Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 1:58 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Ηλιο θάλασσα γκόμενες έρωτας....... α ναι και siv

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Ηλιο θάλασσα γκόμενες έρωτας....... α ναι και siv

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Μάιος 18, 2005 4:48 pm

Ε ρε τι ωραία που θα περάσουμε στην Καλαμάτα
[ img ]

Ε ήρθα και γω δεν είχα μωρέ τίποτα καλύτερο να κάνω το σ.κ.
[ img ]

Σωσίβιο δεν έχω VHF δεν έχω ε ας ρίξω κάναν υπνάκο
[ img ]

Τι ωραίες που είναι οι καλοκαιρινές διακοπές αγάπη...να μην είχαμε και αυτόν τον τρελό να μας φωνάζει να πάμε απογείωση
[ img ]

Αχ πότε θα τελειώσι το briefing να πάμε στα παιδιά με τα makalu
[ img ]

Ντάξει ρε διονύση καταλάβαμε το b-line να πούμε στα κορίτσια να έρθουν τώρα[ img ]

Πότε θα τελειώσει ρε Διονύση βραδυάζει και της υποσχέθηκα ηλιοβασίλεμμα αγκαλίτσα σήμερα
[ img ]

Κοίτα τα δεν μπορούν να περιμένουν
[ img ]

Και δεν φοβάσαι? Πω πω τι ατρόμητοι που είστε εσείς οι παραπεντιστές

[ img ]

Καλά σταμάτα τις ερωτήσεις και πιάσε να διπλώσεις τίποτα

[ img ]

Η ομάδα με τα makalu απαντά τις απορίες κορασίδων εκ Καλαμάτας

[ img ]

Χε χε χε θα πληρώσουν πολλά για να μην ανέβουν αυτά τα βίντεο στο sky

[ img ]

Και έτσι θα δείξω στα κορίτσια πως κάνουν wingover
[ img ]

H Ελενίτσα πριν το σπιραλ μου

[ img ]

Το σπιραλ μου

[ img ]

[ img ]

[ img ]

guru γιατί λες ψέματα στον κόσμο ο Διονύσης μου είπε ότι καλά έκανα και έβαλα 80 πόντους φρένο δεξί και 50 αριστερό. Αντώνη μην τον ακούς ματσούκωνε τα

[ img ]

Η Ελένη μετά το spiral(Eναλλακτικά: Mαμά εμένα ο Διονύσης γιατί δε με αφήνει κα κάνω full stall)
[ img ]

Ο Παναγιώτης με το δέντρο του

[ img ]

Πωλούνται από παραπεντιστές παραθαλάσσια οικόπεδα πρώην δενδρόφυτα
[ img ]

Ρε πρόσεχε δε σε παίρνει θα σκάσεις με τον κόλο στον κορμό

[ img ]

Ρε Σλαβ του λέω: στρίψε αγόρι μου θα σκάσεις με τον κόλο στην κορφή του κορμού. Τίποτα αυτός εκεί. Ε ρε να είναι σβηστές οι κάμερες θα τον απολύσω τον βιντεομαν(Αληθινό περιστατικό κάθισμα επιτέθηκε με 37 χλμ σε κορμό ύψους ενάμισι μέτρου...το διήμερο αναλώθηκε σε συζητήσεις του θα είχε συμβεί εάν δεν φορούσε κάθισμα. Μάλλον θα πόναγε)
[ img ]

Τι ωραία δεν μπορούνε να απογειωθουνε. Άστους στην απογείωση ας απολάυσω τις διακοπές μου

[ img ]

Μια ψωνάρα κάνει τα πρώτα της wingover μπροστά στο φακό

[ img ]

Μάκη τι εννοείς ότι έτσι βγαίνουν από μπροστινό όλα τα παραπέντε?

[ img ]

-Μπορείτε να βάλετε έναν να πέσει στο νερό να το πάρουμε
-Ναι αμέ ......Ενα-δυο-ενα-δυο Σλάβεκ στείλε τον Μάκη
[ img ]

Νεαρός παραπεντιστής υλοποιεί την υπόσχεσή του να φωνάξει γιούχουουουουου στις κορασίδες με το μισό αλεξίπτωτο κλειστό

[ img ]

Αλλά δεν τα καταφέρνει στο b-line
[ img ]

Tι βαρετό SIV και αυτό ρε Βλασσόπουλε. Κάνε κάτι ρε Μάκη να έχω παρέα στη βάρκα
[ img ]

Ο αρχηγός της Ελληνικής ομάδας του sopot θα κάνει spiral επειδή τον φώναξε η γυναίκα του να κατέβει γρήγορα. Προσέξτε γυαλί για spiral
[ img ]

Ναι ναι καλή ιδέα Διονύση πες στον Άλκη να κάνει δυνατό spiral γιατί βιάζομαι να πάω κομμωτήριο
[ img ]

ΑFOY DE PETAEI TA SAS DEIKSO KALAMATIANO. Σηκώνουμε το ένα πόδι με το βιολί και ......
[ img ]

Πάμε από την αρχή...πιάνουμε τους Α και σπρώχνουμε δυνατά
[ img ]

-Ρε Μιχάλης σε SIV μας κάνει μάθημα πως σπρώχνουμε να απογειωθούμε?
-Μη του δίνεις σημασία σε όλους τα ίδια λέει να τους ψαρώσει. Θέλει πολύ να διδάσκει και δεν έχει μαθητές φέτος

[ img ]

Γραμμή παραγωγής στην απογείωση. Εάν θέλετε να απογειώσετε 15 παραπέντε σε 7 πάρτε τον σλαβ βρήκε τον τρόπο

[ img ]

Ηρθα να δείρω

[ img ]

Τώρα παιδιά κοιτάξτε πως ο σλαβ δεν θα το στολάρει
[ img ]

Ποπο ρε ξεφτίλα αν φάω τα μούτρα μου εδώ εγώ ένας πρωταθλητής Ελλάδας με 10 κάμερες να με τραβάνε...μη στολάρεις μη στολάρεις

[ img ]

Ο πρωτοπεταχτής της Άνδρου σε νέες περιπέτειες στην Καλαμάτα
[ img ]

-Ουφ ζήσανε και σε αυτό το siv και....... ας φάμε
-O Μικαλις μόνο πήγε στο νοσοκομείο σήμερα με το έγκαυμα

[ img ]

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό cumulus » Πέμ Μάιος 19, 2005 12:47 pm

Αντε να σπασω την σιωπη μου ...
Χαιρομαι που εγηνε με επιτυχια το SIV γιατι θα βοηθησει να βγουν καλοι και ασφαλεις πιλοτοι στον αερα.
Καλη και η προσπαθεια για το ρεπορταζ αλλα λογο πειρας (απο ρεπορταζ ενοω..) το βρησκω λιγο εγωκεντρικο αλλα και λιγο ελιπες...
ενω εχουμε πολλες πληροφοριες για ορισμενες μανουβρες, προσγειωσεις, δεντρα κτλ λειπουν αλλες οπως ... Τοπογραφικες :πληρεις διαστασεις απογειωσης (μηκος - πλατος ) και τροπος μετρησης ,
Ιατρικες :εγγαυματα (απο ηλιο ,τριβη ;).
Και μια συμβουλη απο τον πιο μετριο αλλα παλιο πιλοτο προς τους νεοτερους οσο καλοι η ταλεντα ειναι...καλος ο ενθουσιασμος αλλα μην ξεχνατε τα βηματα ... ενα - ενα , απο οσα λεγονται στο forum απο παλαιοτερους και εμπειρους πιλοτους καλο ειναι να τα κραταμε να τα φιλτραρουμε και να μαθαινουμε και οχι με την πρωτη ευκαιρια να την λεμε ο ενας στον αλλο, αυτο που εχουμε τωρα ειναι πολυτελεια την οποια καποτε δεν ειχαμε ...
Νομιζω οτι ο αεραθλητισμος εχει απο ολα αναγκη εκτος απο ΕΓΩΙΜΟ.

Ο καλυτερος πιλοτος ειναι αυτος με το μεγαλυτερο χαμογελο μετα την πτηση ! :lol:

http://www.youtube.com/profile?user=manoskyriakakis

http://www.o2paragliding.gr/
cumulus
Competition

Δημοσ.: 213

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Μάιος 19, 2005 2:21 pm

cumulus έγραψε: Αντε να σπασω την σιωπη μου ...
Χαιρομαι που εγηνε με επιτυχια το SIV γιατι θα βοηθησει να βγουν καλοι και ασφαλεις πιλοτοι στον αερα.

Βοήθησε και πέτυχε στον στόχο του

cumulus έγραψε: Καλη και η προσπαθεια για το ρεπορταζ αλλα λογο πειρας (απο ρεπορταζ ενοω..) το βρησκω λιγο εγωκεντρικο αλλα και λιγο ελιπες...

