Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 9:27 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Σ/Κ Κιθαιρώνας 2-3 Απριλίου

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Σ/Κ Κιθαιρώνας 2-3 Απριλίου

Δημοσίευσηαπό antouan » Πέμ Μαρ 31, 2005 1:33 pm

Χειμώνας ξανά.Αρκετό κρύο με βοριάδες.Αλλά θα πετάει Κιθαιρώνα!Επιτέλους.Άντε ψάχνε πάλι μπαλακλάβες,χειμωνιάτικα γάντια,κλπ..
Λοιπόν το Σάββατο από το απόγευμα ανοίγει ο ουρανός με τους βοριάδες να μας κάνουν χατήρια για δυναμικούλι και αρκετά παιχνιδάκια,βιντεοσκοπήσεις,φωτο αλλά και πολύ κρύο!!Κοψίδια μετά και άφθονο αλκοόλ έτσι για να ζεσταθούμε καλά.

[ img ]
[ img ]

Κυριακή θέλω να αισιοδοξώ για μια καλή ημέρα!Ελπίζω οι μέτριοι βοριάδες πλέον,το κρύο και η εξαιρετική ηλιοφάνεια να μας δώσουν μια καλή instability ημέρα.Σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα της εποχής.
Άρα Κυριακή αμολάμε το λαγωνικό των θερμικών(Kswift παρακαλώ) και μετά ακολουθάμε!!Kostas shows the way!!Yess!!!
:wink:
[ img ]
[ img ]

[ img ]

Τα παραπάνω ανα πάσα στιγμή αλλάζουν.Eύχομαι να παραμείνουν έτσι ή να αλλάξουν προς το καλύτερο.Τη Δευτέρα θα ξέρουμε και τα ποσοστά αξιοπιστίας τους :wink: Καλές πτήσεις μας εύχομαι!

Τελευταία επεξεργασία απο antouan την Πέμ Μαρ 31, 2005 3:46 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Μαρ 31, 2005 1:42 pm

Ναι ο καιρός το σ/κ φαίνετε να είναι πολύ καλός για Κιθαιρώνα. Ακονίστε εξοπλισμό, φορτίστε ότι μπαίνει στη πρίζα, πάρτε μπαταρίες βγάλτε μάλλινα και εσωθερμικά και η θεά τύχη θα μας ανταμείψει με το ένα και μοναδικό λαγωνικό θερμικών, γνωστό και ως kiaphound.

Το συγκεκριμένο λαγωνικό να το προσέχετε γιατί από φέτος (που θα πάρει Π στο Μεσολλόγγι) θα προσφέρει δυνατό ανταγωνισμό στο Πρωτάθλημα.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό antouan » Πέμ Μαρ 31, 2005 3:12 pm

badder έγραψε:
Το συγκεκριμένο λαγωνικό να το προσέχετε γιατί από φέτος (που θα πάρει Π στο Μεσολλόγγι) θα προσφέρει δυνατό ανταγωνισμό στο Πρωτάθλημα.

Ο κυριότερος λόγος που δεν έχω αγωνίστεί μέχρις στιγμής είναι η απουσία του εν λόγο λαγωνικού.Βέβαια τώρα τα πράγματα αλλάζουν καθώς το εξαιρετικό ένστικτο του Μr Κswift θα με βοηθήσει στα δύσκολα περάσματα του αγών.Και πολύ καλη θέση στη βαθμολογία φυσικά.Κώστα Παπαδάτες απογείωση μετά από 'σένα εγώ please. :lol: :lol: Μετά όλα τ'άλλα δική σου υπόθεση.
Α competition star is born!!Kώστας Κιαπέκος ladies and gentlemen! :wink: Τρέμε Μr Gin!!!

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσίευσηαπό kswift » Παρ Απρ 01, 2005 10:07 am

Σας ευχαριστώ πολύ ..... Ναι ναι.....Ευχαριστώ τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή, τους συναθλητές μου, μα πιό πολύ τον J.Seagull που μου έδειξε το δρόμο.....
Μια μικρή παρατήρηση όμως badder: η Π (ροσπάθεια) μάλλον θα γίνει Κιθαιρώνα

kswift
Competition

Δημοσ.: 316

Δημοσίευσηαπό orck » Παρ Απρ 01, 2005 10:34 am

γιατι νομιζω οτι παλι δεν λεει τιποτα το Σαββατο;
ισως επειδη παλι δεν θα μπορεσω να παω πουθενα την Κυριακη :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Αμφικλεια Μιχαλη τι λεει;

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Απρ 01, 2005 12:26 pm

Σαββατο

Ενταση που δεν θα κόψει όπως στα μελέμια δεν έχουμε να κάνουμε με "θερμικό" αέρα από ζέσταμα εδάφους όλης της Μέσης Ανατολής αλλά με καραμπινάτο χαμηλό που είναι στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και έχει πολύ μεγάλες διαφορές πίεσης εδικά στο Αιγαίο.

Αμφίκλεια Λογικά θα πετάει σίγουρα η χαμηλή αλλά...πας? Μπορεί και να πετάει όλη η μέρα η ψηλή αλλά τις μισές φορές με τέτοιο χαμηλό κόβει η ένταση τις άλλες μισές έχει 40 χιλιόμετρα αέρα ακόμα και όταν βράδυ πια πέρνουμε την κατηφόρα απογοητευμένοι. Η αυρα της κοιλάδας + μετεορολογικό κάνει τη ζημιά. Και τα δυο είναι σχετικά απρόβλεπτα προς το παρών.

Κιθαιρώνα βλέπω μόνο οι γνωστοί τρελλοί να πετάνε και προς το βραδάκι μπορεί και οι πιο σεμνοί πιλότοι αλλά και πάλι το μέρος έχει και τις τυχερές του μέρες οπότε καλό είναι να είσαι εκεί.

Θερμικά σπασμένα και δεν θα μπορο΄ν να ξεκολλήσουν αλλά μόλις (και εάν) κόψει ο αέρας magik conditions

Κυριακή

Απογειώσεις και στα δυο όλη μέρα με μια μικρή ένσταση για την Αμφίκλεια που νωρίς θα έχει ένταση.

Λογικά τα θερμικά θα είναι μεγάλης διαμέτρου και με σφικτούς και δυνατούς πυρήνες. Πιστεύω ότι μπορεί να έχουμε τυπικές συνθήκες post frontal με κούμουλα παντού και δυνατότητες για "τσαρκα".

Αμφίκλεια η βάση πρέπει να φτάσει 2700 εάν δεν προλάβει το επόμενο θερμό μέτωπο να μπει και Κιθαιρώνα έχετε ελπίδες για 2000-2200. Για τους τρελούς θερμικό που θα ξεκολήσει από ψηλά στο βουνό του Παρνασσού δεν έχει λόγο να μη πάει 3400.

Αν και είναι νωρίς να έχει σαφή εικόνα τα θερμικά πρέπει να φτάσουν το +8 κάποια στιγμή στην Στερεά Ελλάδα. Κι αν σου κάτσει?

Κάποια στιγμή το απόγευμα τα θερμικά θα σπάσουν και θα πατώσουν όλοι αλλά αυτό θα το ξέρουμε μόνο Κυριακή πρωί τι θα κάνει το "τζούφιο" χαμηλο που θα μπει σε μεγάλα ύψη αλλά κάποια στιγμή θα φτάσει και στα χαμηλά.

Σε κάθε περίπτωση review το απόγευμα γιατί αυτά τα χαμηλά τα 40 χιλιόμετρα μετατόπιση και βάθυνση δεν το έχουν σε τίποτα

Προς Κιαπέκος: Προτιμάτε μαθήματα σκι με και από όμορφες θυλικές συντροφιές και 3400 ή 2000 με συντροφιά αξύριστους? Περισυλλογή με ένα ζεστό φιλί και ένα ποτήρι καφέ από sexy μελαχρινές και ξανθιές ή από τον...(βάλε ότι θες)

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό guru » Παρ Απρ 01, 2005 3:41 pm

Παιδιά, πήρα την ιδέα από το post του antouan και έβαλα ένα απ’ ευθείας link για την πρόβλεψη των Πλαταιών στο windguru.

Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί…

Windguru Platees

http://www.windguru.cz/int/index.php?go=1&lang=eng&wj=kmh&tj=c&odh=8&doh=22&fhours=180&vs=1&sc=28165

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Απρ 01, 2005 3:46 pm

Τι θες να πεις δηλαδή???

Συγκρίνεται η περισυλλογή από αισθησιακή, καλίγραμμη μελαχροινή με ημιένδυση κάτω από τον καυτό ήλιο, με το να έρθει να σε μαζέψει ο φίλος σου ο Κιαπ ιδρωμένος από το μάζεμα του αλεξιπτώτου και αξύριστος κρατώντας ένα κύπελλο?

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό norad » Παρ Απρ 01, 2005 6:20 pm

Για όσους έχουν όρεξη για λίγο διαβασματάκι, ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Πως Γινεται Η Προγνωση Με Τα Αριθμητικα Μοντελα Καιρου

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό norad » Κυρ Απρ 03, 2005 11:19 pm

Report Σαββατοκύριακου:

Το Σάββατο ο αέρας έπαιζε στα 30-35 χμ/ω μέχρι το απόγευμα που έπεσε λίγο στα 25-30. Φτάνοντας αργά το μεσημέρι κατα τισ 4 είδα τον Σπηλεό να πετάει με επιτάχυνση οριακά. Προσγειώθηκε λίγο αργότερα με κρυοπαγήματα :) Κατα τις 6 (ίσως και λίγο νωρίτερα ;) απογειώθηκαν Φώκος, Μάκης και ένας Γάλλος με ένα bivouak πανί 3 κιλά και μια ζώνη που δεν την έβλεπες καν. Αντί για ιμάντες είχε χοντρό σπάγγο (!!). Πετούσαν και οι 3 μέχρι αργά. Απορώ πως άντεξαν την παγωνια! (3 βαθμούς στην απογείωση). Ο υπόλοιπος κόσμος (αρκετός) κοιτούσε με απορία προσπαθώντας να πειστεί ότι η μπριζόλα είναι καλό αντίδοτο για το κρύο.

Η Κυριακή μας αποζημίωσε. Εγώ και ο Φυσερός ανοίξαμε τη μέρα κατα τις 3 με ριπές μέχρι 30χμ και μέσο όρο 20-22 χμ. Πετάξαμε κανα 20λεπτο με δυναμικό με κάποια ανάμικτα θερμικά. Όταν προσγειώθηκα ήθελα 10 λεπτά για να κουνήσω τα δάχτυλά μου....

Κατα τις 4 άρχισε να απογειώνεται και ο υπόλοιπος κόσμος. Ο άνεμος δυνατός όλη μέρα, αλλά ψηλά έκοβε. Για αρκετή ώρα όποιος πήγαινε προς ανατολική ανέβαινε ευθεία με +3, +4. 20-30 πιλότοι πετούσαν ώρες σε όλα τα ύψη μέχρι και τα 1800 (guru), μερικοί βγήκαμε έξω και φτάσαμε μέχρι και κοτρόνι (με τα χίλια ζόρια βέβαια) κόσμος πολύς πάνω από το χωριό σε ύψη από 500 μέχρι και 1500 μέτρα, θερμικά 3 - 5 μ/δ σε διάφορα σημεία, γενικά πετούσες όσο ήθελες (ή όσο άντεχαν τα χέρια σου απο το κρύο)

Ένα ενδιαφέρον περιστατικό μου συνέβη στην 2η πτήση (Κατα τις 4). Απογειώθηκα μέσα σε θερμικό και έκανα 8ρια πάνω απο την απογείωση. Κάποια στιγμή και ενώ έβγαινα προς τον κάμπο για να βρω πυρήνα (Καμια 50ρια μέτρα πάνω από την απογείωση), το βάριο από +1 πήγε στο +6 μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα. Την ώρα που ανέβαινα σαν τρελλός το αριστερό ακροπτέρυγο αποφασίζει να μου δείξει την αγάπη του και κατεβαίνει να μου δώσει φιλάκι. Με μισό αλεξίπτωτο ανοιχτό και με το βάριο να χτυπάει ακόμα γερά (+3) μόνη μου έννοια είναι να μην στρίψει το πανί, γιατί ακόμα δεν έχω απομακρυνθεί από το βουνό. Ευτυχώς λίγο σώμα αρκούσε για να διατηρήσω την πορεία μου, και μόλις άνοιξε το φτερό συνέχισα να κυκλώνω προσπαθώντας να καταλάβω τι συνέβει εκεί κάτω... Αργότερα έμαθα πως ο Μιχάλης που ήταν λίγο πίσω και αριστερά μου εκείνη την ώρα, χόρευε τσιφτετέλι για κάμποση ώρα στο ίδιο θερμικό και έφτασε από την απογείωση στα 1100 σε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς ούτε μια στροφή! Ένα τρίτος που μίλησα μαζί του το βράδυ μου είπε πως ήταν αριστερά μας και μας έβλεπε, και πάνω που απολάμβανε το σκηνικό έφαγε ένα δεξί 40ρι, ένα αριστερό, καπάκι full μπροστινό, το παραπέντε του βούτηξε προς το βουνό και πρόλαβε για δευτερόλεπτα τα βράχια... Όπως σωστά παρατήρησε και ο badder αν δεν είχε τοσο αέρα θα'ταν ξεκάθαρο πως αυτό το κτήνος ήταν devil ορεξάτο κιόλας.

Αν εξαιρέσουμε αυτό το συμβάν και το πολικό κρύο, η μέρα ήταν σούπερ και είχε κατι να δώσει στον καθένα. Κουμουλάκια διάσπαρτα παντού μέχρι αργά το απόγευμα που καθάρισε τελείως ο ουρανός, βάση πάνω απο 1800 και θερμικά μπόλικα, μεγάλα και δυνατά.

Αν δεν είχε τόσο αέρα θα βγαίνανε τριγωνάκια καλά στον κάμπο. Αναμένουμε.... :)

norad

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Απρ 04, 2005 11:14 am

Alex, σε ευχαριστώ για τα 200μ επιπλέον, αλλά εχθές έφτασα μέχρι τα 1600. Συμφωνώ πάντως ότι η βάση πρέπει να ήταν γύρω στα 1800.

Εχθές υποπτεύομαι ότι είχε συνθήκες κύματος όρους ή συγκλίσεων, γιατί σε αρκετά σημεία είχε σταθερή άνοδο (χωρίς στροφές) που συνόρευαν με περιοχές αναταράξεων. Κατά διαστήματα σχηματιζόντουσαν και γραμμές από cirrus παράλληλες με το βουνό.

Σχετικά με το κρύο, φοβερή ήταν η κεραία στην κορυφή που μου θύμισε εικόνες από το “the day after tomorrow” με πάγους να εκτείνονται στα υπήνεμά της παράλληλα με την ροή του αέρα.

[ img ]

Η μοναδική λύση που έχω βρει μετά από χρόνια πειραματισμών, είναι τα ηλεκτρικά γάντια με μπαταρία 5 Ah. Τα χέρια μου δεν κατάλαβαν τίποτα από το κρύο, και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τελευταία επεξεργασία απο guru την Πέμ Απρ 07, 2005 4:51 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Απρ 04, 2005 11:45 am

Από που τα πήρες; Κόστος; Τα ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

norad

Δημοσίευσηαπό antouan » Δευτ Απρ 04, 2005 12:31 pm

Και μερικές φώτο

οι μεν..
[ img ]

και ο Θανάσης τα παιχνίδια του μόνος πια αφού το έτερον ήμισυ ξέμεινε απο παραπέντε.Δημητράκη όπως το πας σε βλέπω για παραπεντάκι σε τρεις τέσσερις μήνες!
[ img ]

ασυγκράτητοι πιλότοι έτοιμοι για απογείωση...φτου ένταση έβγαλε πάλι ρε γαμώτο.. :evil: :evil:
[ img ]

το air φωτορεπορτάζ φτωχό χωρίς γάντια guru!!Που να τα βγάλεις ..ωραίος ο κάμπος στα πράσινα εε;
[ img ]
[ img ]

'Οντως η ένταση ψιλά δεν ήτανε μεγάλη αφου ανέβαινες χωρίς να σε ξεσέρνουν ιδιαίτερα τα θερμικά,είτε απλά κυκλώνοντας είτε με θερμοδυναμικό κοντά στο βουνό.Πάντως στις πλαγιές κοντα στην απογείωση ήθελε προσοχή!!

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Απρ 04, 2005 1:44 pm

battery-heated gloves (33$)
http://amos.shop.com/amos/cc/main/ccn_s ... g/03310523

Battery Powered Heated Gloves $39.95
http://www.brucemedical.com/ng25.html

Nordic Gear Battery Heated Gloves $30.95
http://www.twomorrowssupply.com/Merchan ... y_Code=ACC

Τελευταία επεξεργασία απο norad την Δευτ Απρ 04, 2005 1:52 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
norad

Δημοσίευσηαπό antouan » Δευτ Απρ 04, 2005 1:50 pm

Είναι ίδια με αυτά που είχε ο guru;Αλήθεια από αισθηση πως μπορεί να είναι;Για να ετοιμάζεται η παραγγελιά.

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσίευσηαπό guru » Τρί Απρ 05, 2005 9:49 am

Τα γάντια είναι εξαιρετικά λεπτά και φοριούνται μέσα από τα κανονικά καλοκαιρινά γάντια. Δεν καταλαβαίνεις διαφορά στην αίσθηση χειρισμού.
Οι αντιστάσεις είναι μόνο στο πίσω μέρος του χεριού και των δακτύλων ώστε να μην εμποδίζουν.

[ img ]

Τα είχα πάρει πριν 4 χρόνια από το http://www.motorworks.co.uk/rd/home.php αλλά δεν τα είδα στον τωρινό κατάλογό τους. Τους έστειλα mail με ερώτηση και αν απαντήσουν θα το δημοσιεύσω.

Προτείνω να ψάξετε να βρείτε τα ίδια με τα δικά μου γιατί:
1. Δεν έχουν καμία διαφορά στην αίσθηση χειρισμού.
2. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα από το κρύο.
3. Θα αποφύγετε να γίνουν τα χέρια σας σαν το εξώφυλο του the day after tomorrow.

Τελευταία επεξεργασία απο guru την Πέμ Απρ 07, 2005 4:53 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό antouan » Τρί Απρ 05, 2005 11:07 am

Σίγουρα τα συγκεκριμένα γάντια θα μας κάλυπταν 100%.Αφού δεν χάνεις και σε αίσθηση ακόμα καλύτερα.Thanks for the advance.Υπόλοιπες ερωτήσεις από κοντά :wink:

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσίευσηαπό guru » Τρί Απρ 05, 2005 11:23 am

Alex, είδα τα link σου και θεωρώ ότι δεν κάνουν διότι είναι ογκώδη. Καλύτερα είναι αυτά που φοριούνται μέσα από το κανονικό γάντι (βλέπε περιγραφή).

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Απρ 05, 2005 11:27 am

Σίγουρα! Απλά δεν είδα κάτι παρόμοιο ψάχνοντας... Θα δω μήπως βρω τα δικά σου πουθενά...

norad

Δημοσίευσηαπό guru » Τετ Απρ 06, 2005 12:03 pm

Απάντηση Mororworks:

Hello

Thanks for the email, Sorry we no longer these.

Best wishes

Motorworks

PS Replies must be very brief as we are extremely busy at the moment.
If you can speak English we would prefer to speak to you.

www.motorworks.co.uk

Τέλος πάντων, η χειμωνιάτικη σεζόν έχει περάσει πια οπότε θα ξανανοίξουμε το θέμα το Φθινώπορο…

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό achim » Τετ Απρ 06, 2005 12:38 pm

Ρε παιδιά, αν βρείτε άκρη να με έχετε υπ'όψην για 5 ζευγάρια τουλάχιστο.
(πολύ γαμώκρυο φέτος)
Ευχαριστώ

achim
Competition

Δημοσ.: 549

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Απρ 06, 2005 2:49 pm

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΟΥ

Υπάρχει πρόβλημα που πετάω μέ τέτοιο γάντι :?: Γενικά τεχνικό γάντι από σκι ή ορειβασία. Μειώνει την αίσθηση στα φρένα :?: Εγώ διαφορά δεν είδα. Και σιγά που σε νοιάζει η αίσθηση εάν είναι να κρυώνεις τις 3 πτήσεις το χρόνο που θα κάνεις με τόσο κρύο

Δεν είδα κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός π.χ. του ότι δεν μπορείς να αλλάξεις ρυθμίσεις στα μικρά κουμπάκια της φωτογραφικής μηχανής αλλά και πάλι τα κατάφερα. VHF μια χαρά. Φαντάζομαι ότι θα δυσκολεύει λίγο και στο χειρισμό του GPS που δεν έχω. Τα φοράς μόλις δεθείς και τελείωσε

Κατά τα άλλα super ζεστό και γλιτώνεις τον κόπο να φοράς δυο ζευγάρια και θερμαινόμενα συστήματα.

[ img ]

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό guru » Τετ Απρ 06, 2005 4:56 pm

Το πόσο κρυώνουν τα χέρια και το πόση αίσθηση θέλει κανείς να έχει στα φρένα, είναι υποκειμενικό και εξαρτάται και από το αλεξίπτωτο που πετάς.

Προσωπικά εκτός από χοντρά γάντια, έχω δοκιμάσει και καλύμματα πάνω από τα φρένα (mits) αλλά το μόνο αποτέλεσμα είναι να «ξεραίνονται» τα χέρια λίγο αργότερα από ότι συνήθως. Επίσης δεν θέλω να πετάω αλεξίπτωτο DHV3 με γάντια του μποξ.

Αν είσαι ικανοποιημένος με τα συγκεκριμένα γάντια, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τίποτα άλλο επειδή είναι η πιο απλή λύση.

Επίσης βγάλε και το κλιπσάκι που φαίνεται κάτω αριστερά στην φωτό του γαντιού σου, γιατί μου είχε πιαστεί μια φορά στις αρντάνες και ακολούθησαν γλέντια.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Απρ 06, 2005 9:00 pm

guru έγραψε:Επίσης βγάλε και το κλιπσάκι που φαίνεται κάτω αριστερά στην φωτό του γαντιού σου, γιατί μου είχε πιαστεί μια φορά στις αρντάνες και ακολούθησαν γλέντια.

Πωπω τι μου θύμισες τώρα! Πόσες φορές έχω γαμοσταυρίσει καινούργια γάντια (ευτυχώς πάντα σε groundhandling) επειδή μπήκε αρντάνη μέσα στο κλιπσάκι! Από τότε κυκλοφορώ με ψαλιδάκι για τα κλιπσάκια :P:P

norad

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Τετ Απρ 06, 2005 10:34 pm

το είδα και δεν το πιστευα
ειναι ο guru μεταλλαγμένος ή αφησε μουστάκι . Με τα πολλά και αφου παρατήρησα προσεκτικά το κράνος διαπίστωσα ότι ειναι ο Αποστόλης.
τι κάνεις μεγάλε Αποστόλαρε ? θα σε δούμε φέτος και εμείς απο την υπόλοιπη Ελλάδα ? Θα γνωρίσουν οι νέοι πιλότοι το πιλότο που κατέχει κορυφαίους?

Καλώς να ανταμωθούμε Αποστόλη

Παναγιώτης Σαβ

panosagrinio
EN B

Δημοσ.: 39

Επόμενο

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες