργων
Δεν θα σε ακολουθήσω στο υβρεολόγιο διότι πάνω από όλα σέβομαι τον εαυτό μου και το χώρο που μας φιλοξενεί
Έννοια μάλλον ανύπαρκτη για εσένα.
Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα αρχίζει το υβρεολόγιο .
Όσο για το να έρθω να σε βρω ,εδώ και αρκετά χρόνια διαλέγω τις παρέες μου και μάλλον δεν θα μπορέσω, ελπίζω να μην σε στενοχωρήσω ! :lol:
Έχεις δίκιο εχω λίγη ειρωνεία στα γραπτά μου αλλά δεν μου έχεις αφήσει κανένα περιθώριο να σε πάρω σοβαρά .

(Δεν εχεις ιδεα για τπτ και για εναν ανθρωπο της ηλικιας σου αυτο ειναι φανταζομαι μεγαλη απογοητευση.Σε λυπαμαι αλλα οχι και τοσο.)

1)ναι καλά φαντάζεσαι δεν έχω ιδέα για τπτ για την ηλικία μου και χρειάζομαι κάποιον σαν εσένα να βάλω μυαλό,
να μου μεταδώσει τις γνώσεις του και ιδιαίτερα την κουλτούρα του .Πόσο χαίρομαι για αυτά που μαθαίνω :wink:

2)ποσο με λυπάσαι τελικά γιατί έχω μια αγωνία τώρα ,με λυπάσε τάχα λιγότερο από ότι θα μου άξιζε :roll:

Θα σου πω κάτι που έλεγε η σοφή γιαγιά μου για τους ανθρώπους

(ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ)

(Το τπτ το προφέρεις όπως το γράφεις ;;;)

Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .
focman
Competition

Δημοσ.: 256

Δημοσίευσηαπό Agelos » Πέμ Νοέμ 17, 2011 9:57 pm

χαίρω πολυ ΠΑΠΑΡΑΣ

τσ, τσ, τσ, τι επίπεδο!!! ντροπή :oops:

Agelos
Competition

Δημοσ.: 271

Δημοσίευσηαπό Agelos » Παρ Δεκ 16, 2011 3:30 pm