Ο σκοπός του ήταν να σε κάνει να γελάσεις αυτό ήταν σαφές από την πρώτη φότο. Προφανώς και είναι εγωκεντρικό και ελειπές όπως άλλωστε και ο συγγραφέας

cumulus έγραψε: ενω εχουμε πολλες πληροφοριες για ορισμενες μανουβρες, προσγειωσεις, δεντρα κτλ λειπουν αλλες οπως ... Τοπογραφικες :πληρεις διαστασεις απογειωσης (μηκος - πλατος ) και τροπος μετρησης ,

Που τις είδες τις πληροφορίες και που είδες νούμερο. Χαβαλέ εκανα. Τι ακριβώς μετρήσεις είδες :?:

cumulus έγραψε: Ιατρικες :εγγαυματα (απο ηλιο ,τριβη ;).

Παρασκευή και 13 από τους 13 πιλότους ο πιο προληπικός και αγχωμένος εφαγα τα μούτρα μου στην απογείωση. Δεν το πρόσεξα μολυνθηκε και θα πετάω με γάζες και betadine για καιρό.

cumulus έγραψε: Και μια συμβουλη απο τον πιο μετριο αλλα παλιο πιλοτο προς τους νεοτερους οσο καλοι η ταλεντα ειναι...καλος ο ενθουσιασμος αλλα μην ξεχνατε τα βηματα ... ενα - ενα , απο οσα λεγονται στο forum απο παλαιοτερους και εμπειρους πιλοτους καλο ειναι να τα κραταμε να τα φιλτραρουμε και να μαθαινουμε και οχι με την πρωτη ευκαιρια να την λεμε ο ενας στον αλλο, αυτο που εχουμε τωρα ειναι πολυτελεια την οποια καποτε δεν ειχαμε ...

Και μια συμβουλή από έναν άσχετο στο παραπέντε: Στο παραπέντε μην ακούς κανέναν εκτός από τον δάσκαλό σου. Ότι και να πει κάποιος άλλος βάλτο στο τσεπάκι και συζήτα το με το δάσκαλο σου. Θα τη συζητήσω με τα δάσκαλό μου τη συμβουλή σου :wink:

Και στο internet κοίτα να γράφεις και να κάνεις χαβαλέ αλλά όταν διαβάζεις για ασχετους που το παίζουν δάσκαλοι να ανοίγεις νέα συζήτηση για το ποιές είναι οι ευθύνες της ομοσπονδίας και ποιον εισαγγελέα θα μπορέσεις να φέρεις στην απογείωση.

cumulus έγραψε: Νομιζω οτι ο αεραθλητισμος εχει απο ολα αναγκη εκτος απο ΕΓΩΙΣΜΟ.

Μπα εγώ πιστεύω ότι ο εγωισμός μου όταν πετάω είναι αυτό που μετράει. Εγώ απέναντι στη φύση που με έχει καθηλωμένο στο έδαφος 1-0. Και καλή άμυνα μην φάμε την ισοφάριση

Ισως υπάρχει (κακός) εγωισμός στις απογειώσεις. Και εγώ απορώ πως χαίρεσαι όταν ΠΕΤΑΣ καλά επειδή κάποιος κάποιος άλλος δεν πέταξε καλά. Σε κάθε περίπτωση πετάς-νικάς και αυτό πρέπει να μας ενώνει όλους

Τώρα εάν πίστεψες ότι το παραπάνω κείμενο το έγραψα για να ξεπεράσω κάποιον και όχι για χαβαλέ ξαναδιάβασέ το. Αν δεν έχω χιούμορ φταίω το παραδέχομαι

Και πάρε και το δικό μου δέντρο εάν υπονοείς ότι το ξέχασα

[ img ]

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό orck » Πέμ Μάιος 19, 2005 2:28 pm

Μιχαλη ειναι ενα απο τα καλυτερα ποστ που εχω διαβασει ποτε μου, εδωσες πολυ καλες περιγραφες στις φωτογραφιες :)
fly high

MIK έγραψε:Ο σκοπός του ήταν να σε κάνει να γελάσεις αυτό ήταν σαφές από την πρώτη φότο. Προφανώς και είναι εγωκεντρικό και ελειπές όπως άλλωστε και ο συγγραφέας

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό adreas » Πέμ Μάιος 19, 2005 3:07 pm

Και πάρε και το δικό μου δέντρο εάν υπονοείς ότι το ξέχασα

Ρε συ Μιχάλη, τι παρα5 είναι αυτό? Εσύ δεν είχες ένα Airwave Wave ανοιχτό γαλάζιο και άσπρο? Βούτηξες άλλο για το SIV ή σε μπερδεύω με άλλον?

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Μάιος 19, 2005 3:30 pm

adreas έγραψε:
Ρε συ Μιχάλη, τι παρα5 είναι αυτό? Εσύ δεν είχες ένα Airwave Wave ανοιχτό γαλάζιο και άσπρο? Βούτηξες άλλο για το SIV ή σε μπερδεύω με άλλον?

Νοίκιασα μόνιμα DHV 1-2 κάτι χιλιάδες ευρώ (καιρός ήταν)

Αχ το γαλανολευκάκι μου ποτέ δεν θα πήγαινε σε δέντρο ήξερε αυτό :cry: Πάντα τα απόφευγε να μη λερωθεί :cry:

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό adreas » Πέμ Μάιος 19, 2005 4:54 pm

Να τα προσέχεις τα Airwave, ειδικά τα μπλέ. Αποφεύγουνε τα δέντρα αλλά έχουνε αδυναμία στο νερό. Το δικό μου άμα δει θάλασσα δε μπορεί άμα δεν κολυμπήσει.

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό guru » Πέμ Μάιος 19, 2005 8:58 pm

Άρε Μάνο, τόλμησες να γράψεις στο post του ΜΙΚ, και αυτός υπεραμύνθηκε.

Πάντως ρε παιδιά δεν μπορεί όλο και κάτι θα αποκομίσατε από αυτό καθαυτό το SIV.

Για πέστε τι διαφορετικό είδε ο καθένας στο αλεξίπτωτό του ή στον τρόπο που το χειρίζεται?

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό arkoudos » Πέμ Μάιος 19, 2005 11:18 pm

Πιστεύω πως πολλά αποκομίσαμε από το SIV.
Eγώ προσωπικά, πιστεύω ότι θα πετάω με λιγότερο άγχος, αυτό και μόνο σίγουρα θα μεγαλώσει την απόλαυση της πτήσης καθώς και την ασφάλειά της.Συνετά όμως!
Τελικά το παραπέντε δεν τρώει ανθρώπους!

arkoudos
EN B

Δημοσ.: 59

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Μάιος 20, 2005 10:30 am

adreas έγραψε:Να τα προσέχεις τα Airwave, ειδικά τα μπλέ. Αποφεύγουνε τα δέντρα αλλά έχουνε αδυναμία στο νερό. Το δικό μου άμα δει θάλασσα δε μπορεί άμα δεν κολυμπήσει.

Ελα ρε αδερφέ και έψαχνα να βρω ποιος είναι. Επίσης από ότι θυμάμαι ανεβαίνουν από τα 5 στα 800 μέτρα :wink:

Αντε ρε πότε θα έρθεις να διδάξεις αγγικό control πάλι :?:

Αρκούδα δεν έχεις παράπονο....τα κοριτσάκια ακόμα παραπονιούνται που δεν ήσουν μόνος :lol:

Προς guru: Ολα τα αλεξιπτωτα νομίζω έδειξαν απίστευτα περιθώρια ασφάλειας. Αρκετά έδειξαν ακόμα και υπερβολικά περιθώρια ασφάλειας σε σημείο να αγνοούν τα κλεισίματα και να θέλουν δύναμη ταύρου για κλείσουν. Να ξαναδούμε τα βίντεο παρέα και ας τα γραψεις εσύ με τον Διονύση.

Για το δικό μου που μπορώ να πω με το μισό κλειστό (πιο κοντά στο 60%) μου φώναζε άσε το φρένο ενώ έψαχνα το κουμπί του VHF να του πω ότι δεν πατάω φρένο. Countersteering easy DHV 1.

Η εντύπωση πάντως που είχαμε όλοι είναι ότι το makalu συμπεριφερόταν άψογα σε όλα. ΠΟΛΥ ΑΨΟΓΑ. Τα υπόλοιπα πολύ καλά σε όλα

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό freedom » Παρ Μάιος 20, 2005 3:39 pm

Βλέπω κάτι να αλλάζει στον ορίζοντα.
Ο ΜΙΚ εάν και δεν είναι η αδυναμία.. μου μεταφέρει την σοβαρότητα την υπευθυνότητα και τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς πιλότων που έρχονται.. και όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.
Συνήθως είμαι πολύ αυστηρός με τους μαθητές μου και εύκολα κάποιος μπορεί να με παρεξήγηση για την στρατιωτική πειθαρχεία που υπάρχει μέσα στη σχολή.
Στην Καλαμάτα είχα 15 νέους πιλότους ΜΟΝΟ. Και τονίζω αυτό γιατί πρώτη χρόνια δεν είχα κοντά παρατρεχάμενους (φίλους) που τα ήξεραν όλα.
Αυτά τα 15 παιδιά σας πληροφορώ ότι ήταν σοβαρά πειθαρχημένα και πολύ υπεύθυνα σε ότι έκαναν κατά την διάρκεια του μαθήματος.
Επειδή όμως ζωή δεν είναι μόνο το αλεξίπτωτο…ήξεραν καλύτερα από τον καθέναν μας να ζουν πραγματικά την κάθε στιγμή που τους χάριζε η κάθε μέρα .
Αυτά τα παιδία ήρθαν σε ένα οργανωμένο χάος γεμάτο κομπλεξικούς και μίζερους πιλότους , σε ένα περιβάλλων τελείως αφιλόξενο για αυτούς, και κατάφεραν να επιβιώσουν και να δώσουν σε όλους μας μια φρεσκάδα ζωής.
Δυστυχώς εμείς οι παλιοί πιλότοι του χώρου στην πλειοψηφία μας είμαστε οι υπεύθυνοι για την κατάντια του χώρου.
Ας αφήσουμε τα νέα παιδιά να μας οδηγήσουν στο δικό τους κόσμο….ίσως να είναι καλύτερος από αυτό που εμείς τους παραδώσαμε.

Και τέλος φίλος δεν είναι εκείνος που λυπάται στη λύπη αλά εκείνος που χαίρετε στη χαρά του φίλου.

Διονύσης

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό freedom » Παρ Μάιος 20, 2005 3:51 pm

Ξέχασα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά , γιατί μετά από τόσα χρόνια στο χώρο πρώτη φορά ένιωσα τόσο ευτυχισμένος από τους μαθητές μου ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΛΟΥΣ

freedom
Competition

Δημοσίευσηαπό arkoudos » Παρ Μάιος 20, 2005 4:08 pm

Και εμείς σε ευχαριστούμε Διονύση.

Άντε και στην επόμενη εκδήλωση με ΚΕΦΙ.

arkoudos
EN B

Δημοσίευσηαπό antouan » Παρ Μάιος 20, 2005 4:10 pm

Freedom έγραψε:Αυτά τα παιδία ήρθαν σε ένα οργανωμένο χάος γεμάτο κομπλεξικούς και μίζερους πιλότους , σε ένα περιβάλλων τελείως αφιλόξενο για αυτούς, και κατάφεραν να επιβιώσουν και να δώσουν σε όλους μας μια φρεσκάδα ζωής.

Καλά πλάκα κάνεις;Μάλλον τα παραπάνω θα έπρεπε να τα επεξεργαστείς περισσότερο. 8O 8O

Οι κομπλεξικοί και μίζεροι οπως εσύ αναφέρεις,και αφιλόξενοι επίσης,είναι αυτοί που ουκ ολίγες φορές έχουν βοηθήσει τους πιο πολλούς από τους παραπάνω στις διάφορες απογειώσεις.

Οι χαρακτηρισμοί σου είναι μάλλον ατυχέστατοι καθώς επίσης και προσβλητικοί!!

Και αυτοί οι κομπλεξικοί,μίζεροι και αφιλόξενοι είναι αυτοί που φταίνε και δεν υπάρχει το αρνητικό και ψυχοφθόρο κλίμα του παρελθόντος.

Με όλο το σεβασμό στην ιστορία και στο όνομα σου πιστεύω ότι εδω είσαι λάθος.

Τελευταία επεξεργασία απο antouan την Παρ Μάιος 20, 2005 4:15 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Μάιος 20, 2005 4:13 pm

Διονύση, χαίρομαι που τα πράγματα γίνονται καλύτερα και που οι νέοι πιλότοι έρχονται με άλλες συνθήκες στο χώρο (καλύτερες από αυτές που ήρθαμε εμείς).
Ένα σχετικό θέμα είναι αυτό http://www.hellenic-paragliding.gr/news/050520.html . και νομίζω ότι θα σε ευχαριστήσει :-)

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό freedom » Παρ Μάιος 20, 2005 4:38 pm

antouan έγραψε:Καλά πλάκα κάνεις;Μάλλον τα παραπάνω θα έπρεπε να τα επεξεργαστείς περισσότερο. 8O 8O

Οι κομπλεξικοί και μίζεροι οπως εσύ αναφέρεις,και αφιλόξενοι επίσης,είναι αυτοί που ουκ ολίγες φορές έχουν βοηθήσει τους πιο πολλούς από τους παραπάνω στις διάφορες απογειώσεις.

Οι χαρακτηρισμοί σου είναι μάλλον ατυχέστατοι καθώς επίσης και προσβλητικοί!!

Και αυτοί οι κομπλεξικοί,μίζεροι και αφιλόξενοι είναι αυτοί που φταίνε και δεν υπάρχει το αρνητικό και ψυχοφθόρο κλίμα του παρελθόντος.

Με όλο το σεβασμό στην ιστορία και στο όνομα σου πιστεύω ότι εδω είσαι λάθος.

To κειμενο μου πιο πανω σου δινει την απαντηση σε αυτο που λες.

freedom
Competition

Δημοσίευσηαπό kung » Παρ Μάιος 20, 2005 8:27 pm

SALAM ALEKOUM

(OSAMA BI LINE)

kung
EN B

Δημοσ.: 63

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Μάιος 20, 2005 9:02 pm

Ελα ρε αδερφέ και έψαχνα να βρω ποιος είναι. Επίσης από ότι θυμάμαι ανεβαίνουν από τα 5 στα 800 μέτρα

Εύγε, το πέτυχες.

Αντε ρε πότε θα έρθεις να διδάξεις αγγικό control πάλι

Το μόνο που μπορώ να διδάξω είναι πώς να μαυρίσεις τα μούτρα σου απο την έκθεση στην ακτινοβολία του μόνιτορ, από τα χριστούγεννα που με είδες δεν έχω ξεκολήσει απ' το κουμπιούτερ. Αν θες να δεις τι θα πει κοντρόλ, έλα στο Wagas (κι όποιος άλλος γουστάρει). Εγώ έκλεισα εισιτήριο και θα είμαι εκεί 1-9 Ιουνίου. Αν όλα πάνε καλά, θα γεμίσω το sky φωτογραφίες μόλις γυρίσω.

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό ex_hustler » Σάβ Μάιος 21, 2005 4:46 pm

Οι φωτογραφίες είναι τέλειες MIK καθώς και ο σχολιασμός τους. Αν κρίνω από τα ειλικρινή χαμόγελα όλων στις φωτογραφίες πρέπει να περάσατε τέλεια! Κρίμα που δε μπόρεσα να έρθω. Δε θα χάσω το επόμενο με τίποτα! :wink:

ex_hustler
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό cumulus » Σάβ Μάιος 21, 2005 11:07 pm

Απ’ότι βλέπω το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και επειδή νομίζω ότι παρεξηγήθηκαν τα γραφομενα μου θα ήθελα να συμπληρώσω ότι σίγουρα καλό είναι το χιούμορ αλλά μην το εξαντλούμε μόνο στα προσωπικά του κείμενα ο καθ’ενας και θα ήθελα να συμπληρώσω …
mik έγραψε:Ο σκοπός του ήταν να σε κάνει να γελάσεις αυτό ήταν σαφές από την πρώτη φότο. Προφανώς και είναι εγωκεντρικό και ελειπές όπως άλλωστε και ο συγγραφέας

Εγω δεν μίλησα για τον συγγραφέα (τον ένα η τον άλλο) αλλά για το κείμενο και δεν είχα σκοπό να προσβάλω κάποιον ! Το έγραψα γιατί ενώ άκουσα και διάβασα στην συνεχεία τις άτυχες ιστορίες των πιλότων με τα δέντρα και ειδικά αυτού που σχεδόν καρφώθηκε στον κορμό και όντως είχαν χιούμορ αλλά από εσένα είδα μόνο το ωραίο και δυνατό σπιράλ σου. Πιστεύω ότι όταν κάνουμε χαβαλέ με τις γκάφες μας ξεκινάμε από την δικιά μας.
Μιχάλη μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ξέρεις ότι φυσικά δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, μόνο λίγο ευγενές κράξιμο και χιούμορ (μαλών black), ξαναγράφω όμως γιατί άλλοι αναγνώστες του forum βγάζουν άλλα συμπεράσματα (ε στρατηγέ ;; ).
mik έγραψε:Και μια συμβουλή από έναν άσχετο στο παραπέντε: Στο παραπέντε μην ακούς κανέναν εκτός από τον δάσκαλό σου. Ότι και να πει κάποιος άλλος βάλτο στο τσεπάκι και συζήτα το με το δάσκαλο σου. Θα τη συζητήσω με τα δάσκαλό μου τη συμβουλή σου

Δεν νομίζω ότι λέω κάτι διαφορετικό, αυτό εννοώ με το να φιλτραρουμε, αλλά δεν παύουμε να μαθαίνουμε πράγματα τα οποία ο εκπαιδευτής μας δεν πρόλαβε είτε αμέλησε να μας πει.

mik έγραψε:Και στο internet κοίτα να γράφεις και να κάνεις χαβαλέ αλλά όταν διαβάζεις για ασχετους που το παίζουν δάσκαλοι να ανοίγεις νέα συζήτηση για το ποιές είναι οι ευθύνες της ομοσπονδίας και ποιον εισαγγελέα θα μπορέσεις να φέρεις στην απογείωση.

Εγω προσωπικά δεν έχω δει και πολλούς άσχετους να το παίζουν δάσκαλοι, για την ακρίβεια δεν έχω δει κανένα όμως μπορεί απλά εγώ να μην έχω δει η να μου έχει διαφύγει αλλά τι μανία είναι αυτή βρε παιδί μου με τους δικηγόρους και τους εισαγγελεις ;
mik έγραψε:Ισως υπάρχει (κακός) εγωισμός στις απογειώσεις. Και εγώ απορώ πως χαίρεσαι όταν ΠΕΤΑΣ καλά επειδή κάποιος κάποιος άλλος δεν πέταξε καλά.

!!! τώρα να υποθέσω ότι εννοείς εμένα ;; μπορεί και όχι, αλλιώς θα το έβρισκα κακόγουστο αστείο.
Ελπίζω να κατάφερα να λύσω μερικές απορίες η να δώσω μερικές εξηγήσεις, τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα λεγόμενα…
freedom έγραψε:Βλέπω κάτι να αλλάζει στον ορίζοντα.
Ο ΜΙΚ εάν και δεν είναι η αδυναμία.. μου μεταφέρει την σοβαρότητα την υπευθυνότητα και τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς πιλότων που έρχονται.. και όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.
Συνήθως είμαι πολύ αυστηρός με τους μαθητές μου και εύκολα κάποιος μπορεί να με παρεξήγηση για την στρατιωτική πειθαρχεία που υπάρχει μέσα στη σχολή.
Στην Καλαμάτα είχα 15 νέους πιλότους ΜΟΝΟ. Και τονίζω αυτό γιατί πρώτη χρόνια δεν είχα κοντά παρατρεχάμενους (φίλους) που τα ήξεραν όλα.
Αυτά τα 15 παιδιά σας πληροφορώ ότι ήταν σοβαρά πειθαρχημένα και πολύ υπεύθυνα σε ότι έκαναν κατά την διάρκεια του μαθήματος.
Επειδή όμως ζωή δεν είναι μόνο το αλεξίπτωτο…ήξεραν καλύτερα από τον καθέναν μας να ζουν πραγματικά την κάθε στιγμή που τους χάριζε η κάθε μέρα .
Αυτά τα παιδία ήρθαν σε ένα οργανωμένο χάος γεμάτο κομπλεξικούς και μίζερους πιλότους , σε ένα περιβάλλων τελείως αφιλόξενο για αυτούς, και κατάφεραν να επιβιώσουν και να δώσουν σε όλους μας μια φρεσκάδα ζωής.
Δυστυχώς εμείς οι παλιοί πιλότοι του χώρου στην πλειοψηφία μας είμαστε οι υπεύθυνοι για την κατάντια του χώρου.
Ας αφήσουμε τα νέα παιδιά να μας οδηγήσουν στο δικό τους κόσμο….ίσως να είναι καλύτερος από αυτό που εμείς τους παραδώσαμε.

Φυσικά και χαιρόμαστε για τους νέους πιλότους και πιστεύω ότι ο κάθε ένας μας βοηθάει και προσέχει όσο μπορεί την εξέλιξη τους. Όλοι θέλουν παρέα, δεν θέλουμε να πετάμε μόνοι μας η σε μικρά μπουλούκια.
Πάει αρκετός καιρός που το ‘τσαρδι’ της NOVA δεν μίλαγε με το ‘τσαρδι’ της UP και αυτή με το ‘τσαρδι’ της PRO DESIGN και ου το καθεξής.
Αυτό το λύσαμε μόνοι μας αγαπητέ Διονύση, οι τότε νέοι πιλότοι που τώρα έχουν παλιώσει λίγο και τώρα είμαστε όλοι μια παρέα, ανεξάρτητου μάρκας πτέρυγας, εμπειρίας στο parapente και ηλικίας, μόνοι μας και για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τι γράφεις ! … και οποίος καταλαβαίνει καταλαβαίνει.
freedom έγραψε:Και τέλος φίλος δεν είναι εκείνος που λυπάται στη λύπη αλά εκείνος που χαίρετε στη χαρά του φίλου.

