Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 10:40 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

ΠΤΗΣΗ με παραμοτερ 28/11/2005

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό emily » Τετ Δεκ 07, 2005 12:11 am

Βγαίνει και σε άλλες εκδοχές όπως βλέπετε αλλά να μην σας κουράσω άλλο...
... άντε καλή συνέχεια!!! :lol:

[ img ]

emily
EN A

Δημοσ.: 2

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Δεκ 07, 2005 9:20 am

emily έγραψε:Βγαίνει και σε άλλες εκδοχές όπως βλέπετε αλλά να μην σας κουράσω άλλο...
... άντε καλή συνέχεια!!! :lol:

[ img ]

1) ΟΤΑΝ υπαρχει φοντο μονοχρωμο οπως θαλασσα τοτε και βεβεια μπορει να γινει κατι τετοιο πανευκολα. αλλα μπορεις να κανεις το ιδιο στισ φωτογραφιες που δειχνουν κτηρια?

2) το T@KIS ειναι κατοχυρωμενο ενω το L@KIS μπορει να μην λεει τιποτα.

3) σε περιπτωση δικαστικης διαμαχης ( τραβηγμενο βεβαια ) υπαρχουν και αλλοι ασσοι στο μανικι του τακη σχετικα με τα πνευματικα δικαιωματα οσο αφορα καποιες φωτογραφιες. με λιγα λογια ειναι αυτα που φαινονται (T@KIS) και αυτα που δεν φαινονται (γυρευε...)
:D :D

T@KIS
EN B

Δημοσ.: 122

Δημοσίευσηαπό orck » Τετ Δεκ 07, 2005 11:59 am

watermark;

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Δεκ 07, 2005 12:14 pm

Τάκη πόσο κοστίζει το σετ των φωτογραφιών από το παραμοτέρ με τισ οποίες ξεκίνησε το thread?

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Δεκ 07, 2005 12:31 pm

norad έγραψε:Τάκη πόσο κοστίζει το σετ των φωτογραφιών από το παραμοτέρ με τισ οποίες ξεκίνησε το thread?

ποσο κοστιζει το σετ φωτογραφιων?
δηλαδη?
τι εννοεις?

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Δεκ 07, 2005 12:40 pm

orck έγραψε:watermark;

καποιες φορες ουτε και αυτο δεν ειναι αρκετο.
γενικα η προστασια ειναι ολοκληρη ιστορια .ολα βοηθανε απο λιγο.

παραδειγμα ενας συναγερμος σε ενα σπιτι ειναι προστασια απο μονο του?
μπααα... :?
μαλλον θα πρεπει να βαλεις και παραθυρα που να κλεινουν και να σφραγιζουν καλα και να βαλεις και πυρρους ασφαλειας.
φτανει αυτο?
:?:
μπααα... :?
ισως και μια πορτα ασφαλειας?
ισως και ενα κεντρο το οποιο θα σε παρει τηλεφωνο οταν χτυπησει ο συναγερμος?
ναι... αλλα εαν καποιος κοψει το τηλεφωνο σου και το κεντρο δεν λαβει σημα οποτε δεν σε παρει το κεντρο?
μηπως να μπει και μια μοναδα τηλεφωνου η οποια να εχει καρτα sim οποτε και τηλεφωνο να εχεις αυτο να ειναι σαν αυτο που λεμε ''εφεδρικο''??

ολα αυτα ειναι αρκετα?

και καλα θα μου πεις. εαν καποιος στην εχει στημενη στο μπαλκονι ολο το βραδυ και αφου ξυπνησεις και απενεργοποιησεις τον συναγερμο και ανοιξεις το παραθυρο σου να δεις εαν εχει κουμουλα ( χα χα ) αυτος σου την πεσει?
μηπως να βαλεις και στο μπαλκονι καποια ρανταρ?
μηπως να εχεις καποιο ασυρματο μπουτον πανικου σε καποια σημεια του σπιτιου που να ενεργοποιουν τον συναγερμο?

σας κουρασα με ολα αυτα . το ξερω.
αλλα οπως βλεπετε τα πραγματα τα ψαχνω απο πολλες οπτικες γωνιες. :D

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό guru » Τετ Δεκ 07, 2005 12:51 pm

norad έγραψε:Τάκη πόσο κοστίζει το σετ των φωτογραφιών από το παραμοτέρ με τισ οποίες ξεκίνησε το thread?

Ρε @φήστε τον πι@ τον @νθρωπο. @lex τι ψ@χνεις? Ν@ φτι@ξεις κ@μί@ @φίσ@?

Τ@κη μη μ@σ@ς. @πό την ζήλει@ τους τ@ λένε όλ@ @υτ@.

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Δεκ 07, 2005 12:58 pm

guru έγραψε:

Ρε @φήστε τον πι@ τον @νθρωπο. @lex τι ψ@χνεις? Ν@ φτι@ξεις κ@μί@ @φίσ@?

Τ@κη μη μ@σ@ς. @πό την ζήλει@ τους τ@ λένε όλ@ @υτ@.

χα χα γεμισε η οθονη παπακια. σας αρεσει να με πειραζετε ε? :D

δεν πειραζει. ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε
οπως ελεγε καποτε ο ηλιοπουλος.

guru ξεχασα να σου πω. το σαββατο με πεθανε ο αερας και αναγκαστηκα να στησω τηλεσκοπιο κατω χαμηλα και οχι στο καταφυγιο.
να μην στα πολυλογω μετα απο δυο ωρες εφυγα γιατι δεν μπορουσα να βγαλω deep sky. ο αερας μου χαλαγε τις φωτογραφιες.
πριν φυγω απο εκει προλαβα και βουτηξα εναν οριωνα μια ανδρομεδα και εναν μ 27.
απο το τιποτα.....
δεν βαριεσαι. τον αλλο μηνα παλι.

περιττο να σου πω οτι εαν καποιος θελει ακολουθει ε?
μετα απο μια μερα με παραπεντε μια νυχτα με παρατηρηση ειναι οτι καλυτερο... :D

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Δεκ 07, 2005 6:28 pm

T@KIS έγραψε:

δηλαδη?
τι εννοεις?

Εννοώ πόσο κοστίζει να τις αγοράσω για να τις κάνω ότι θέλω (publish σε περιοδικό, να βγάλω αφίσες, video game, οτιδήποτε)

norad

Δημοσίευσηαπό guru » Τετ Δεκ 07, 2005 7:01 pm

norad έγραψε:Εννοώ πόσο κοστίζει να τις αγοράσω για να τις κάνω ότι θέλω (publish σε περιοδικό, να βγάλω αφίσες, video game, οτιδήποτε)

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν 3 επίπεδα τιμών κατά σειρά κόστους:

1. Φωτογραφία original. Το πιο πολύτιμο και ακριβό.
2. Φωτό με λογότυπο T@KIS. Και αυτό κάπως τσιμπημένο, καθότι περιέχει κατοχυρωμένο λογότυπο.
3. Φωτό με λογότυπο NOR@D. Η πιο φτηνή λύση επειδή η φωτογραφία καταστρέφεται με ένα λογότυπο του δρόμου.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Δεκ 07, 2005 8:24 pm

norad έγραψε:
T@KIS έγραψε:

δηλαδη?
τι εννοεις?

Εννοώ πόσο κοστίζει να τις αγοράσω για να τις κάνω ότι θέλω (publish σε περιοδικό, να βγάλω αφίσες, video game, οτιδήποτε)

α τωρα καταλαβα. λοιπον οι συγκεκριμενες φωτογραφιες δεν πωλουνται.
ειναι απλα για να παρει καποια ιδεα ο πελατης για το τι μπορω να κανω. αυτο βεβαια ισχυει και για ολες τις φωτογραφιες που εχω στην σελιδα μου.
ειναι δειγμα που λενε.

τωρα οταν καποιος πελατης θελει ντε και καλα να αγορασει καποια φωτογραφια μου θα υπολογισω κοστος κανονικης εργασιας.
ειτε αυτο ειναι αεροφωτογραφια , ειτε υποβρυχια , ειτε βοοκ , ειτε θεατρο κ.λ.π.

για να υπολογισω καποιο κοστος φωτογραφιων λαμβανω υποψην μου πολλα πραγματα οπως π.χ. το θεμα , την δυσκολια ληψης , τον κινδυνο , την επεξεργασια , το πως θα παρει ο πελατης τις φωτογραφιες (raw , jpeg , εκτυπωμενες κ.λ.π. ) και ενα σωρο αλλα πραγματα.

για παραδειγμα θα σου πω μια απλη δουλεια.
μια φωτογραφηση κτιριων η εσωτερικων χωρων.
παιχνιδι και πανω απο ολα το κτηριο δεν φευγει απο την θεση του. και ελαχιστη επεξεργασια.
ευκολο θεμα , ακινδυνο και εαν κανεις καποιο λαθος πας και ξαναφωτογραφιζεις.

παμε τωρα σε μια αεροφωτογραφια σαν και αυτη που εκανα εγω. βεβαια την εκανα για παρτυ μου αλλα αυτο δεν εχει σημασια. ασε δε που σχεδον παντα τις κανεις με ελικοπτερο.
αλλα εαν ο πελατης θελει κατι οικονομικο και ειναι εκτος κατοικιμενης περιοχης την κανεις και με το παραμοτερ.
δεν ειναι και οτι πιο ευκολο και πανω απο ολα μπορεις και να τσακιστεις και να φας το κεφαλι σου.δεν θα ειναι πολυ πιο ακριβη αυτη η φωτογραφηση?

για να το χοντρυνω πιο πολυ αναλαμβανεις μια παρακολουθηση ''καποιου'' και ο πελατης που σου εχει αναθεσει την δουλεια θελει ταυτοχρονα και φωτογραφηση και βιντεοσκοπηση.
αυτη βεβαια θα ειναι απο αποσταση και μεγαλο κινδυνο να σε τσακωσουν και να βρεις μπελα αφου το ατομο αυτο ειναι σπουδαιο ατομο και θα πρεπει να εισαι προσεκτικος.
μμμμ.... τι αλλο?
α ναι . η δουλεια θα γινει βραδυ βεβαια ( οπου οι συνθηκες φωτισμου δεν επιτρεπουν λαθη ) και ο πελατης θελει τελεια αποτελεσματα.
που εκτος των αλλων αυτο σημαινει υψηλη ευαισθησια ( iso ) μετα επεξεργασια , αποθορυβοποιηση φωτογραφιας ( λογω υψηλου iso )
και παιχνιδι με το photoshop ετσι ο πελατης να μεινει ευχαριστημενος , να σε πληρωσει οπως συμφωνησατε , να σε ξαναπροτιμησει εαν σε χρειαστει και να σε συστησει και σε αλλους πελατες.

καλα δεν τα λεω? εαν κανω καποιο λαθος διορθωστε με ε? :D

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Δεκ 07, 2005 8:31 pm

guru έγραψε:
norad έγραψε:Εννοώ πόσο κοστίζει να τις αγοράσω για να τις κάνω ότι θέλω (publish σε περιοδικό, να βγάλω αφίσες, video game, οτιδήποτε)

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν 3 επίπεδα τιμών κατά σειρά κόστους:

1. Φωτογραφία original. Το πιο πολύτιμο και ακριβό.
2. Φωτό με λογότυπο T@KIS. Και αυτό κάπως τσιμπημένο, καθότι περιέχει κατοχυρωμένο λογότυπο.
3. Φωτό με λογότυπο NOR@D. Η πιο φτηνή λύση επειδή η φωτογραφία καταστρέφεται με ένα λογότυπο του δρόμου.

η original ειναι σιγουρα η πιο ακριβη.
σχετικα με το λογοτυπο δεν το βαζω σχεδον ποτε.
φανταζεσαι φωτογραφια γαμου με τυπωμενο το T@KIS ?
θα με δειρουνε.
δεν το κανω. απλα προτιμαω να τυπωσω το λογοτυπο μου στα εξωφυλλα των cd H dvd που δινω και στις βιντεοκασετες και βεβαια να βαλω μεσα και καμμια καρτουλα μου.
αυτα

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό orck » Τετ Δεκ 07, 2005 8:38 pm

Τακι μην κολας και μην χαλιεσαι καθολου
αν ερθεις στον Κιθαιρωνα ενα ΣΚ και σε γνωρισουμε απο κοντα θα δεις οτι θα σταματησει το πειραγμα
ψηνομαι για αστροπαρτυ, την ανοιξη μετα απο πτηση να παμε ΟΛΟΙ κορυφη κιθαιρωνα

orck
Competition

Δημοσίευσηαπό guru » Τετ Δεκ 07, 2005 8:49 pm

Και εγώ ψηφίζω T@KIS ... και αστροπάρτυ στον Κιθαιρώνα.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Δεκ 07, 2005 9:22 pm

orck έγραψε:Τακι μην κολας και μην χαλιεσαι καθολου
αν ερθεις στον Κιθαιρωνα ενα ΣΚ και σε γνωρισουμε απο κοντα θα δεις οτι θα σταματησει το πειραγμα
ψηνομαι για αστροπαρτυ, την ανοιξη μετα απο πτηση να παμε ΟΛΟΙ κορυφη κιθαιρωνα

το ξερω παιδια οτι δεν με πειραζετε με κακη προθεση . δεν σας κρυβω οτι στην αρχη στραβωσα που εγινε ενας πανικος αλλα εχω συνηθησει να ξεσηκωνω τα φορουμ χα χα .
τωρα πλεον δεν τρεχει τιποτα. ειμαστε μια ωραια παρεα και περναμε τελεια.
και βεβαια θα ερθω κιθαιρωνα και μαλιστα εαν μπορεσω αυτο το σαββατο θα ερθω γιατι κατι για βορια ειδα στο ''μετεο'' οποτε εαν δεν βρεξει μαλλον θα ειμαι εκει πρωι πρωι.
δεν ξερω βεβαια ακομα αλλα θα δουμε. εχετε κανονισει κατι για κιθαιρωνα?

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό guru » Τετ Δεκ 07, 2005 9:32 pm

T@KIS έγραψε:και βεβαια θα ερθω κιθαιρωνα και μαλιστα εαν μπορεσω αυτο το σαββατο θα ερθω γιατι κατι για βορια ειδα στο ''μετεο'' οποτε εαν δεν βρεξει μαλλον θα ειμαι εκει πρωι πρωι.

Αν από ότι φαίνεται ισχύουν οι βοριάδες, θα έχει πολύ λαό στον Κιθαιρώνα.

Έξτρα μπόνους είναι το πάρτυ της Freedom Σαββατο βράδυ στο μπαράκι Έξης στις Πλαταιές.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Δεκ 07, 2005 9:40 pm

guru έγραψε:
T@KIS έγραψε:και βεβαια θα ερθω κιθαιρωνα και μαλιστα εαν μπορεσω αυτο το σαββατο θα ερθω γιατι κατι για βορια ειδα στο ''μετεο'' οποτε εαν δεν βρεξει μαλλον θα ειμαι εκει πρωι πρωι.

Έξτρα μπόνους είναι το πάρτυ της Freedom Σαββατο βράδυ στο μπαράκι Έξης στις Πλαταιές.

μαλλον μολις νυχτωσει θα ειμαι μεσα στο νερο. λεμε για νυχτερινη καταδυση αλλα θα ξερω σιγουρα σαββατο το πρωι.
εαν ερθω κιθαιρωνα θα ειμει εκει πρωι πρωι για να προλαβω να γυρισω απογευματακι.
οποτε εαν το πρωι δειτε κανενα παραμοτερ να πεταει ξερετε.....

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό orck » Πέμ Δεκ 08, 2005 12:08 am

αποστολη μου φαινεται οτι θα εχει Βορια με βροχη :)

τι παρτυ κανει ο Διονυσης;

guru έγραψε:

orck
Competition

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Πέμ Δεκ 08, 2005 1:46 pm

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ θελουνε να ερθουνε σε αστροφωτογραφια , αστροπαρατηρηση καλο θα ειναι να διαβασουνε αυτο πριν ερθουνε.

http://www.taki.gr/Greek/showcat.php?cat_id=128

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Δεκ 08, 2005 2:09 pm

T@KIS έγραψε:παμε τωρα σε μια αεροφωτογραφια σαν και αυτη που εκανα εγω. βεβαια την εκανα για παρτυ μου αλλα αυτο δεν εχει σημασια. ασε δε που σχεδον παντα τις κανεις με ελικοπτερο. αλλα εαν ο πελατης θελει κατι οικονομικο και ειναι εκτος κατοικιμενης περιοχης την κανεις και με το παραμοτερ. δεν ειναι και οτι πιο ευκολο και πανω απο ολα μπορεις και να τσακιστεις και να φας το κεφαλι σου.δεν θα ειναι πολυ πιο ακριβη αυτη η φωτογραφηση?

Πόσο θα κοστίσει μια βραδυνή παρακολούθηση με παραμοτέρ, ενός πολύ υψηλού προσώπου;

Εννοείτε ότι θέλω τέλεια αποτελέσματα στην φωτογράφιση. Α! Και θέλω και βιντεοσκόπιση.

norad

Δημοσίευσηαπό orck » Πέμ Δεκ 08, 2005 4:11 pm

ρε Τακι δεν διαβαζεται η σελιδα σου
κανει απιστευτα ασχημη αντιθεση το backround με τα γραμματα
σαν κρυφο κειμενο ειναι

orck
Competition

Δημοσίευσηαπό jim » Πέμ Δεκ 08, 2005 5:35 pm

[ img ]

Ρε παιδιά, για προσέχετε που πετάτε με τα paramoter.

jim
EN A

Δημοσ.: 29

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Δεκ 08, 2005 6:08 pm

Το παρεξηγησες φιλικος χερετισμος ειναι

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Πέμ Δεκ 08, 2005 7:20 pm

orck έγραψε:ρε Τακι δεν διαβαζεται η σελιδα σου
κανει απιστευτα ασχημη αντιθεση το backround με τα γραμματα
σαν κρυφο κειμενο ειναι

τοσο ασχημα ειναι? :roll:
εγω γιατι το βλεπω καλα?
παντως επειδη ειναι λιγο σκουρα η σελιδα εχω στα αμεσα σχεδια μου να αλλαξω καποια χρωματα και να εχω και καποιες επιλογες οπου ο καθενας χρηστης να επιλεγει μονος του το χρωμα του φοντου.
εντος ολιγου ολα αυτα.

Υ.Γ. να ανοιξω ενα θεμα και να ανεβασω αυτο το κειμενο εκει περα ? αλλα ειναι ασχετο βρε παιδια το θεμα με την σελιδα.

για δοκιμαστε να το διαβασετε και απο εδω...
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?boar ... adid=15117

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Πέμ Δεκ 08, 2005 7:24 pm

norad έγραψε:
T@KIS έγραψε:παμε τωρα σε μια αεροφωτογραφια σαν και αυτη που εκανα εγω. βεβαια την εκανα για παρτυ μου αλλα αυτο δεν εχει σημασια. ασε δε που σχεδον παντα τις κανεις με ελικοπτερο. αλλα εαν ο πελατης θελει κατι οικονομικο και ειναι εκτος κατοικιμενης περιοχης την κανεις και με το παραμοτερ. δεν ειναι και οτι πιο ευκολο και πανω απο ολα μπορεις και να τσακιστεις και να φας το κεφαλι σου.δεν θα ειναι πολυ πιο ακριβη αυτη η φωτογραφηση?

Πόσο θα κοστίσει μια βραδυνή παρακολούθηση με παραμοτέρ, ενός πολύ υψηλού προσώπου;

Εννοείτε ότι θέλω τέλεια αποτελέσματα στην φωτογράφιση. Α! Και θέλω και βιντεοσκόπιση.

αυτα τα λενε μονο απο κοντα.
α και κατι αλλο. οταν λες παρακολουθηση με παραμοτερ γιατι το λες αυτο?
θα οδηγαει εκεινος παραμοτερ και θα πρεπει να τον παρακολοηθησω? :?:

T@KIS
EN B

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες