Συντονιστής: Moderators
cumulus έγραψε: Αντε να σπασω την σιωπη μου ...
Χαιρομαι που εγηνε με επιτυχια το SIV γιατι θα βοηθησει να βγουν καλοι και ασφαλεις πιλοτοι στον αερα.
cumulus έγραψε: Καλη και η προσπαθεια για το ρεπορταζ αλλα λογο πειρας (απο ρεπορταζ ενοω..) το βρησκω λιγο εγωκεντρικο αλλα και λιγο ελιπες...
cumulus έγραψε: ενω εχουμε πολλες πληροφοριες για ορισμενες μανουβρες, προσγειωσεις, δεντρα κτλ λειπουν αλλες οπως ... Τοπογραφικες :πληρεις διαστασεις απογειωσης (μηκος - πλατος ) και τροπος μετρησης ,
cumulus έγραψε: Ιατρικες :εγγαυματα (απο ηλιο ,τριβη.
cumulus έγραψε: Και μια συμβουλη απο τον πιο μετριο αλλα παλιο πιλοτο προς τους νεοτερους οσο καλοι η ταλεντα ειναι...καλος ο ενθουσιασμος αλλα μην ξεχνατε τα βηματα ... ενα - ενα , απο οσα λεγονται στο forum απο παλαιοτερους και εμπειρους πιλοτους καλο ειναι να τα κραταμε να τα φιλτραρουμε και να μαθαινουμε και οχι με την πρωτη ευκαιρια να την λεμε ο ενας στον αλλο, αυτο που εχουμε τωρα ειναι πολυτελεια την οποια καποτε δεν ειχαμε ...
cumulus έγραψε: Νομιζω οτι ο αεραθλητισμος εχει απο ολα αναγκη εκτος απο ΕΓΩΙΣΜΟ.
MIK έγραψε:Ο σκοπός του ήταν να σε κάνει να γελάσεις αυτό ήταν σαφές από την πρώτη φότο. Προφανώς και είναι εγωκεντρικό και ελειπές όπως άλλωστε και ο συγγραφέας
Και πάρε και το δικό μου δέντρο εάν υπονοείς ότι το ξέχασα
adreas έγραψε:
Ρε συ Μιχάλη, τι παρα5 είναι αυτό? Εσύ δεν είχες ένα Airwave Wave ανοιχτό γαλάζιο και άσπρο? Βούτηξες άλλο για το SIV ή σε μπερδεύω με άλλον?
adreas έγραψε:Να τα προσέχεις τα Airwave, ειδικά τα μπλέ. Αποφεύγουνε τα δέντρα αλλά έχουνε αδυναμία στο νερό. Το δικό μου άμα δει θάλασσα δε μπορεί άμα δεν κολυμπήσει.
Freedom έγραψε:Αυτά τα παιδία ήρθαν σε ένα οργανωμένο χάος γεμάτο κομπλεξικούς και μίζερους πιλότους , σε ένα περιβάλλων τελείως αφιλόξενο για αυτούς, και κατάφεραν να επιβιώσουν και να δώσουν σε όλους μας μια φρεσκάδα ζωής.
antouan έγραψε:Καλά πλάκα κάνεις;Μάλλον τα παραπάνω θα έπρεπε να τα επεξεργαστείς περισσότερο. 8O 8O
Οι κομπλεξικοί και μίζεροι οπως εσύ αναφέρεις,και αφιλόξενοι επίσης,είναι αυτοί που ουκ ολίγες φορές έχουν βοηθήσει τους πιο πολλούς από τους παραπάνω στις διάφορες απογειώσεις.
Οι χαρακτηρισμοί σου είναι μάλλον ατυχέστατοι καθώς επίσης και προσβλητικοί!!
Και αυτοί οι κομπλεξικοί,μίζεροι και αφιλόξενοι είναι αυτοί που φταίνε και δεν υπάρχει το αρνητικό και ψυχοφθόρο κλίμα του παρελθόντος.
Με όλο το σεβασμό στην ιστορία και στο όνομα σου πιστεύω ότι εδω είσαι λάθος.
Ελα ρε αδερφέ και έψαχνα να βρω ποιος είναι. Επίσης από ότι θυμάμαι ανεβαίνουν από τα 5 στα 800 μέτρα
Αντε ρε πότε θα έρθεις να διδάξεις αγγικό control πάλι
mik έγραψε:Ο σκοπός του ήταν να σε κάνει να γελάσεις αυτό ήταν σαφές από την πρώτη φότο. Προφανώς και είναι εγωκεντρικό και ελειπές όπως άλλωστε και ο συγγραφέας
mik έγραψε:Και μια συμβουλή από έναν άσχετο στο παραπέντε: Στο παραπέντε μην ακούς κανέναν εκτός από τον δάσκαλό σου. Ότι και να πει κάποιος άλλος βάλτο στο τσεπάκι και συζήτα το με το δάσκαλο σου. Θα τη συζητήσω με τα δάσκαλό μου τη συμβουλή σου
mik έγραψε:Και στο internet κοίτα να γράφεις και να κάνεις χαβαλέ αλλά όταν διαβάζεις για ασχετους που το παίζουν δάσκαλοι να ανοίγεις νέα συζήτηση για το ποιές είναι οι ευθύνες της ομοσπονδίας και ποιον εισαγγελέα θα μπορέσεις να φέρεις στην απογείωση.
mik έγραψε:Ισως υπάρχει (κακός) εγωισμός στις απογειώσεις. Και εγώ απορώ πως χαίρεσαι όταν ΠΕΤΑΣ καλά επειδή κάποιος κάποιος άλλος δεν πέταξε καλά.
freedom έγραψε:Βλέπω κάτι να αλλάζει στον ορίζοντα.
Ο ΜΙΚ εάν και δεν είναι η αδυναμία.. μου μεταφέρει την σοβαρότητα την υπευθυνότητα και τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς πιλότων που έρχονται.. και όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.
Συνήθως είμαι πολύ αυστηρός με τους μαθητές μου και εύκολα κάποιος μπορεί να με παρεξήγηση για την στρατιωτική πειθαρχεία που υπάρχει μέσα στη σχολή.
Στην Καλαμάτα είχα 15 νέους πιλότους ΜΟΝΟ. Και τονίζω αυτό γιατί πρώτη χρόνια δεν είχα κοντά παρατρεχάμενους (φίλους) που τα ήξεραν όλα.
Αυτά τα 15 παιδιά σας πληροφορώ ότι ήταν σοβαρά πειθαρχημένα και πολύ υπεύθυνα σε ότι έκαναν κατά την διάρκεια του μαθήματος.
Επειδή όμως ζωή δεν είναι μόνο το αλεξίπτωτο…ήξεραν καλύτερα από τον καθέναν μας να ζουν πραγματικά την κάθε στιγμή που τους χάριζε η κάθε μέρα .
Αυτά τα παιδία ήρθαν σε ένα οργανωμένο χάος γεμάτο κομπλεξικούς και μίζερους πιλότους , σε ένα περιβάλλων τελείως αφιλόξενο για αυτούς, και κατάφεραν να επιβιώσουν και να δώσουν σε όλους μας μια φρεσκάδα ζωής.
Δυστυχώς εμείς οι παλιοί πιλότοι του χώρου στην πλειοψηφία μας είμαστε οι υπεύθυνοι για την κατάντια του χώρου.
Ας αφήσουμε τα νέα παιδιά να μας οδηγήσουν στο δικό τους κόσμο….ίσως να είναι καλύτερος από αυτό που εμείς τους παραδώσαμε.
freedom έγραψε:Και τέλος φίλος δεν είναι εκείνος που λυπάται στη λύπη αλά εκείνος που χαίρετε στη χαρά του φίλου.
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 6 επισκέπτες