Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 1:56 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

SIV Καλαματα 2006

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

SIV Καλαματα 2006

Δημοσίευσηαπό orck » Τρί Μάιος 02, 2006 9:28 am

(δεν ειμαι πολυ καλος στα λογια, προτιμω τις φωτογραφιες μου, γραφω εδω δυο γραμες για να παρει το εναυσμα ο ΜΙΚ να γραψει το βιβλιο/αναφορα που μου υποσχεθηκε)

Στο φετινο SIV δεν ειχαμε και πολυ ηλιο αλλα ειχαμε το ΚΕΦΙ του δασκαλου και την ελπιδα την δικια μας να καλυτερεψει ο καιρος

Παρα τις δυσμενεις καιρικες προβλεψεις για τον καιρο και χωρις να εχω μετρησει ακριβως εχω την αισθηση οτι φετος ηρθαν περισοτεροι πιλοτοι για το SIV (οι περισοτεροι, αν οχι ολλοι, με διπλωμα ΠΛ και ενας Π)

Σχεδον καθε ημερα υπηρχε το περιθωριο να γινουν απογειωσεις με απολυτη ασφαλεια παντα καθως ο Διονυσης και ο Σλαβεκ ειχαν παντα την ασφαλεια μας σαν πρωτη προταιρεοτητα (3 πτησεις την Παρακευη, 18 το Σαββατο, 13 την Κυριακη και απολυτος τιποτα την Δευτερα)

Τελικος απολογισμος για εμενα: ανεβηκα 5 φορες απογειωση κατεβηκα τις 4 με το αυτοκινητο, εκανα μια πτηση με μπολικες στροφες και εμαθα κατι λιγα για τις καταιγιδες

Να πως φαινοταν η απογειωση απο την παραλια (διπλα στο αγαπημενο μου αρμυρικι)
[ img ]

Αναμονη λιγο πριν την αναχωρηση
[ img ]

Ενημερωση για το τι θα κανουμε (briefing στα ελληνικα)
[ img ]

Απογειωση, μην σας ξεγελα ο ηλιος ηταν κατι σπανιο
[ img ]

Η προσγειωση
[ img ]

Η προσγειωση εν ωρα πτησης
[ img ]

Αναμονη στο ξενοδοχειο, περιμενουμε να καθαρισουν δυο-τρεις καταιγιδες για να ανεβουμε
[ img ]

Να τι καναν μερικοι Καλαματιανοι οση ωρα εμεις χτυπαγαμε το 5ωρο parawaiting μας
[ img ]

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μάιος 02, 2006 1:55 pm

Mε κάλυψε ο προλαλήσας

3 Π ήταν

Κυκλώνω cumulonimbus
και μ΄ανεβάζει
ε ε ε ε

(Κατά το χορεύω mambo της Παπαρίζου)

Υ.Σ. Παναγιώτη άκουσα ότι ήταν και 5 μ.....ς που κάνανε μόνο μια πτήση

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό karmaniola » Τρί Μάιος 02, 2006 7:32 pm

Παρεβρέθηκα και εγώ στο siv στην καλαμάτα παρέα με τη Μαρίκα για αναψυχή και είδα κι εγώ τους 5. Χορεύω κι εγώ μαμπο αε α ε ε ε κυκλώνω κουμουλονίμπους .. και μ ανεβαζει ε ε ε ε

karmaniola
EN B

Δημοσ.: 35

Δημοσίευσηαπό freedom » Πέμ Μάιος 11, 2006 9:41 pm

Επειδη δεν καταλαβενω ...δεν μου λετε ποιος απο εσας που εισασταν στο SIV πεταξε σε καταιγιδα???

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Re: SIV Καλαματα 2006

Δημοσίευσηαπό karmaniola » Παρ Μάιος 12, 2006 12:02 am

ena xazotragoudo tis paparizou einai aplos dionisi, pou exoume allaksei tous stixous me to mixali kai xavalediazoume, den milise kaneis gia kataigida.

apo foni fonara...

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
karmaniola
EN B

Δημοσ.: 35

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες