paramick έγραψε:Να σε ρωτησω κατι Τ@ΚΙS ?
Αλλα θελω ειλικρινεια....................!
Πετας γιατι γουσταρεις την πτηση σαν πτηση................η για να ταισεις τον αδηφαγο φακο της φωτογραφικης σου!
Αναφαιρετο δικαιωμα σου η οποια απαντηση,κι αν δωσεις.
Απλα θα μου λυσεις καποιες αποριες,.........................
PS: Οι φωτο στο gallery του sky,αν και επωνυμες ,ειναι αμαρκαριστες.Με τις δικες σου, τι τρεχει?

ας τα παρουμε απο την αρχη.
οπως οδηγαω και μου αρεσει...
οπως κανω καταδυσεις και μου αρεσει...
οπως κανω αστρονομια και μου αρεσει...
αλλο τοσο κανω παραπεντε , παραμοτερ... επειδη μου αρεσει και επειδη με γεμιζει εμπειριες. μετα την γη και την θαλασσα σκεφτηκα να επεκταθω και στον αερα. ομορφες καταστασεις , ομορφο το θεαμα απο ψηλα και γενικα μια πολυ ομορφη κατασταση.
σχετικα με τις φωτογραφιες δεν ειμαι ο μονος που το κανω ετσι δεν ειναι. οποτε που το παραξενο?
αλλα ας σου απαντησω και σε αυτο.
οπως φωτογραφιζω σε ενα παρκο η σε μια εκδρομη , η σε μια καταδυση , η σε παρατηρησεις αστρονομικεσ κ.λ.π. κ.λ.π.
τι πιο απλο το να θελω να φωτογραφισω και στον αερα.
εαν ηθελα απλα να φωτογραφισω απο εκει ψηλα τοτε τι πιο απλο απο το να ενοικιασω ενα ελικοπτερο και μεσα σε 1 η 2 ωρες θα ειχω φωτογραφισει πολλα θεματα και χωρις κανενα φοβο .
ενω τωρα τραβιομουνα σε βουνα και σε λαγκαδια , ταλαιπωρηθηκα , ξεφραγγιαστηκα για εξοπλισμο και στην τελικη εβγαλα 10 φωτογραφιες.
δεν θα ηταν και τοσο εξυπνο αυτο εαν ηθελα μονο να ταισω τον φακο μου.
σχετικα με το μαρκαρισμα των αεροφωτογραφιων θα σου πω το εξης.
επειδη μου αρεσουν πολυ αυτες οι φωτογραφιες και επειδη τις εχω ανεβασει στην ιστοσελιδα μου σε αναλυση 1200 χ 900 (αντι 800 χ 600) προσπαθω να προστατεψω οσο μπορω αυτες τις φωτογραφιες.
ριξε μια ματια στην σελιδα μου. δεν θα δεις πουθενα μαρκαρισμενη φωτογραφια σε κανενα θεμα και πουθενα δεν θα ειναι πανω απο 800 χ 600.
ειναι οι μονες που εχω μεταχειριστει ετσι.
και ρωταω εγω τωρα.
εαν εσυ ανεβασεις φωτογραφιες στην γκαλερυ σου η στην σελιδα σου σε 1200 χ 900 και εγω τις παρω και τις κανω δικες μου και πουλαω μουρη με αυτες δεν θα σου ανεβει το αιμα στο κεφαλι?
αλλες αποριες?