Μπορει με τον καιρό να είναι και παρατρεχάμενος.
Είναι λυπηρό κατά την γνώμη μου να γράφονται όλα αυτά στο forum, θα προτιμούσα ένα θέμα σαν αυτό που άνοιξε ο Guru με τις ανεμοβαθμηδες. Αν έγραψα πάλι το έκανα γιατί μου ήταν πολύ πιο εύκολο το να μην γράψω τίποτα!
Πάντως θα προσπαθήσω να μην ξαναμπώ στο λούκι να πρέπει να απαντήσω-δικαιολογηθώ η να την πω σε οποιονδήποτε.
Αυτά ! χωρίς κακία, εμπάθεια, εγωισμό.

Ο καλυτερος πιλοτος ειναι αυτος με το μεγαλυτερο χαμογελο μετα την πτηση ! :lol:

http://www.youtube.com/profile?user=manoskyriakakis

http://www.o2paragliding.gr/
cumulus
Competition

Δημοσ.: 213

Δημοσίευσηαπό badder » Σάβ Μάιος 21, 2005 11:56 pm

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι έχουμε γεμίσει "κομπλεξικούς και μίζερους". Δηλαδή έτσι όπως το γράφεις είναι σαν οι περισσότεροι από εμάς να ανήκουμε σε αυτή τη κατηγορία. Πιστέυω ότι κάτι άλλο εννοείς.

Αντιθέτως η προσωπική μου άποψη και νομίζω ότι θα βρει πολύ κόσμο σύμφωνους είναι ότι τα τελευταία χρόνια (μετά το τέλος των τσαρδιών στα οποία ήρθαμε εμείς) και με τη βοήθεια της τεχνολογίας όλοι οι πιλότοι στην Ελλάδα (αλλά και τοπικά) έχουν πλέον τις καλύτερες των σχέσεων (με ελάχιστες εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας).

Πλέον όπου και αν πας στην Ελλάδα, και άσχετα από πτήσεις, θα βρείς κάποιον φίλο ή γνωστό για ότι χρειαστείς. Και αυτό οφείλετε ακριβώς στο ότι δεν υπάρχουν πλέον κομπλεξισμοί και μιζέριες. Υπάρχει καλή πίστη από όλους.

Όσο για τα νέα παιδιά νομίζω ότι με το που ξεκινούν βρίσκουν πολύ φιλική συμπεριφορά από όλους μας και διάθεση για μοίρασμα της γνώσης και καλή παρέα εντός και εκτός βουνού. Πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον (όπως και όσοι ξεκινήσαμε τότε) δεν τα βρήκα. Και μας αρέσει πολύ που τα ξεπεράσαμε μόνοι μας, με τη δική μας διάθεση όλα αυτά, ώστε κάνουμε τα πάντα για να μην συμβαίνουν ούτε κατα διάνοια στους νέους.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Προτιμώ και εγώ θέματα guru αλλά δεν θέλω να υπάρχουν παρεξηγήσεις με ανθρώπους που σέβομαι. :)

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό norad » Κυρ Μάιος 22, 2005 9:46 am

You aree the ooone, my number oooneeeeeeeeee

(ο ξεκάρφωτος)

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό kung » Κυρ Μάιος 22, 2005 9:16 pm

...ΚΑΧΟΥΑ ΜΠΕ ΧΑΛΙΜΠ.....
...ΑΣΕ ΜΠΕΡΛΕ ΚΟΥΛΟΥΑΧΑΤΑ...
...ΑΛΕ ΜΕΛΕ ΜΠΑΧΟΥΑ ΜΑΧΕΡΜΠΙ...

SALAM ALEKOUM

OSAMA BI LINE[b]

kung
EN B

Δημοσίευσηαπό arkoudos » Κυρ Μάιος 22, 2005 9:51 pm

ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ SKY-GR ME TO SKY-ARAB!!

arkoudos
EN B

Δημοσίευσηαπό kung » Κυρ Μάιος 22, 2005 9:59 pm

΄Ω λιγοστοί κι ώ διαλεχτοί κι αρίφνητοι αύριο ίσως!
Είναι μια αλήθεια κάτου εδώ που τη χτυπάει το μίσος,
είν' εδώ πέρα μια Ομορφιά που η καταφρόνια δένει,
κι είν' εδώ πέρα μια Αρετή δειλή και ντροπιασμένη.
΄Ω νέοι, ώ πρωτοξύπνητοι στο φώς, χαρές τ' Απρίλη.
από τους πράσινους κορμούς γίνοντ' οι άσπροι στύλοι!
Στη χώρα εσείς οι λειτουργοί κι οι λατρευτάδες είστε
δε φτάνει εμπρός! για τους Θεούς, ώ νέοι, πολεμείστε.

(ΠΑΛΑΜΑΣ)

OSAMA BI LINE[/b][/u]

kung
EN B

Επόμενο

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες