Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 10:42 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

ΠΤΗΣΗ με παραμοτερ 26/11/2005

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

ΠΤΗΣΗ με παραμοτερ 26/11/2005

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Παρ Δεκ 02, 2005 8:57 pm

Η διαδρομη ηταν αναβυσσο - σουνιο.
τις ανεβασα τωρα γιατι τωρα καταφερα να τις επεξεργαστω.
και παλι συχωρεστε το T@KIS που ειναι σαν αγγουρι μεσα στην καθε φωτογραφια.
αλλα.... ξερετε τωρα...

ΛΟΙΠΟΝ

http://www.taki.gr/photos/airphoto/011.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/012.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/013.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/014.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/015.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/016.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/017.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/018.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/019.jpg
http://www.taki.gr/photos/airphoto/020.jpg

για παμε λιγο να ξυπνησει το φορουμ. 8)

Τελευταία επεξεργασία απο T@KIS την Κυρ Δεκ 04, 2005 8:36 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
T@KIS
EN B

Δημοσ.: 122

Δημοσίευσηαπό orck » Σάβ Δεκ 03, 2005 9:28 am

taki σκεψου και εμας του φτωχους παραπενταδες που δινουμε ολα τα λεφτα μας σε βενζινες και δεν εχουμε για adsl
καλυτερα θα ηταν να εκανες resize τις φωτο σου στα 800Χ600 και να τις ανεβαζες

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Σάβ Δεκ 03, 2005 1:41 pm

orck έγραψε:taki σκεψου και εμας του φτωχους παραπενταδες που δινουμε ολα τα λεφτα μας σε βενζινες και δεν εχουμε για adsl
καλυτερα θα ηταν να εκανες resize τις φωτο σου στα 800Χ600 και να τις ανεβαζες

σορυ παιδια εχετε δικιο αλλα δεν φταιω εγω. και οι αλλες φωτογραφιες που ειχα ανεβασει ειναι στην ιδια αναλυση 1200 χ 900 αλλα δεν ξερω πως τις εκαναν οι διαχειριστες μικρες.
εχω στειλει μηνυμα στον badder να τις κανει resize.

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό paramick » Σάβ Δεκ 03, 2005 7:01 pm

Να σε ρωτησω κατι Τ@ΚΙS ?
Αλλα θελω ειλικρινεια....................!
Πετας γιατι γουσταρεις την πτηση σαν πτηση................η για να ταισεις τον αδηφαγο φακο της φωτογραφικης σου!
Αναφαιρετο δικαιωμα σου η οποια απαντηση,κι αν δωσεις.
Απλα θα μου λυσεις καποιες αποριες,.........................

PS: Οι φωτο στο gallery του sky,αν και επωνυμες ,ειναι αμαρκαριστες.Με τις δικες σου, τι τρεχει? :?:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Κυρ Δεκ 04, 2005 3:44 pm

paramick έγραψε:Να σε ρωτησω κατι Τ@ΚΙS ?
Αλλα θελω ειλικρινεια....................!
Πετας γιατι γουσταρεις την πτηση σαν πτηση................η για να ταισεις τον αδηφαγο φακο της φωτογραφικης σου!
Αναφαιρετο δικαιωμα σου η οποια απαντηση,κι αν δωσεις.
Απλα θα μου λυσεις καποιες αποριες,.........................

PS: Οι φωτο στο gallery του sky,αν και επωνυμες ,ειναι αμαρκαριστες.Με τις δικες σου, τι τρεχει? :?:

ας τα παρουμε απο την αρχη.
οπως οδηγαω και μου αρεσει...
οπως κανω καταδυσεις και μου αρεσει...
οπως κανω αστρονομια και μου αρεσει...
αλλο τοσο κανω παραπεντε , παραμοτερ... επειδη μου αρεσει και επειδη με γεμιζει εμπειριες. μετα την γη και την θαλασσα σκεφτηκα να επεκταθω και στον αερα. ομορφες καταστασεις , ομορφο το θεαμα απο ψηλα και γενικα μια πολυ ομορφη κατασταση.

σχετικα με τις φωτογραφιες δεν ειμαι ο μονος που το κανω ετσι δεν ειναι. οποτε που το παραξενο?
αλλα ας σου απαντησω και σε αυτο.
οπως φωτογραφιζω σε ενα παρκο η σε μια εκδρομη , η σε μια καταδυση , η σε παρατηρησεις αστρονομικεσ κ.λ.π. κ.λ.π.
τι πιο απλο το να θελω να φωτογραφισω και στον αερα.
εαν ηθελα απλα να φωτογραφισω απο εκει ψηλα τοτε τι πιο απλο απο το να ενοικιασω ενα ελικοπτερο και μεσα σε 1 η 2 ωρες θα ειχω φωτογραφισει πολλα θεματα και χωρις κανενα φοβο .
ενω τωρα τραβιομουνα σε βουνα και σε λαγκαδια , ταλαιπωρηθηκα , ξεφραγγιαστηκα για εξοπλισμο και στην τελικη εβγαλα 10 φωτογραφιες.
δεν θα ηταν και τοσο εξυπνο αυτο εαν ηθελα μονο να ταισω τον φακο μου.

σχετικα με το μαρκαρισμα των αεροφωτογραφιων θα σου πω το εξης.
επειδη μου αρεσουν πολυ αυτες οι φωτογραφιες και επειδη τις εχω ανεβασει στην ιστοσελιδα μου σε αναλυση 1200 χ 900 (αντι 800 χ 600) προσπαθω να προστατεψω οσο μπορω αυτες τις φωτογραφιες.
ριξε μια ματια στην σελιδα μου. δεν θα δεις πουθενα μαρκαρισμενη φωτογραφια σε κανενα θεμα και πουθενα δεν θα ειναι πανω απο 800 χ 600.
ειναι οι μονες που εχω μεταχειριστει ετσι.

και ρωταω εγω τωρα.
εαν εσυ ανεβασεις φωτογραφιες στην γκαλερυ σου η στην σελιδα σου σε 1200 χ 900 και εγω τις παρω και τις κανω δικες μου και πουλαω μουρη με αυτες δεν θα σου ανεβει το αιμα στο κεφαλι?

αλλες αποριες?

Τελευταία επεξεργασία απο T@KIS την Κυρ Δεκ 04, 2005 8:50 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό jim » Κυρ Δεκ 04, 2005 5:33 pm

Υπονοείς ότι υπάρχουν τέτοιοι τύποι στο φόρουμ;
Ε τότε να τις βάζεις σε ανάλυση 4 χ 2.
Και νομίζω η αξία που δίνεις σε αυτό που κάνεις είναι διαφορετική από την αξία που της δίνουν οι άλλοι. Γι΄αυτό μην κουράζεσαι δεν θα στις πάρει κανείς.
Υ.Γ: δεν θα απαντούσα αλλά τα μασκαραλλίκκια μου τη δίνουν.

jim
EN A

Δημοσ.: 29

Δημοσίευσηαπό paramick » Κυρ Δεκ 04, 2005 6:00 pm

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!
Απο εδω και μετα θα πουλαω μουρη,κλεβοντας φωτο απ τον georgex,Gus,badder, και αρκετους αλλους,που τις αφηνουν απροστατευτες(αφελεις γαρ.........) :twisted:
Παντως ησουν ειλικρινης............................... :!:

paramick
Competition

Δημοσίευσηαπό antouan » Κυρ Δεκ 04, 2005 7:18 pm

[ img ]

Είπατε τίποτα;;;;;!!!!!!!

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Κυρ Δεκ 04, 2005 8:18 pm

ΠΟΛΥ χααλια η φωτογραφια για να την εχω τραβηξει εγω. απο κινητο ειναι?

Τελευταία επεξεργασία απο T@KIS την Κυρ Δεκ 04, 2005 8:38 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Κυρ Δεκ 04, 2005 8:34 pm

T@KIS έγραψε:
Jim έγραψε:Υπονοείς ότι υπάρχουν τέτοιοι τύποι στο φόρουμ;
Ε τότε να τις βάζεις σε ανάλυση 4 χ 2.
Και νομίζω η αξία που δίνεις σε αυτό που κάνεις είναι διαφορετική από την αξία που της δίνουν οι άλλοι. Γι΄αυτό μην κουράζεσαι δεν θα στις πάρει κανείς.
Υ.Γ: δεν θα απαντούσα αλλά τα μασκαραλλίκκια μου τη δίνουν.

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
τις φωτογραφιες που τις εχω ανεβασει? εδω η στην σελιδα μου?
προσεχε λιγο και μετα μιλα.
εαν δεν σεβομουνα το φορουμ θα σου ελεγα εγω ποιος ειναι μασκαρασ.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΛΕΨΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ?

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ?

ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΓΑΤΕ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΖΕΥΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ? ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ 1200 Χ 900 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ?

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΕΡΙΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 800 Χ 600?

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΥΓ. τις εβγαλα και αφησα μονο τα λινκ για να μην αργει να ανεβει η σελιδα. εαν θελει καποιος συντονιστης ας τις βαλει σε πιο μικρη αναλυση

Τελευταία επεξεργασία απο T@KIS την Κυρ Δεκ 04, 2005 8:53 pm, επεξεργάστηκε 3 φορές συνολικά.
T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Κυρ Δεκ 04, 2005 8:47 pm

paramick έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!
Απο εδω και μετα θα πουλαω μουρη,κλεβοντας φωτο απ τον georgex,Gus,badder, και αρκετους αλλους,που τις αφηνουν απροστατευτες(αφελεις γαρ.........) :twisted:
Παντως ησουν ειλικρινης............................... :!:

δεν καταλαβα το θεμα ειλικρινιας. ειρωνικο ηταν η εσυ μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω?

1) το θεμα κλεψιας δεν παιζει για την παρεα εδω μεσα.

2) δεν αφορα φωτογραφιες 800 χ 600 αλλα 1200 χ 900

3) δεν εισαι επαγγελματιας φωτογραφος οποτε δεν σε ενδιαφερει νομιζω η κλεψια.

4) αν καποια στιγμη σου κλεψουν τιποτα σημαντικες φωτογραφιες ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ελα να μου πεις μετα εαν εκανες καλα που τις ειχες αμαρκαριστες.

5) στο dpgr που την ανεβασα για κριτικη δεν την μαρκαρα επειδη ηταν πολυ πιο μικρη.

6) εαν σας ενοχλει το μαρκαρισμα τοτε απλα θα λεω καποια σχολια για την πτηση και δεν θα ανεβαζω φωτογραφιες.

7) εαν σας ενοχλουν τα θεματα που ανοιγω για το παραμοτερ πεστε το μου καθαρα και εχετε το λογο μου οτι δεν θα το ξανακανω, θα ειμαι απλος θεατης

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό antouan » Κυρ Δεκ 04, 2005 9:40 pm

T@KIS έγραψε:ΠΟΛΥ χααλια η φωτογραφια για να την εχω τραβηξει εγω. απο κινητο ειναι?

Α ρε Guru και να είχα τα emotions σου..................................
..........................................................................................
..........................................................................................
Χα χα με πέθανες πάλι ρε T@KIS!!!!!!!!!!!Οκ έπειτα από επεξεργασίες στη φωτο η ποιότητα είναι χάλια.Ο φωτογράφος έχει τη γνήσια σε πολύ καλύτερη ανάλυση.

Το θέμα όμως είναι η συγκεκριμένη θέση της κάμερας και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πιλότος και το αλεξίπτωτο.Λόγω άγνοιας Τ@ΚΙS αυτό φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας για σένα και δυστυχώς η νοοτροπία σου δεν πρόκειται ποτέ να σου επιτρέψει να τραβήξεις τέτοιες φώτο.Ανάλυση προτιμότερο απο κοντα αν τύχει Κιθαιρώνα και βρεθούμε ή από κάποιους άλλους πιλότους γιατί βαριέμαι να γράφω.

Εύχομαι σε υπέροχες εναέριες αποθανατίσεις.

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό orck » Κυρ Δεκ 04, 2005 10:08 pm

Takis πλεον ειμαι σιγουρος.
Εισαι ιδιαζουσα περιπτωση και πρεπει να κανουμε τα παντα να σε εχουμε στην παρεα μας :)

ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

απο την στιγμη που εισαι επαγγελματιας φωτογραφος εξηγησε μου σε παρακαλω, που μπορει καποιος ανταγωνιστης η κακοβουλος να χρησιμοποιησει την φωτογραφια σου σε 1200Χ900 αναλυση;
πιστευεις οτι ειναι καμια μεγαλη αναλυση για να στην κλεψουν;
εχει πια τοσο μεγαλη διαφορα απο το 800Χ600;

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό paramick » Κυρ Δεκ 04, 2005 10:48 pm

1oν: επαναλαμβανω, εισαι ειλικρινης(οχι..μην ανησυχεις,δεν ειναι βρισια,ουτε ειρωνια,απλα σημαινει οτι λες αληθεια......)
2ον:MH ΦΩΝΑΖΕΙΣ................

:roll:

paramick
Competition

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Κυρ Δεκ 04, 2005 11:11 pm

antouan έγραψε:
T@KIS έγραψε:ΠΟΛΥ χααλια η φωτογραφια για να την εχω τραβηξει εγω. απο κινητο ειναι?

Α ρε Guru και να είχα τα emotions σου
ποσες φορες δεν εχω σκεφτει και εγω το ιδιο.εχω ριξει το γελιο της αρκουδας με αυτα

Χα χα με πέθανες πάλι ρε T@KIS!!!!!!!!!!!Οκ έπειτα από επεξεργασίες στη φωτο η ποιότητα είναι χάλια.Ο φωτογράφος έχει τη γνήσια σε πολύ καλύτερη ανάλυση.

Το θέμα όμως είναι η συγκεκριμένη θέση της κάμερας και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πιλότος και το αλεξίπτωτο.
ναι παρατηρησα οτι εχει καποια παραξενα χαρακτηριστικα η φωτο .

Λόγω άγνοιας Τ@ΚΙS αυτό φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας για σένα και δυστυχώς η νοοτροπία σου δεν πρόκειται ποτέ να σου επιτρέψει να τραβήξεις τέτοιες φώτο.Ανάλυση προτιμότερο απο κοντα αν τύχει Κιθαιρώνα και βρεθούμε ή από κάποιους άλλους πιλότους γιατί βαριέμαι να γράφω.

Εύχομαι σε υπέροχες εναέριες αποθανατίσεις.

thankς φιλε :D

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Κυρ Δεκ 04, 2005 11:28 pm

orck έγραψε:Takis πλεον ειμαι σιγουρος.
Εισαι ιδιαζουσα περιπτωση και πρεπει να κανουμε τα παντα να σε εχουμε στην παρεα μας :)

α καταλαβα... γιατρε ειμαι σοβαρα? χα χα χα. :D

ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

να το παλι αυτο με τον γιατρο γιατρε εχουνε δικιο? :D

απο την στιγμη που εισαι επαγγελματιας φωτογραφος εξηγησε μου σε παρακαλω, που μπορει καποιος ανταγωνιστης η κακοβουλος να χρησιμοποιησει την φωτογραφια σου σε 1200Χ900 αναλυση;
πιστευεις οτι ειναι καμια μεγαλη αναλυση για να στην κλεψουν;
εχει πια τοσο μεγαλη διαφορα απο το 800Χ600;

λοιπον για να μαθαινετε
μια φωτογραφια σε αναλυση 800 χ 600 εαν τυπωθει με μια εκτυπωση 300dpi θα εχουμε μια φωτογραφια διαστασεων 6cm χ4 cm . στην ουσια αχρηστη.
εαν δοκιμασουμε με εκτυπωση στα 200 dpi θα εχουμε διασταση φωτογραφιας 10cm χ 7cm οποτε μια απο τα ιδια.
σε εκτυπωση 150 dpi ( που ειναι χαλια ) θα εχουμε μια χαλια φωτογραφια διαστασεων 13cm χ 9cm

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ σε μια φωτογραφια αναλυσης 1200 χ 900 πoυ απο μονη της υ )μπορει να μας δωσει τα εξης (στο περιπου)
300dpi εκτυπωση 10 χ 7 cm
200dpi εκτυπωση 16 χ 12 cm
150dpi εκτυπωση ( χαλια ) 22 χ 16

λοιπον αυτη την συγκεκριμενη φωτογραφια μπορεις να την μεγαλωσεις ενα ελαχιστο και να την κανεις 1600 χ 1200
αυτο ξερεις τι μας δινει?
στα 300dpi εκτυπωση περιπου 13 χ 10 cm
στα 200 dpi εκτυπωση περιπου 20 χ 14 cm
και στα 150 dpi εκτυπωση επριπου 27 χ 20 cm

μια τετοια φωτογραφια μπορεις να την τυπωσεις να την σκαναρεις να βγαλεις αρνητικο η slide και με λιγα λογια μπορεις να την βαλεις οπουδηποτε λεγοντας οτι ειναι δικια σου.αυτο βεβαια ειναι γενικο και ισως δεν εχει και καμμια αξια σε πολλες φωτογραφιες.
αλλα θα συνιστουσα να φυλατε καλα τις φωτογραφιες σας απο κλοπη. εχουνε γραφτει αρθρα επι αρθρων για το συγκεκριμενο θεμα.
γιατι εδω μπορει να τραβατε φωτογραφιες και να τα λετε σαν παρεα αλλα καποια στιγμη εαν τραβηξετε κατι που θα πρεπει να εχετε μονο εσεις καλο θα ειναι να φυλαγεστε.
εαν οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες με φιλμ τοτε κανενα προβλημα γιατι το φιλμ ειναι στα χερια σας.
αλλα πολλοι πια φωτογραφιζουν ψηφιακα τα πραγματα ειναι δυσκολα εκτος εαν φωτωγραφιζετε σε raw και μετα τις ανεβαζετε σαν jpeg. .οποτε εκει κανενα προβλημα. 8)

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Κυρ Δεκ 04, 2005 11:32 pm

δεν μου αρεσει να φωναζω αλλα δεν θελω να παρεξηγηθω.
οχι και κλεφτες η παρεα μας.
οχι βεβαια.
αλλα επειδη εχω καποιες επισκεψεις στην σελιδα μου και επειδη δεν ειναι τοσο ευκολη η αεροφωτογραφια για τον καθενα γιαυτο τις ''εφτιαξα'' ετσι.
για να μην μπει ο καθενας και τοισ βουτηξει/ οχι βεβαια πως δεν μπορει.
μπορει να τις παρει και να σβησει το τ@κις αλλα θελει πολυ δουλεια.

χαιρομαι που λυθηκε η παρεξηγηση
:D :D :D :D :D

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Δεκ 05, 2005 11:18 am

Επειδή έχουμε μπλέξει τα site και τα εμπορικά – φιλικά:[ img ]

Sky.gr
Ανέβασε τις φωτό σε 800Χ600 με το logo κάπου διακριτικά χωρίς να ενοχλεί, για να τις απολαύσουμε όλοι.
[ img ]
Όχι σαν το T@KIS που αναδύεται μεσοπέλαγα πάνω από το νησάκι και από άκρη σε άκρη του ορίζοντα.
[ img ]

takis.gr:Εσύ ξέρεις καλύτερα.[ img ]

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό ex_hustler » Δευτ Δεκ 05, 2005 1:49 pm

Εγώ το βλέπω αλλιώς πάντως. Αν σκεφτούμε όσους βγάζουν καλές φωτογραφίες αλλά δε τις δημοσιεύουν ποτέ στο Net όχι επειδή δεν έχουν τα μέσα της ψηφιοποίησης τους αλλά απλά βαριούνται τι μπορούμε να πούμε για τον Takis που κάνει προσπάθεια και έστω συγκαλυμένα μας δείχνει κάτι? Κάτι δεν είναι κι αυτό?

Takis η δικιά μου αντιμετώπιση στις φωτογραφίες σου ήταν ως εξής. Άνοιξα τη μία, είδα Τ@kis, άνοιξα την επόμενη και ξαναείδα T@kis. Μέχρι εκεί είδα. Μετά σταμάτησα να τις βλέπω γιατί δε μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Τα όμορφα κατά τ'άλλα τοπία καλυμένα με ένα τεράστιο όνομα.... Ήθελα να τα δω όλα, να φανταστώ πως είναι να πετάς πάνω από αυτά τα άγνωστα για μένα τοπία αλλά η τεράστια στάμπα στο κέντρο μου χάλασε τη φαντασίωση...

ex_hustler
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Δευτ Δεκ 05, 2005 5:04 pm

ex_hustler έγραψε:Εγώ το βλέπω αλλιώς πάντως. Αν σκεφτούμε όσους βγάζουν καλές φωτογραφίες αλλά δε τις δημοσιεύουν ποτέ στο Net όχι επειδή δεν έχουν τα μέσα της ψηφιοποίησης τους αλλά απλά βαριούνται τι μπορούμε να πούμε για τον Takis που κάνει προσπάθεια και έστω συγκαλυμένα μας δείχνει κάτι? Κάτι δεν είναι κι αυτό?

Takis η δικιά μου αντιμετώπιση στις φωτογραφίες σου ήταν ως εξής. Άνοιξα τη μία, είδα Τ@kis, άνοιξα την επόμενη και ξαναείδα T@kis. Μέχρι εκεί είδα. Μετά σταμάτησα να τις βλέπω γιατί δε μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Τα όμορφα κατά τ'άλλα τοπία καλυμένα με ένα τεράστιο όνομα.... Ήθελα να τα δω όλα, να φανταστώ πως είναι να πετάς πάνω από αυτά τα άγνωστα για μένα τοπία αλλά η τεράστια στάμπα στο κέντρο μου χάλασε τη φαντασίωση...

μμμ... ισως να εχεις δικιο. θα κανω κατι αλλο . θα τις φτιαξω 800 χ 600 και θα τις ανεβασω στην γκαλερυ εδω στο sky.
καλυτερα θα ειναι πιστευω .και στην σελιδα μου θα τις αφησω ετσι γιατι δεν θελω να ειναι πιο μικρες.
ποσο χωρο εχω στην γκαλερυ εδω στο sky παιδια? ξερει κανενας?

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Δεκ 06, 2005 5:27 pm

Έχεις μπόλικο.... δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς αλλά αρκετό για 100 φωτο 800x600 χοντρικά

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό guru » Τρί Δεκ 06, 2005 5:40 pm

norad έγραψε:Έχεις μπόλικο.... δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς αλλά αρκετό για 100 φωτο 800x600 χοντρικά

Μη δεις post από T@KIS αμέσως να απαντήσεις ... [ img ]

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες