... άντε καλή συνέχεια!!!

[ img ]
Συντονιστής: Moderators
emily έγραψε:Βγαίνει και σε άλλες εκδοχές όπως βλέπετε αλλά να μην σας κουράσω άλλο...
... άντε καλή συνέχεια!!!![]()
[ img ]
norad έγραψε:Τάκη πόσο κοστίζει το σετ των φωτογραφιών από το παραμοτέρ με τισ οποίες ξεκίνησε το thread?
orck έγραψε:watermark;
norad έγραψε:Τάκη πόσο κοστίζει το σετ των φωτογραφιών από το παραμοτέρ με τισ οποίες ξεκίνησε το thread?
guru έγραψε:norad έγραψε:Τάκη πόσο κοστίζει το σετ των φωτογραφιών από το παραμοτέρ με τισ οποίες ξεκίνησε το thread?
Ρε @φήστε τον πι@ τον @νθρωπο. @lex τι ψ@χνεις? Ν@ φτι@ξεις κ@μί@ @φίσ@?
Τ@κη μη μ@σ@ς. @πό την ζήλει@ τους τ@ λένε όλ@ @υτ@.
T@KIS έγραψε:norad έγραψε:Τάκη πόσο κοστίζει το σετ των φωτογραφιών από το παραμοτέρ με τισ οποίες ξεκίνησε το thread?
ποσο κοστιζει το σετ φωτογραφιων?
δηλαδη?
τι εννοεις?
norad έγραψε:Εννοώ πόσο κοστίζει να τις αγοράσω για να τις κάνω ότι θέλω (publish σε περιοδικό, να βγάλω αφίσες, video game, οτιδήποτε)
norad έγραψε:T@KIS έγραψε:norad έγραψε:Τάκη πόσο κοστίζει το σετ των φωτογραφιών από το παραμοτέρ με τισ οποίες ξεκίνησε το thread?
ποσο κοστιζει το σετ φωτογραφιων?
δηλαδη?
τι εννοεις?
Εννοώ πόσο κοστίζει να τις αγοράσω για να τις κάνω ότι θέλω (publish σε περιοδικό, να βγάλω αφίσες, video game, οτιδήποτε)
guru έγραψε:norad έγραψε:Εννοώ πόσο κοστίζει να τις αγοράσω για να τις κάνω ότι θέλω (publish σε περιοδικό, να βγάλω αφίσες, video game, οτιδήποτε)
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν 3 επίπεδα τιμών κατά σειρά κόστους:
1. Φωτογραφία original. Το πιο πολύτιμο και ακριβό.
2. Φωτό με λογότυπο T@KIS. Και αυτό κάπως τσιμπημένο, καθότι περιέχει κατοχυρωμένο λογότυπο.
3. Φωτό με λογότυπο NOR@D. Η πιο φτηνή λύση επειδή η φωτογραφία καταστρέφεται με ένα λογότυπο του δρόμου.
orck έγραψε:Τακι μην κολας και μην χαλιεσαι καθολου
αν ερθεις στον Κιθαιρωνα ενα ΣΚ και σε γνωρισουμε απο κοντα θα δεις οτι θα σταματησει το πειραγμα
ψηνομαι για αστροπαρτυ, την ανοιξη μετα απο πτηση να παμε ΟΛΟΙ κορυφη κιθαιρωνα
T@KIS έγραψε:και βεβαια θα ερθω κιθαιρωνα και μαλιστα εαν μπορεσω αυτο το σαββατο θα ερθω γιατι κατι για βορια ειδα στο ''μετεο'' οποτε εαν δεν βρεξει μαλλον θα ειμαι εκει πρωι πρωι.
δεν ξερω βεβαια ακομα αλλα θα δουμε. εχετε κανονισει κατι για κιθαιρωνα?
guru έγραψε:T@KIS έγραψε:και βεβαια θα ερθω κιθαιρωνα και μαλιστα εαν μπορεσω αυτο το σαββατο θα ερθω γιατι κατι για βορια ειδα στο ''μετεο'' οποτε εαν δεν βρεξει μαλλον θα ειμαι εκει πρωι πρωι.
Αν από ότι φαίνεται ισχύουν οι βοριάδες, θα έχει πολύ λαό στον Κιθαιρώνα.
Έξτρα μπόνους είναι το πάρτυ της Freedom Σαββατο βράδυ στο μπαράκι Έξης στις Πλαταιές.
guru έγραψε:T@KIS έγραψε:και βεβαια θα ερθω κιθαιρωνα και μαλιστα εαν μπορεσω αυτο το σαββατο θα ερθω γιατι κατι για βορια ειδα στο ''μετεο'' οποτε εαν δεν βρεξει μαλλον θα ειμαι εκει πρωι πρωι.
Αν από ότι φαίνεται ισχύουν οι βοριάδες, θα έχει πολύ λαό στον Κιθαιρώνα.
Έξτρα μπόνους είναι το πάρτυ της Freedom Σαββατο βράδυ στο μπαράκι Έξης στις Πλαταιές.
T@KIS έγραψε:παμε τωρα σε μια αεροφωτογραφια σαν και αυτη που εκανα εγω. βεβαια την εκανα για παρτυ μου αλλα αυτο δεν εχει σημασια. ασε δε που σχεδον παντα τις κανεις με ελικοπτερο. αλλα εαν ο πελατης θελει κατι οικονομικο και ειναι εκτος κατοικιμενης περιοχης την κανεις και με το παραμοτερ. δεν ειναι και οτι πιο ευκολο και πανω απο ολα μπορεις και να τσακιστεις και να φας το κεφαλι σου.δεν θα ειναι πολυ πιο ακριβη αυτη η φωτογραφηση?
orck έγραψε:ρε Τακι δεν διαβαζεται η σελιδα σου
κανει απιστευτα ασχημη αντιθεση το backround με τα γραμματα
σαν κρυφο κειμενο ειναι
norad έγραψε:T@KIS έγραψε:παμε τωρα σε μια αεροφωτογραφια σαν και αυτη που εκανα εγω. βεβαια την εκανα για παρτυ μου αλλα αυτο δεν εχει σημασια. ασε δε που σχεδον παντα τις κανεις με ελικοπτερο. αλλα εαν ο πελατης θελει κατι οικονομικο και ειναι εκτος κατοικιμενης περιοχης την κανεις και με το παραμοτερ. δεν ειναι και οτι πιο ευκολο και πανω απο ολα μπορεις και να τσακιστεις και να φας το κεφαλι σου.δεν θα ειναι πολυ πιο ακριβη αυτη η φωτογραφηση?
Πόσο θα κοστίσει μια βραδυνή παρακολούθηση με παραμοτέρ, ενός πολύ υψηλού προσώπου;
Εννοείτε ότι θέλω τέλεια αποτελέσματα στην φωτογράφιση. Α! Και θέλω και βιντεοσκόπιση.
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες