Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι δεν την πάτησες. Η δουλειά σου και ο ενθουσιώδης τρόπος που έδωσες και μοιράστηκες με όλους εμάς το"πόνημά" σου δεν ακυρώνεται, αντιθέτως είναι πολύ καλό παράδειγμα για μας και ένα μήνυμα οτι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι στο άθλημα που αγαπάμε, άσχετα με την επίσημη ή ανεπίσημη ιδιότητα που έχουμε.Επίσης οτι κάθε τι αποκτά μεγαλύτερη αξία και για μας και για τους άλλους όταν βρίσκουμε και τον τρόπο να το επικοινωνήσουμε σωστά.
Για μένα η αρθογραφία -μεταφράσεις ή και συγκεντρωμένες εμπειρικές ή βιβλιογραφικές μελέτες- πρέπει να είναι συνεχές μέλημα και βασικό κομμάτι της επαγγελματικής δραστηριότητας κάθε εκπαιδευτή. Και όποιου άλλου θέλει ,φυσικά.
Εσύ, σαν απλός πιλότος, αφουγκράστηκες τις αναγκες μας ,που είναι και δικές σου ανάγκες, και έκανες κάτι που βοηθά εσένα αλλά και τους άλλους. Μπράβο σου και συνέχισε με την ίδια θετική ενέργεια! Την χρειάζεται ο χώρος γιατί έχει πέσει "βαρυχειμωνιά" τώρα τελευταία.
GiotaR
ΥΓ. Μου άρεσε και ο τίτλος που επέλεξες. Όταν διάβασα το "πετώντας ενεργητικά" μου ήρθε μια αισιοδοξία και μια χαρά,ένα θετικό σημάδι, καθώς πάρα πολλές σκέψεις, διαπιστώσεις και ερωτηματικά που έχω -ή ίσως έχουμε- για τον χώρο μας, έχουν στριμωχτεί να χωρέσουν σε έναν αντίθετο τίτλο: "Περιμένοντας παθητικά"...