(δεν ειμαι πολυ καλος στα λογια, προτιμω τις φωτογραφιες μου, γραφω εδω δυο γραμες για να παρει το εναυσμα ο ΜΙΚ να γραψει το βιβλιο/αναφορα που μου υποσχεθηκε)
Στο φετινο SIV δεν ειχαμε και πολυ ηλιο αλλα ειχαμε το ΚΕΦΙ του δασκαλου και την ελπιδα την δικια μας να καλυτερεψει ο καιρος
Παρα τις δυσμενεις καιρικες προβλεψεις για τον καιρο και χωρις να εχω μετρησει ακριβως εχω την αισθηση οτι φετος ηρθαν περισοτεροι πιλοτοι για το SIV (οι περισοτεροι, αν οχι ολλοι, με διπλωμα ΠΛ και ενας Π)
Σχεδον καθε ημερα υπηρχε το περιθωριο να γινουν απογειωσεις με απολυτη ασφαλεια παντα καθως ο Διονυσης και ο Σλαβεκ ειχαν παντα την ασφαλεια μας σαν πρωτη προταιρεοτητα (3 πτησεις την Παρακευη, 18 το Σαββατο, 13 την Κυριακη και απολυτος τιποτα την Δευτερα)
Τελικος απολογισμος για εμενα: ανεβηκα 5 φορες απογειωση κατεβηκα τις 4 με το αυτοκινητο, εκανα μια πτηση με μπολικες στροφες και εμαθα κατι λιγα για τις καταιγιδες
Να πως φαινοταν η απογειωση απο την παραλια (διπλα στο αγαπημενο μου αρμυρικι)
[ img ]
Αναμονη λιγο πριν την αναχωρηση
[ img ]
Ενημερωση για το τι θα κανουμε (briefing στα ελληνικα)
[ img ]
Απογειωση, μην σας ξεγελα ο ηλιος ηταν κατι σπανιο
[ img ]
Η προσγειωση
[ img ]
Η προσγειωση εν ωρα πτησης
[ img ]
Αναμονη στο ξενοδοχειο, περιμενουμε να καθαρισουν δυο-τρεις καταιγιδες για να ανεβουμε
[ img ]
Να τι καναν μερικοι Καλαματιανοι οση ωρα εμεις χτυπαγαμε το 5ωρο parawaiting μας
[ img ]