ειπαμε λοιπον με τον δασκαλο να κανουμε κανενα μαθημα στην αναβυσσο.
πηγαμε , ξεδιπλωσαμε , φουσκωσαμε , δεσαμε και τα σχετικα και αρχισαμε τα τραβηγματα με την ''φραπεδιερα''στην πλατη.
πολυ κουραση βρε παιδια να τα κανεις ολα αυτα με το παραμοτερ στην πλατη.
καποια στιγμη και ενω ολα πηγαινανε τελεια στις ασκησεις ο δασκαλος προτεινε να κανω καμμια απογειωσουλα - προσγειωσουλα.
(ουφ αντε παλι το ανχος του πρωταρη)

αλλα ειπα να το κανω και αυτο στη ζωη μου.
ξεκιναω με front και επειδη κατι δεν μου πηγε καλα εκοψα το γκαζι και ξαναετοιμαστηκα για απογειωση.
ξαναξεκιναω τρεξιμο , παταω τερμα γκαζι και ......
χμμμμμ...
πω πω τι να λεμε τωρα. ποτε δεν απογειωθηκα τοσο τελεια...

μετα απο εναν κυκλο ηρθε η ωρα της προσγειωσης.
ξεκιναω να κατεβαινω και λιγα μετρα πριν την προσγειωση κατι δεν μου πηγαινε καλα , κατι ψιλολαθακια με τα φρενα κατι ψιλοαναταραξεις....
ολα αυτα με ανχωσανε βρε παιδι μου.
Ε ΚΑΙ??? χαρας το πραμα . παταμε γκαζι και ανεβαινουμε για να ξαναδοκιμασουμε παλι προσγειωση.

την δευτερη φορα παλι τα ιδια. λογικο ειναι οταν ξερεις οτι δεν μπορεις να προσγειωθεις με τον ''ποπο'' παρα μονο με τα ποδια .
την τριτη φορα πλεον ειχα πιο πολυ εμπιστοσυνη ( καλο ε?) και τα καταφερα να προσγειωθω σαν ανθρωπος.
ο δασκαλος μου λεει : μην καθεσαι... τρεχα και απογειωσου.
στηθηκα , ετρεξα , και ξανα απογειωθηκα. η ασκηση πλεον ηταν ως εξης.
προσγειωνεσαι και κατευθειαν απογειωνεσαι. κανεις κυκλο και ξανα τα ιδια.
εα θα το εκανα καμμια εικοσαρια φορεσ και παντα με επιτυχια.
επειδη δεν ειχα χρονο στην διαθεση μου λογω δουλειας επρεπε να φυγουμε και την επομενη φορα θα εχει και βολτα μακρας διαρκειας.
τωρα θα με ρωτησετε τελικα ποιες ειναι οι εντυπωσεις μου ε?
χμμμμ... ενα θα πω.
ευτυχως που εχω μερικες φωτογραφιες και βιντεακια απο τον κιθαιρωνα , καντιλι κ.λ.π.
γιατι αν περιμενετε να με ξαναδειτε εκει.....
και γιατι?
καταρχην ειμαι πρακτικος ανθρωπος. σε οτι κανω βαζω τα + και τα -
λοιπον εχουμε και λεμε.
1) στον κιθαιρωνα θελεις μια ωρα και κατι για να πας και τελικα κανεις 1 η 2 η 3 πτησουλεσ ασε δε που πρεπει να σε μαζευουν καθε τοσο απο την προσγειωση. ειδικα εγω που δεν ''θερμικαρω'' και κανω τσουληθρες...
ΕΝΩ στην γλυφαδα φτανεις σε ενα τεταρτακι και πετας ποσο?
ποσο λετε? απλα οσο θελεις.
2) εμενα παντα με ανχωνε η πλαγια. εαν κατι δεν παει καλα και ακυρωσεις τελευταια στιγμη μπορεις να φας και τιποτα κουτρουβαλες (οπως μια φορα παραλιγο να παθω )
ΕΝΩ στο ισιωμα? στο ισιωμα απλα ακυρωνεις και αυτο ειναι ολο.
3) κατι που επισης με ανχωνε ειναι η προσγειωση. θα υπολογισω καλα την προσγειωση η θα πεσω στο απενεναντι χωραφι? (οπως το εχω παθει και αυτο μια φορα)
ΕΝΩ με το παραμοτερ.... χα χα εδω γελανε. πετας χαμηλα και απλα αφηνεις το γκαζι για να σε κατεβασει.
τιιι??? δεν υπολογισες καλα?? ε και? μια γκαζια και ξαναδοκιμαζεις.
4) στον κιθαιρωνα η οπου αλλου θελετε τι μπορεις να δεις? τα ιδια και τα ιδια.
ΕΝΩ με το παραμοτερ?
μμμ...σημερα γουσταρω φαληρο.
αυριο γουσταρω σουνιο
μεθαυριο γουσταρω αιγινα (λεμε τωρα)
και γενικος τα βαζω κατω και δεν βγαινουνε βρε παιδια.
θα μου πειτε βεβαια. ρε μεγαλε υποτιμας αυτο που σε εκανε καλο στο παραμοτερ?
οχι βεβαια. και τα τραβηγματα μου θα κανω , και τα κοντρολ , και καμμια ελευθερη αν κατσει.
βεβαια ο δασκαλος μου λεει οτι μετα απο καιρο θα μου λειψει το ελευθερο αλλα εγω δεν το βλεπω . θα δειξει...