Ημερομηνία Δευτ Μάιος 05, 2025 12:23 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Παράνομη Επιλογή Εθνικής Ομάδας

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Re: Παράνομη Επιλογή Εθνικής Ομάδας

Δημοσίευσηαπό stavros » Τρί Φεβ 05, 2008 2:27 pm

achim έγραψε:Απλά για την ιστορία:

Ο Τάσος Πριβαρτιτσάνης ήταν παρών το 2006 που τέθηκε το θέμα.
Ο Γιώργος Μουστακλής ως εκπρόσωπος του Ήπειρος, ήταν επίσης παρών. Ο Δημήτρης Ιορδανίδης ήταν επίσης εκεί.

Επίσης πολλοί άλλοι εκπρόσωποι σωματείων.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κώστας αναφέρει ότι δεν ξέρουν τίποτα.

Δηλαδή μόνο η Γιώτα θυμάται ότι συζητήθηκε το εν λόγω θέμα?

Γιατί το 2006 δεν εφαρμόσθηκε ο νέος κανονισμός που εισηγήθηκες τότε Ιωακείμ;
Γιατί να ψηφιστεί και να εφαρμοστεί "άμεσα" μετά από 2 χρόνια;
Με τον τρόπο αυτό πιστεύω ότι αδικούνται αθλητές οι οποίοι με τον ισχύοντα κανονισμό είναι πολύ πιθανόν να είναι στην εθνική ομάδα, ενώ με τον καινούργιο που θα ψηφιστεί θα αποκλειστούν.
Κατ’ αμέ και πιστεύω και κατά την κοινή λογική εφόσον πρέπει να αλλαχθεί ο κανονισμός θα πρέπει να ψηφιστεί και να αλλαχθεί τώρα, αλλά με την προϋπόθεση να εφαρμοστεί μετά από δύο χρόνια, έτσι στην περίπτωση αυτή δεν θα αδικηθεί κανείς ,γιατί θα μετράνε αγώνες που ακόμα δεν έχουν γίνει.
Σε αυτήν την περίπτωση όμως αδικούνται κάποιοι και κάποιοι άλλοι πριμοδοτούνται.
Φοβάμαι ότι ο Κώστας Πρωιτσάκης έχει δίκιο στα περί παρανομίας, όμως βέβαια δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι προέρχεται εκ του πονηρού, ίσως η επιτροπή δεν σκέφθηκε τον παράγοντα αδικία, πιστεύω όμως ότι έχει τον χρόνο να επανορθώσει.
Δεν χρειάζονται τσακωμοί και κατηγορίες, είμαστε πολύ λίγοι και δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια .
Καλή θέληση κοινή λογική και όλα θα ξεπεραστούν , σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσει το, ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος.

stavros
Competition

Δημοσ.: 266

Δημοσίευσηαπό frog » Τρί Φεβ 05, 2008 4:07 pm

Το θέμα τέθηκε το 2006 αυτό είναι αλήθεια κανένας δεν λέει το αντίθετο.

Απλά από το να μπει κάποιο θέμα για συζήτηση μέχρι να ληφθούν κάποιες αποφάσεις υπάρχουν κάποιες διαδικασίες.
Πρώτα απ' όλα επίσημη ενημέρωση των σωματείων, δεν υπήρξε για αλλαγή κανονισμού.

Πάντως ανεξάρτητα με το θέμα της εθνικής ομάδας η συζήτηση άνοιξε ορισμένα θέματα που πρέπει να συζητηθούν για να πάμε το άθλημα λίγο πιο μπροστά.

Ελπίζω να μην παραμείνει άλλη μια συζήτηση χωρίς κανένα αποτέλεσμα

Δημήτρης Ιορδανίδης

Μην πετάς πιό γρήγορα από τον φύλακα άγγελο σου
frog
Competition

Δημοσ.: 349

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τρί Φεβ 05, 2008 4:22 pm

frog\";p=\"10385 έγραψε:Το θέμα τέθηκε το 2006 αυτό είναι αλήθεια κανένας δεν λέει το αντίθετο.

Απλά από το να μπει κάποιο θέμα για συζήτηση μέχρι να ληφθούν κάποιες αποφάσεις υπάρχουν κάποιες διαδικασίες.
Πρώτα απ' όλα επίσημη ενημέρωση των σωματείων, δεν υπήρξε για αλλαγή κανονισμού.

Πάντως ανεξάρτητα με το θέμα της εθνικής ομάδας η συζήτηση άνοιξε ορισμένα θέματα που πρέπει να συζητηθούν για να πάμε το άθλημα λίγο πιο μπροστά.

Επλπίζω να μην παραμείνει άλλη μια συζήτηση χωρίς κανένα αποτέλεσμα

Δημήτρης Ιορδανίδης

Ετσι ακριβώς είναι. Μακάρι οι ευχές του "frog" να ευοδωθούν.

Επιπλέον, σήμερα η διορία για την αποστολή της αξιολόγησης αθλητών,λήγει. Φαντάζομαι οτι ολα τα ενδιαφερόμενα σωματεία θα έχουν στείλει τις καταστάσεις τους, συμπληρωμένες, κατα το δοκούν. Σίγουρα άλλοι με τις παλιές ημερομηνίες και άλλοι με τις νέες. Τι θα κάνει τώρα η επιτροπή; Πρέπει να παρθεί μια απόφαση κοινής αποδοχής, αλλιώς ΕΟ δεν βγαίνει, με δυο μέτρα και σταθμά.

Ποιός... εθελοντής καμικάζι θα στείλει ένα μαιλ στην ΕΑΠ; :roll:

Giota R

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό frog » Τρί Φεβ 05, 2008 4:35 pm

Τουλαχιστον ξέρει κάποιος πόσα άτομα μπορούν να πάνε στην Σερβία σαν Ελλάδα.
Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την Εθνική ομάδα;

frog
Competition

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Φεβ 05, 2008 5:07 pm

Οι διοργανωτές αναφέρουν ακριβώς ποιοί μπορούν να πάρουν μέρος και πόσοι από κάθε χώρα (3+1).

Η συμμετοχή κοστίζει 450/αθλητή.

http://www.eupgserbia2008.com/selection.php

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Τετ Φεβ 06, 2008 1:23 am

Κύριοι ένορκοι κύριοι δικαστές καλησπέρα σας.
Κύρια εισαγγελεύς

Επιτρέψτε μου να μακροσκελίσω γιατί με στριμώξατε όπως θα νομίζετε….! Απλά έχω πολλά σ΄ αυτό στο ρημαδοκεφάλι μου και δουλεύει με επεξεργαστή ταλαιπωρημένο αυτό τον καιρό.

Να σας ενημερώσω ότι από αρχή Δεκεμβρίου λείπω και επέστρεψα την περασμένη εβδομάδα. Η μόνη επικοινωνία που είχα με τους υπόλοιπους της ΕΑΠ ήταν τηλ και σαν γραμματέας υπενθύμιζα κάποια θέματα που έπρεπε να γίνουν, και την δουλειά του γραμματέα την διεκπεραίωσε ο Γιάννης Μυρ.
- Ποιος είναι αυτός ο Μυρ.
- κυρία εισαγγελεύς ο Γιάννης ο Ψηλός ο badder.
- Μάλιστα Κατάλαβα.

- Όπως σας είπα θέλω να πάρω τα πράγματα με την σειρά. Δεν σας προλαβαίνω εκεί που γράφετε γι αυτό παρακαλώ να με περιμένετε με τον ρυθμό μου να συμμετέχω στην συζήτηση…συγνώμη να απολογούμαι ενώπιον του Εισαγγελάτου!

- Σήκω Πάνο …..κατηγορούμενε….βάλε το χέρι σου στο Ευαγγέλιο ….μπλα μπλα μπλα…...Για πες μας τι ξέρεις για την υπόθεση Water gate National Team» Εδώ ο Καμπανάς σε κατηγορεί για ολιγορία.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ;
«Καμπανας Wrote”

- Αμέσως κύριοι δικαστές αμέσως να βάλω τα γυαλιά μου.

Ευχαριστώ Γιάννη που μας θύμησες πως πρέπει να ισχύουν οι κανονισμοί. Πρώτος εσύ πέρσι στο αγώνα της Δράμας το είχες εφαρμόσει. Έλα τώρα μην κάνεις πως δεν ξέρεις,.. δεν θυμάσαι τα Local rules.
Εσύ σαν Αερολέσχη ΑΙΟΛΟΣ, τηρώντας τους κανονισμούς όπως άνωθεν κραυγάζων διατυμπανίζεις, είχες στείλει στην ΕΑΠ τα Local rules 3 μήνες νωρίτερα όπως λέει ο κανονισμός;
Α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ. βγήκε Σίγουρα όχι.
Όμως η ΕΑΠ, ως όφειλε, δεν ήθελε να τους εφαρμόσει για να διαφυλάξει τους αθλητές και όχι για να σας χαλάσει τον αγώνα όπως ισχυριστήκατε.
Και το ευχαριστώ σου γι αυτούς που είχαν έρθει τρεις μέρες νωρίτερα για να βοηθήσουν ήταν να τους πείς «άντε γ……τε». Προεδρικό παρακαλώ.

- Κατηγορούμενε να περιοριστείτε στα συμβάντα.

«Για του λόγου του αληθές» απόσπασμα από το κανονισμό αγώνων…..
1.5 Τοπικοί κανονισμοί
Οι τοπικοί κανονισμοί είναι οι κανονισμοί που ορίζονται από τον Διοργανωτή. Δεν πρέπει να διαφωνούν με τους κανονισμούς του Section 7 της FAI και πρέπει να υποβάλλονται για έγκριση στην ΕΑΠ της ΕΛ.Α.Ο. 3 μήνες τουλάχιστον πριν από τον αγώνα.

Μήπως θυμάσαι πρόπερσι ποιος δήλωσε τον αγώνα στην FAI ως cat 2. Η αερολέσχη Αιολος ή η ΕΛΑΟ που είναι και το σωστό.
Α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ βγήκε Σίγουρα δηλώθηκε από την αερολέσχη εν αγνοία της ΕΛΑΟ.
Δηλαδή μία μικρή πλαστογραφίτσα. «Εμ γι αυτό σε θέλουμε κύριε Γκόρτζο, άμα ήταν καθαρό το παιδί δεν σε θέλαμε. Επειδή έκανε μία μικρή πλαστιγραφίτσα και υποκατέστησε την Ελαο.»
Παρασύρθηκα ήταν από ελληνική ταινία αυτό.

Για την αλλαγή στους κανονισμούς έχεις δίκιο, ποιος ο λόγος να αλλάξουμε τον κανονισμό. Αμέσως τώρα θα ετοιμάσω μια επιστολή βαρυσήμαντη και αρχ…..τη και θα την στείλω στην FAI και στην PWC και θα τους τρίξω τα δόντια:
- είστε σοβαροί που κάθε χρόνο αλλάζετε και τροποποιείτε τους κανονισμούς σας;
- Μέχρι να κατανοήσουμε τον περσινό κανονισμό αμέσως μας τον τροποποιείτε.
- Δεν διαβάζετε το φόρουμ στην Ελλάδα για να δείτε ότι έχουμε ειδικούς και επιστημονικά καταρτισμένους που ξέρουν τα πάντα πάνω στους αγώνες και ότι έχει σχέση με κανονισμούς;
- Θα τους πω, ανοίξτε τα μάτια σας, βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε ότι όσα απορρέουν από τον «ομφαλό της γης» είναι αλάνθαστα. Εσείς να προσαρμοστείτε σε εμάς.
- Ακούτεεεε κύριεεεε Καπάνταηηηηη … Απολύυυυεεεεσαι εεεεηηηηη …..
Συγνώμη παρασύρθηκα αυτό ήταν από άλλη Ελληνική ταινία.

- εντάξει κατηγορούμενε.

Απόσπασμα από τον κανονισμό της ΕΑΠ…..
1.4 Καθήκοντα της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, επιπλέον των αρμοδιοτήτων που
περιγράφονται στο καταστατικό της ΕΛ.Α.Ο είναι:
α. Να επιτηρεί την εφαρμογή του παρόντος κανονισμού και ταυτόχρονα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την τροποποίηση και βελτίωση του με βάση την εμπειρία που αποκομίζει και τις διεθνείς εξελίξεις,…..

- κατηγορούμενε εδώ κατηγορείσαι για μαγείρεμα.
- Να σου φτιάξω σουτζουκάκια μούρλια. Τι μου θυμίσατε τώρα. Έναν τιμοκατάλογο τω καιρώ εκείνω στην Μακρακώμη, έγραφε «Κιοφτέδες με ζμί μιάμς δραχμή κιοφτέδες αδιέτς μία.

- παρακαλώ στο δι ταύτα

Αν κάποιος εξετάσει τις βαθμολογίες του Πρωταθλήματος 2006:

http://hellenic-paragliding.pgcomps.net ... compID=112

και αν τις συγκρίνει με αυτές του Πρωταθλήματος 2007:

http://hellenic-paragliding.pgcomps.net ... compID=198

βλέπει ποιοι ευνοούνται από την παράνομη και εκ του πονηρού μεθοδευμένης αλλαγή ημερομηνίας, δηλαδή αυτοί που έχουν υψηλές βαθμολογίες στο διάστημα 1/5/2006 - 30/6/2006 που δεν ισχύει πλέον βάση του ισχύοντα κανονισμού και όχι αρκετά υψηλές στο διάστημα που ακολουθεί και ισχύει.

Είναι τυχαίο που μέλος της επιτροπής είναι ένας από τους αθλητές που ευνοούνται από την παράνομη διαδικασία εκθέτοντας και άλλους υποψήφιους; Πώς γίνεται κάποιος που είναι αθλητής με βλέψεις για την Εθνική Ομάδα, να είναι και βαθμολογητής στους ίδιους αγώνες και ταυτόχρονα μέλος στην επιτροπή που εισηγείται αλλαγές κανονισμών με αναδρομικό χαρακτήρα φτιαγμένες στα μέτρα του; Δε δημιουργεί αυτό υποψίες ότι όλα γίνονται εκ του πονηρού; Γιατί να επιτρέπεται αθλητής να είναι μέλος της Ε.Α.Π. όταν βλέπουμε ότι μπορεί με παράνομες διαδικασίες να ευνοήσει το προσωπικό του συμφέρον κάνοντας κακό στο άθλημα;

Ας μην βιαστεί κάποιος να μιλήσει για εξειδίκευση στο πρόγραμμα βαθμολόγησης, υπάρχουν πολλοί στον χώρο μας με γνώσεις υπολογιστών μακράν πέραν του μετρίου που μπορούν να χειριστούν με ευκολία οποιαδήποτε πρόγραμμα. Στην Δράμα πώς κάνουν βαθμολόγηση για 150 πιλότους χωρίς να έχουν την ανάγκη του «εξειδικευμένου» βαθμολογητή; Υπάρχει ιστορικό κατηγορίας του συγκεκριμένου μέλους της Ε.Α.Π. για αντίστοιχη μεθόδευση στην διαμόρφωση αποτελεσμάτων προς όφελος του στο Πρωτάθλημα του 2006 και έγγραφη διαμαρτυρία για μη επισύναψη αποτελεσμάτων αθλητού ώστε να αλλοιωθούν τα αποτελέσματα και να μην αλλάξει η κατάταξη που τον ευνοούσε. Σε δημόσια συζήτηση στο sky.gr βρίσκεται επώνυμα δημοσιοποιημένη η επιστολή του πιλότου καθώς περιγράφεται και η συμπεριφορά του εν λόγω βαθμολογητή.
«GUS wrote»

- Τι να πείς κατηγορούμενε.
- Αμέσως

Ευτυχώς Κώστα που μου το θύμισες για να κάνω τις συγκρίσεις.
Ξέρεις εκεί στον «Αγιο Σάββα» το νοσοκομείο που είναι στην λεωφόρο Αλεξάνδρας που ήμουν όλο αυτό τον καιρό, όταν έτρεχα από ένα αξονικό στον άλλο και από τον ένα μαγνητικό στον άλλο, σκεπτόμουνα και ξανασκεπτόμουνα και μονολογούσα και έλεγα, μη έχοντας άλλη έγνοια, τι να κάνω φέτος που δεν έχω βαθμολογία έτσι ώστε να καταφέρω να μπω στην εθνική ομάδα, να ρίξω τους φίλους μου, τους συναθλητές μου και γιατί όχι να «παγιδεύσω» τα υπόλοιπα μέλη της ΕΑΠ, έτσι ώστε να κάνω την δουλειά μου; Μερικές φορές μιλούσα με τον κουμπάρο μου και τον Σλάβεκ, εκεί στο νοσοκομείο όλα αυτά τα λέγαμε στο κυλικείο, αλλά στο ορκίζομαι στα 3 παιδάκια μου, άκρη δεν βγάλαμε.
-Κατηγορούμενε τι είναι που λες, εδώ συνωμότησες και προκύπτουν κατηγορίες για τους άλλους δύο.
-συγνώμη κύριοι δικαστές αλλά έτσι έχουν τα πράγματα " είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα"
.
(Σε ευχαριστώ Κώστα που με έβγαλες από τον αδιέξοδο έστω και τώρα).

-Για συνέχισε κατηγορούμενε.

-Άσε τώρα που είμαι ο «γενικός γ…ω» στο πρόγραμμα βαθμολόγησης. Δυστυχώς για μένα δεν ξέρω καλά το GPS και ειδικά κατά την στιγμή του τερματισμού δεν ξέρω πως πρέπει να περάσω τη γραμμή τερματισμού πετώντας ή περπατώντας;
Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει ρε παιδιά;
Αλλά για να δεις τι καλός προγραμματομάγειρας είμαι, δεσμεύομαι ενώπιον των δικαστών να σου αποδείξω πως κατάφερα σαν βαθμολογητής στον αγώνα και με περίσσια μαεστρία να προσγειωθούν στις Ερυθρές ο Αποστόλης, ο Ιωακείμ και οι άλλοι. Να μην λησμονήσω να σου εξομολογηθώ ότι δάκτυλος δικός μου, μέσω του κουμπάρου, ήταν να χαθεί το αλεξιπτωτό σου στο αεροδρόμιο και να πετάς στο κιθαιρώνα με αλεξίπτωτο 1-2.
Λοιπόν κύριοι δικαστές ακούστε να δείτε. Στην αρχή πέταξα χαμηλά κάτω από την απογείωση, τόσο χαμηλά που μάζεψα πουρναρόσπορο και κακατσίδες. Όταν πήρα ύψος τους πλησίασα σημάδεψα με ξυραφάκια και έκοψα τις αρτάνες τους. Τα υπόλοιπα ήταν εύκολα. Την άλλη μέρα με το λαπ τοπ παραμάσκαλα τους παραπλάνησα προσπαθώντας να πάω στα υπήνεμα. Την δε τελευταία μέρα φόρτωσα στο λαπ τοπ δυναμικά προγράμματα αλευρόσκονης και κουρνιαχτού και τους βομβάρδισα όλους έτσι ώστε να μην βλέπουν τον άτιμο πυλώνα και πάτωσαν στον Κιθαιρώνα, ενώ εγώ χωρίς να με βλέπει κανένας, καβαλλάρης και τροπαιοφόρος σαν τον Άγιο Γεώργιο, προσγειώθηκα σχεδόν τελευταίος πίσω από το Κοτρώνι έτσι ώστε να έχει πέσει η νύχτα καθώς θα περπατούσα μουλοχτά.
Όσο για τον αθλητή που αναφέρεις εφαρμόστηκαν από την ελλανόδικο επιτροπή οι κανονισμοί αλλά και γκολ να είχε κάνει εκείνη την ημέρα πάλι πρωταθλητής θα ήμουν εκείνη την χρονιά. Όλοι όσοι ήταν εκεί, στην διοργάνωση, τον αδικήσαμε επίτηδες για να μην μπεί στην 30αδα, στην 100στάδα. Είχαμε σοβαρό λόγο και αλλοιώσαμε τα αποτελέσματα.
Δεν αδικήθηκε απλώς επέλεξε να απογειωθεί λίγο αργότερα και να φάει την πόρτα χρόνου στα μούτρα του.

- αυτός ο Achim ποιος είναι.
- Ο ιωακείμ κύριε Πρόεδρε. Είμαστε από την ίδια αερολέσχη

Πολύ καλά ξέρετε ότι την ανακοίνωση για την αξιολόγηση της εθνικής θα έπρεπε να τη στείλει ο γραμματέας της ΕΑΠ.
Λόγω της πολύ σοβαρής οικογενειακής κατάστασης που δυστυχώς αντιμετωπίζει την ανακοίνωση ανέλαβε να την "ανεβάσει" στη σελίδα άλλο μέλος της ΕΑΠ και απλά την έβγαλε όπως ήταν στο αρχείο χωρίς την αλλαγή.
Έτυχε και είδα την ανακοίνωση αμμέσως μόλις βγήκε και μετά απο επικοινωνία που είχα μαζί του για να του υπενθυμίσω την αλλαγή που συζητήσαμε στη συνέλευσης του Κιθαιρώνα, μου εξήγησε τη κατάσταση και ότι θα έβγαζε διορθωτική ανακοίνωση, όπως και έγινε.
“Ιωακείμ Wrote”

Σε ευχαριστώ Ιωακείμ.
Σαν έφορος τμήματος που είσαι στην αερολέσχη ενώ περείμενες και με είχες ειδοποιήσει δεν σου έστειλα την βαθμολογία μου επειδή φέτος δεν είχα και δεν έχω σκοπό να πάω σε αγώνες και ειδικά με την εθνική ομάδα. Ίσως σε κάποια αγωνιστική συνάντηση φέτος «να αδράξω την ευκαιρία» για να δω φίλους αγαπημένους πρώτα και μετά να πετάξω. Όσο για την «ετοιμόρροπη αεραθλητική κατάσταση» έχω να πω ότι όταν οι συζητήσεις γίνονται στο φόρουμ και όχι στις επίσημες θεσμοθετημένες συνελεύσεις όλο και χειρότερα θα πηγαίνουμε. Ευτυχώς που εσύ συμμετέχεις σε όλες τις συνελεύσεις και μάλιστα επικοδομητικά.
Σημ. στην αερολέσχη χθες βράδυ έχασες σόου. Εκεί να δεις μαγειρέματα που έχουν γίνει από μέλη του ΔΣ. θυμίζουν ρωμαικά συμπόσια «Οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε» και απάνω τούρλα.

GiotaR wrote
Διαβάζοντας την επιστολή του frog, παρηγορήθηκα γιατί και το σωματείο της Πάτρας δεν παίρνει απάντηση σε κανένα μαιλ που στέλνει.

Αν θυμάμαι καλά μετά τις τελευταίες εκλογές στην Λεαλππα η σύνθεση του ΔΣ έχει αλλάξει. Είσαι η γραμματέας της Λεάλππα και το ρωτάς επίσημα αυτό εκπροσωπώντας το σωματείο σου.
Α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ βγήκε ότι δεν είσαι η γραμματέας αλλά αν θυμάμαι καλά δεν είσαι μέλος ούτε στο ΔΣ (με μία επιφύλαξη αυτό). Είμαι σίγουρος ότι πιθανών εκτιμάς ότι το σωματείο σου δεν παίρνει αλληλογραφία γιατί αλλιώς έχω το δικαίωμα να υποθέσω ότι στην Λεάλππα λειτουργούν όλα κάτω από την σκιά της απερχόμενης ή ανερχόμενης σε μεγαλύτερα κλιμάκια «σιδηρά κυρίας». Εχω επιφυλάξεις;

- κατηγορούμενε που τα θυμάσαι και τα σκαλίζεις όλα αυτά. το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι το θυμάσαι.
- αυτό που ο λαγός έλεγε και καμμιά μ.....α να περνάει η ώρα.
- ναι αυτό. Ρε τι ωραία που περνάμε στην εξοχή.

- έλα ντε έγινα σκ…..στομος. με συγχωρείτε συνεχίζω. Όπως έλεγα δυστυχώς ο ένας κινητήρας μου έχει χαμηλή απόδοση, καίει λάδια, βγάζει καπνούς, έχει αρπάξει κυλινδροπίστονα και μέχρι το καλοκαίρι ποιος ξέρει τι άλλο θα παρουσιάσει.

Κύριοι ένορκοι επιτρέψτε μου να κάνω την απολογία μου.
Κώστα είδες πόση εμπάθεια, πόση χολή έχεις μέσα σου και πόση «πλάνη οικτρά» πλανήθηκες από την εμπάθεια σου για μένα και ξεβρακώθηκες μπροστά σε όλους όπως φαίνεται στο φόρουμ. Με κατηγορείς για μαγείρεμα που δεν έκανα και που κανείς άλλος δεν έκανε. Για ρώτα από πότε έχω να πάω σε βουνό, για ρώτα από πότε έχω να πιάσω αρτάνες και να ακούσω βάριο. Είμαι όπως κατάλαβες έτοιμος για εθνική ομάδα και να φέρω αποτελέσματα με την γαλανόλευκη. Κρίμα φάνηκες πολύ μικρός να αντιμετωπίσεις τις περιστάσεις.
Όπως αναφέρει ο Ιωακείμ οι νέες ημερομηνίες είχαν συζητηθεί πολύ νωρίτερα αλλά φαίνεται ότι δεν τις είπε πολύ δυνατά στις συνελεύσεις και δεν ακούστηκαν καλά σε μερικά αυτιά. Ο Γιάννης έπραξε αυτό που και εγώ θα έκανα. Μπορεί αυτό να στεναχωρεί κάποιους αλλά ο δόλος που αναφέρεις δεν υπήρχε και ούτε υπάρχει.
Αν βρω χρόνο αύριο θα κοιτάξω να δω βαθμολογίες και να τις συγκρίνω όπως λες, γιατί εσύ για να με κατηγορείς σίγουρα κάτι έχεις δει που η αλλαγή της ημερομηνίας σε ανησύχησε. είδωμεν

Όπως έχει ειπωθεί και παλιότερα σε φορουμ ο θεός υπάρχει και με προστατεύει από τις κακοτοπιές που τώρα ισχυρίζεσαι εσύ και κάποιοι άλλοι.

Είχε λαζόπουλο ρε παιδιά απόψε και δεν το κατάλαβα. Ασχετο

Σταυρώστε με σταυρώστε με σε δίκες φορουμ ξεπατώστε με
Σταυρώστε με σταυρώστε με σε δίκες φορουμ ξεφτιλίστε με
Σταυρώστε με σταυρώστε με σε δίκες φορουμ ξεφτιλίστε με

Κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι, κυρία εισαγγελεύς επειδή έχω να ετοιμάσω κάτι γάλατα ζητώ την διακοπή της δίκης για μερικές ημέρες. Ευχαριστώ.

- κύριοι ένορκοι, κύριοι δικαστές προτείνω την διακοπή και την επάνοδο το Σ/Κ ίσως και λίγο αργότερα.

Ευχαριστώ πολύ έχω να συμπληρώσω κάτι τελευταίο
«Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθω βαλέτω»

Παναγιώτης Σαβελώνας
Λύκος – team - μπαμπαμπαμ ktl ktl

panosagrinio
EN B

Δημοσ.: 39

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Φεβ 06, 2008 2:05 am

Απολαυστικός όπως πάντα :)

Το καλύτερο:
savelonas έγραψε:Δυστυχώς για μένα δεν ξέρω καλά το GPS και ειδικά κατά την στιγμή του τερματισμού δεν ξέρω πως πρέπει να περάσω τη γραμμή τερματισμού πετώντας ή περπατώντας;

hohohoho

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τετ Φεβ 06, 2008 4:27 am

Γεια σου Παναγιώτη,

Μου έργαψες: Αν θυμάμαι καλά μετά τις τελευταίες εκλογές στην Λεαλππα η σύνθεση του ΔΣ έχει αλλάξει. Είσαι η γραμματέας της Λεάλππα και το ρωτάς επίσημα αυτό εκπροσωπώντας το σωματείο σου. Α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ βγήκε ότι δεν είσαι η γραμματέας αλλά αν θυμάμαι καλά δεν είσαι μέλος ούτε στο ΔΣ (με μία επιφύλαξη αυτό). Είμαι σίγουρος ότι πιθανών εκτιμάς ότι το σωματείο σου δεν παίρνει αλληλογραφία γιατί αλλιώς έχω το δικαίωμα να υποθέσω ότι στην Λεάλππα λειτουργούν όλα κάτω από την σκιά της απερχόμενης ή ανερχόμενης σε μεγαλύτερα κλιμάκια «σιδηρά κυρίας». Εχω επιφυλάξεις;

Χαίρομαι γιατί από τα τόσα που έχω γράψει το μόνο που σου έκανε κλικ ήταν αν είμαι γραμματέας της ΛΕΑΛΠΠΑ ή όχι. Λυπάμαι επίσης για τον ρόλο του εισαγγελέα που μου έδωσες στο θεατρικό που έγραψες. Πριν να σκηνοθετήσεις όμως, έπρεπε να διαβάσεις καλύτερα. Γιατί από την συζήτηση έγινε προφανές ότι δεν ήταν δικό σου λάθος ότι έγινε, και αρκετοί ομιλητές κατέθεσαν την γνώμη τους γι΄αυτό. Τώρα μας γράφεις αμυνόμενος, ενώ δεν αποδείχτηκε ότι είσαι και ο κατηγορούμενος. Θα μας ξεφύγει πάλι η ουσία και θα αποπροσανατολιστούμε από τους πραγματικούς φταίχτες…

Όχι δεν είμαι στο ΔΣ της ΛΕΑΛΠΠΑ, ούτε γραμματέας της. Όλα όσα έγραψα για το παρόν θέμα, είναι όσα ξέρω από την παρουσία μου στις ΓΣ ως επίσημος εκπρόσωπος και φυσικά η προσωπική μου γνώμη από την προσεκτική ανάγνωση όλων των δημοσιεύσεων.

Πραγματικά είναι επίσημη άποψη του σωματείου μου ότι δεν λαμβάνουμε απαντήσεις σε μαιλ. Αυτή ήταν η κατάσταση και όταν ήμουν στο ΔΣ πριν 2 χρόνια και τον τελευταίο 1 χρόνο που δεν είμαι, επισήμως. Βεβαίως- στο φως και όχι στη σκιά -με εντολή του τωρινού ΔΣ, εξακολουθώ να εκτελώ την αλληλογραφία του σωματείου, και συμμετέχω γενικώς ενεργά στην λειτουργία του, χωρίς επίσημο τίτλο, όπως και κάθε μέλος μας που θέλει να προσφέρει εργασία. Απαγορεύεται από κανένα κανονισμό αυτό;

Έτσι λοιπόν δεν εκτιμώ, όπως είσαι βέβαιος, αλλά έχω πλήρη εικόνα της ανταπόκρισής στα μαιλ που στέλνουμε εδώ και 3χρόνια.

Πριν λίγες μέρες ζήτησα την βαθμολογία από Σκιαδά, που ήταν και η μόνη που δεν έχετε δημοσιεύσει, και την χρειαζόμασταν. Δεν πήρα καμιά απάντηση. Εσύ ήσουν απών, το ήξερα. Δεν έχω κανένα παράπονο, και η συνεργασία μας ήταν πάντοτε άψογη, σε αγώνες, γραμματείες συνελέυσεις κτλ. Την ζήτησα στο προσωπικό μαιλ του Γιάννη Μ., σε 5 λεπτά την είχα…

Νομίζω, πάντως, ότι λίγους τους ενδιαφέρει ποιος κάνει την αλληλογραφία του σωματείου. Η δική σας συμπεριφορά, όμως ενδιαφέρει πολλούς.

Απερχόμενη δεν είμαι από το σωματείο μου, ούτε πρόκειται, με τίτλο ή χωρίς τίτλο, τώρα ειδικά που …εξυγιανθήκαμε. Όσο για ανερχόμενη, τι να σου πω, έχετε λυσσάξει όλοι. Μόνο αριβίστες βλέπετε γύρω σας. Από τα μέρη μου, ότι αριβίστα είχαμε, τον δώσαμε. Τους άλλους τους κρατάμε για την πάρτη μας. Δεν υπάρχει πάντα φιλοδοξία πίσω από κάθε ενδιαφέρον. Ούτε μόνο προσωπικές κόντρες και κλεμμένα ή διαπραγματευόμενα αξιώματα. Μην κολλάμε στο παρελθόν. Ας προχωρήσουμε.Υπάρχουν και άλλες αξίες, που μάλλον κάποιοι τις έχουν ξεγράψει για τα καλά. Οι εκλογές πλησιάζουν και αγχωθήκατε με τις υποψηφιότητες;

Για την ιστορία, γιατί δεν μας λέτε και τι ρόλο έπαιξαν και τα άλλα μέλη της επιτροπής στην φάση αυτή. Για να σταματήσει η δημόσια συζήτηση να ασχολείται μόνο με δύο από εσάς. Είναι τυχαίο ότι τα 4 χρόνια της θητείας σας, και σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, αναλαμβάνεται μόνο εσείς, να δικηγορείτε και όχι μόνο για τους εαυτούς σας, αλλά και όλους τους υπόλοιπους; Δικαίως και εμείς σκεπτόμαστε ότι δεν «φέρετε» μόνο τις θέσεις σας, αλλά «άγεται» και τις θέσεις άλλων. Μην μας παρεξηγείτε.

GiotaR.

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Φεβ 06, 2008 10:45 am

Αν δεν φτιάξει γρήγορα ο καιρός θα έχουμε πρόβλημα

norad

Δημοσίευσηαπό frog » Τετ Φεβ 06, 2008 10:58 am

Αγαπητέ Παναγιώτη

δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει ο Γιάννης Ιωαννίδης στα θέματα που αναφέρεις. Καταρχήν ο Παναγιώτης έχει δίκαιο σε αυτά που λέει :

Δεν είχαν αποσταλεί οι τοπικοί κανονισμοί του αγώνα τρεις μήνες πριν
(δικό μου λάθος γιατί εγώ ήμουν υπεύθυνος) το ότι έπρεπε να οργανωθεί ένας αγώνας 150 ατόμων δεν είναι δικαιολογία το ξέρω στους Ελληνικούς αγώνες όλα γίνονται πολύ καλά και κανένας δεν ξεχνάει τίποτε.

Ο αγώνας δηλώθηκε εν αγνοία της ΕΛΑΟ σωστό και αυτό
Με την μικρή λεπτομέρεια ότι δεν ήταν εν αγνοία της Ε.Α.Π τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο τα είχαμε συζητήσει ορισμένα πράγματα από το 2005 που είχε γίνει ο αγώνας ο διασυλλογικός Παναγιώτη ότι θέλουμε να κάνουμε αγώνα FAI 2 κ.λ.π Λάθος της Αερολέσχης ναι έπρεπε να στείλει εγγράφως την αίτηση της.

Μετά από αυτό το γεγονός μας κατηγόρησε η επιτροπή στο πανελλήνιο ότι κάνουμε του κεφαλιού μας ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτε για αγώνα στην Δράμα (σίγουρα είπαν ότι δεν μας γνωρίζουν καν) Η επιτροπή που βοηθάει τα σωματεία της τα διευκολύνει και προπάντων νοιάζεται για το καλό του αθλήματος.

Αφού λοιπόν λάβαμε κάποιες επιστολές από την ΕΛΑΟ σε έντονο ύφος πήραμε το μάθημα μας. Ζητήσαμε 1000 συγνώμη από την ΕΛΑΟ και με παρακάλια καταφέραμε να μην βγει ο αγώνας από το καλεντάρι της FAI

Eκείνη την χρονιά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος ήταν: μια εβδομάδα πριν τον αγώνα της Δράμας ήταν το πρωτάθλημα στα Καλάβρυτα (που δεν έγινε) και μια εβδομάδα μετά στο Σκιαδά ίσως εντελώς τυχαία.
Αφού λοιπόν δεν έγινε ο αγώνας στα Καλάβρυτα δεχθήκαμε σαν αερολέσχη να αναλάβουμε το πρωτάθλημα να βγάλουμε την Ε.Α.Π από μια δύσκολη θέση τότε κάποιοι είδαν τι μπορεί να γίνει στην Δράμα όταν υπάρχει θέληση να οργανώσει κάποιος αγώνα.

Για την επόμενη χρονιά ξέροντας πλέον τι είναι το σωστό στην Γ.Σ ζητήσαμε πάλι αγώνα αλλά δεν θέλαμε να είναι πρωταθλήματος απλά είπαμε πως αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος θα το κάνουμε για το καλό του αθλήματος. Στην επιστολή μας (Οκτώβριος του 2006) προς ΕΑΠ και ΕΛΑΟ ζητήσαμε να μην συμπίπτουν οι ημερομηνίες του αγώνα με αγώνα πρωταθλήματος δηλαδή δεν ζητήσαμε αγώνα πρωταθλήματος.

Με αφορμή τα λόγια του Παναγιώτη για τους τοπικούς κανονισμούς
Όμως η ΕΑΠ, ως όφειλε, δεν ήθελε να τους εφαρμόσει για να διαφυλάξει τους αθλητές(Όσο για τις προσπάθειες της επιτροπής σε αυτό ας σου απαντήσουν οι αθλητές) εγώ θα σιωπήσω

Στον αγώνα τώρα στην προσπάθεια της η Ε.Α.Π να διαφυλάξει τους αθλητές
έγιναν κάποια γεγονότα που φόρτισαν το κλίμα και ειπώθηκαν βαριά λόγια από κάποιους (κάποια μέλη της επιτροπής το κρατήσανε Μανιάτικο) και όταν ζητήθηκε να οργανωθεί αγώνας ακριβείας στην Δράμα με επιστολές κ.λ.π όπως πρέπει η επιτροπή είχε επιφυλάξεις για την οργάνωση του αγώνα από την Αερολέσχη.

Για το 2008 ζητήσαμε και πάλι αγώνα ο οποίος δεν θέλουμε να είναι πρωταθλήματος θέλουμε να είναι ένας αγώνας FAI cat 2 όπως γίνεται σε όλα τα κράτη της Ευρώπης κάποιοι αγώνες δεν είναι πρωταθλήματος (επιστολή Σεπτέμβριος 2007) απάντηση ακόμη καμία μετά από τρείς επιστολές (βλέπεις το Μανιάτικο τι θα κάνουμε ρε παιδί με αυτούς τους μακάκες πάλι αγώνα ζητάνε που λέει και ο Λάκης) μέχρι πριν μερικές μέρες που είδαμε ότι ο αγώνας αναφέρεται σαν πανελλήνιο πρωτάθλημα (έλεος ρε παιδιά)

Έχετε δίκαιο δεν πρόκειται να ασχοληθούμε εγώ τουλάχιστον ας έρθει η επιτροπή να οργανώσει τον αγώνα με κονδύλια της ΕΛΑΟ αφού θέλουμε να ακολουθούμε τους κανονισμούς και μην τυχόν ξαναζητήσετε από τα σωματεία να κάνουν αγώνες και μια και δεν θα γίνονται αγώνες κ.λ.π δεν θα υπάρχει λόγος να είστε στην θέση που βρίσκεστε.

Ακόμη περιμένουμε την εγκριση για τον αγώνα στα αγγλικά για να γίνει η καταχώρηση του στο ημερολόγιο της FAI, αν οι επιστολές μου αυτές είναι αφορμή να μην γίνουν τα ΑΙΟΛΕΙΑ φέτος δεν πειράζει τουλάχιστον οι αθλητές για τους οποίους τοσο νοιάζεσται θα ξέρουν την αλήθεια.

Υπάρχει και το RATITOVEC που λέει και ο φίλος μου ο Alex

Δημήτρης Ιορδανίδης

Τελευταία επεξεργασία απο frog την Τετ Φεβ 06, 2008 11:46 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
frog
Competition

Δημοσίευσηαπό frog » Τετ Φεβ 06, 2008 11:30 am

Πάντως ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά εδω μιλάμε 4-5 άτομα ολα κι όλα για κάποια σοβαρά θέματα.
Αν αυτοί είμαστε μόνο που ενδιαφερόμαστε για το άθλημα δεν μου κάνει έκπληξη που είμαστε σ'αυτά τα χάλια.

frog
Competition

Δημοσίευσηαπό george29041 » Τετ Φεβ 06, 2008 12:57 pm

Πρεπει ομως να σου κανει εντυπωση και το γεγονος οτι το θεμα εχει 1300 επισκεψεις μεχρι τωρα,που οι περισοτερες πιστευω ειναι για το πως θα εξελιχθει η διενεξη και οχι για το τι θα γινει τελικα με τους κανονισμους και την εθικη ομαδα γενικοτερα, γιατι τους περισοτερους δεν τους απασχολουν οι αγωνες και οι κανονισμοι αλλα ποτε θα κανει καλο καιρο να πεταξουν.

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό achim » Τετ Φεβ 06, 2008 1:33 pm

Επιμένω το ότι το όλο θέμα δημιουργήθηκε από ένα «κενό» στην ενημέρωση, είτε αυτή προέρχεται από την ΕΑΠ είτε από τους εκπροσώπους που δεν ενημερώνουν τα σωματεία τους μετά τις εκάστοτε γενικές συνελεύσεις.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Ο πρωταθλητής το 2006 έβγαινε από όλες τις συναντήσεις από την αρχή της περιόδου μέχρι και το τέλος.
Μια επιπλέον πρόταση λοιπόν που κατατέθηκε στη Γ.Σ . του Κιθαιρώνα ήταν το πρωτάθλημα να γίνει εβδομαδιαίο και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες να είναι open, διασυλλογικοί, κύπελλο ή όπως αλλιώς επιθυμείτε να λέγονται. (μάλιστα τότε είχα αναφέρει ως υπόδειγμα τον εξαιρετικό αγώνα που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η Δράμα).

Η απάντηση τότε της ΕΑΠ ήταν ότι : «ναι το έχουμε συζητήσει και από του χρόνου έτσι θα γίνεται»

Την επόμενη χρονιά (2007) το επταήμερο έγινε πράξη και κανείς δεν αντέδρασε.

Ακριβώς το ίδιο είχε τότε ειπωθεί και για την πρόταση αλλαγής της αξιολόγηση της Εθνικής.
Και προφανώς το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί από «άδολο» λάθος η καταληκτική ημερομηνία για το 18μηνο της βαθμολόγησης ορίστηκε η 31/12 του κάθε έτους και όχι η 30/10 ώστε να μη κόβεται η προηγούμενη περίοδος στη μέση.

Έτσι λοιπόν απλά και ομόφωνα συμφώνησαν όλοι για αυτή την αλλαγή, και δεν αντέδρασε κανένας εκπρόσωπος.

Στη συνέχεια και επειδή δεν ήταν αυτή η μοναδική πρόταση μου συνέχισα:

Τι γίνεται με την αξιολόγηση των εκπαιδευτών? (υπάρχουν εκπαιδευτές που δεν έχουν εκπαιδεύσει επισήμως για πάνω από 10 χρόνια και δεν ξέρουμε αν ζούνε η αν εκπαιδεύουν ακόμα).

Η απάντηση: «αυτό είναι υπό συζήτηση, ασφαλώς όμως πρέπει να διασφαλίσουμε την προβλεπόμενη και άρτια εκπαίδευση».

Τι γίνεται με την αναβάθμιση της εξεταστικής ύλης?

Η απάντηση: «έχει ήδη γίνει αρκετή δουλειά από την ΕΑΠ αλλά δυστυχώς οι εκπαιδευτές που ανέλαβαν να την εκπληρώσουν (Γ.Σ. Αμφίκλειας) , δεν προχώρησαν το θέμα»

Πάμε τώρα στην συνέλευση στον Εμπεσό λοιπόν όπου κατέθεσα κάποιες νέες προτάσεις όπως ρώτησα και για τις προτάσεις που έγιναν στον Κιθαιρώνα.

Αναλυτικότερα:
Κατέθεσα την πρόταση οι συμμετοχές πλέον και στους Ελληνικούς αγώνες, (όπως σε όλο τον κόσμο- ακόμα και στη Μποτσουάνα-) να κλείνουν τουλάχιστο ένα μήνα πριν με ταυτόχρονη καταβολή των χρημάτων της συμμετοχής).

Η απάντηση: «ναι βέβαια, αυτό επιβάλλεται, αν και είναι θέμα του διοργανωτή».

Επίσης κατέθεσα την πρόταση του να γίνουν οι Ελληνικοί αγώνες Greek League.
Δηλαδή τρία τριήμερα. (Αυτό, γιατί είχε διαφανεί στον ορίζοντα η έλλειψη δυναμικού και χρήματος για να διοργανώσει μια λέσχη το επταήμερο. Δυστυχώς και σε αυτό επαληθεύτηκα.)

Η απάντηση: «όχι, το επταήμερο θα συνεχιστεί».

Στο τέλος της δυστυχώς ολιγομελούς (από εκπροσώπους λεσχών) αλλά κατά τα άλλα κανονικότατης συνέλευσης και όχι «κουβεντούλας», ρωτώντας λοιπόν τον πρόεδρο για το θέμα που σε αυτό το Post συζητάμε η απάντηση του ήταν άμεση:
«αυτό έχει ήδη αποφασιστεί από πέρυσι»

Κλείνοντας εδώ μιας και ότι ήταν να πω το είπα, θέλω να επισημάνω το εξής:

Καλό θα είναι να μένουμε στα πράγματα που μας ενώνουν και να προσπερνάμε αυτά που μας χωρίζουν. Είμαστε λίγοι και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μη μιλιόμαστε στο βουνό.

Και για να αποφορτίσω την κατάσταση φίλε Κώστα (και το εννοώ το φίλε γιατί έχουμε ζήσει «δυνατές» στιγμές, άλλες κακές και άλλες καλές ) στους αγώνες που έχουμε πάει μαζί, θα κάνω την εξής πρόταση:

«Αν με την παλιά επιλογή είσαι στην εθνική ενώ εγώ δεν είμαι και αν στη νέα επιλογή είμαι εγώ ενώ εσύ δεν είσαι, τότε σου παραχωρώ τη θέση μου για να πετάξεις με τα εθνικά χρώματα στη Σερβία.»
(Έτσι κι αλλιώς εγώ έχω πετάξει στο PWC πριν δυο χρόνια εκεί και μάλιστα πολύ καλά και δεν έχω «ιδιαίτερο ζήλο» να δώσω τόσα πολλά λεφτά που θα χρειαστούν για να πετάξω στο ίδιο μέρος.)

Φιλικά

Ιωακείμ

achim
Competition

Δημοσ.: 549

Δημοσίευσηαπό andread » Τετ Φεβ 06, 2008 1:38 pm

GEORGE29041\";p=\"10408 έγραψε:Πρεπει ομως να σου κανει εντυπωση και το γεγονος οτι το θεμα εχει 1300 επισκεψεις μεχρι τωρα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για να πάρουμε χονδρικά μια ιδέα για τον αριθμό των ατόμων που έχουν δεί ένα θέμα διαιρούμε τις εμφανίσεις με τον αριθμό των δημοσιεύσεων στο θέμα αυτό και προσθέτουμε και ενα 10-20% αντισταθμιστικά. πχ για το συγκεκριμένο θέμα
1315/37=35 + 15% = 39 άτομα.

Όσο πιο πολλές είναι οι εμφανίσεις και οι δημοσιέυσεις τόσο το παραπάνω νούμερο ανταποκρίνεται μόνο στον κατώτερο αριθμό ατόμων που μπορεί να έχουν δει το θέμα.

andread

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Φεβ 06, 2008 1:58 pm

Γενικά για την ΕΑΠ, μιας και ξεφύγαμε από το θέμα, και καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε τα θέματα.

Πρώτα από όλα καλό θα ήταν να χαλαρώσουμε και να δούμε τα πράγματα ήρεμα. Δεν λέω ότι όλα είναι τέλεια αλλά το να προσπαθείτε να επιρίψετε στην ΕΑΠ όλα τα κακά του κόσμου είναι άδικο. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι λειτουργούν σωστά και προσφέρουν και μόνο η κακιά ΕΑΠ, λες και την έβαλε ο διάολος προσπαθεί να καταστρέψει τα πάντα? Έχω προσφέρει πολλές εθελοντικές ώρες (για να μη πω μήνες) δουλειάς, για όλους μας, και συνεχίζω, ώστε να μην μπορώ να το αποδεχθώ αυτό.

Αν τα σωματεία αδιαφορούν για τα κοινά, δεν πηγαίνουν στις συναντήσεις, δεν διαβάζουν την αλληλογραφία τους και θυμούνται ότι υπάρχει μια θεσμική αρχή όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Είμαι σίγουρος ότι με αφορμή όλα τα παραπάνω κάποια σωματεία που ήταν σε απραξία για πολύ καιρό θα εμφανιστούν στο προσκήνιο είτε καλοπροαίρετα έίτε όχι.

Όσον αφορά Γιώτα την αλληλογραφία που τόσο πολυ χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα, και με κάθε καλή διάθεση να μην γίνονται παρεξηγήσεις. Αφενός το πρόσφατο email για τον Σκιαδά το έστειλες στην ΕΑΠ και όχι σε εμένα. Και απάντηση πήρες αμέσως από εμένα για τους γνωστούς λόγους. Για να τα λέμε σωστά. Αρά το "απάντηση δεν πήρα" δεν ισχύει. Για τις υπόλοιπες απαντήσεις που δεν έχεις πάρει θα ήθελα να ξαναστείλεις στην ΕΑΠ τα email στα οποία ρωτούσατε κάτι και δεν πήρατε απάντηση. Δεν διαχειρίζομαι εγώ την αλληλογραφία αλλά από μια ματιά που έριξα τα 2 τελευταία χρόνια τουλάχιστον που κοίταξα, δεν έχετε κάνει κάποια ερώτηση στην ΕΑΠ που να μην υπήρξε ανταπόκριση. Γιατί τα λες αυτά?

Είναι κρίμα ρε παιδιά να πυροβολείτε γενικά και όποιον πάρει ο χάρος. Το να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν απλά και μόνο για να δημιουργείτε ντόρος και κακό κλίμα.... τι να πώ? Υπάρχει και σωστός τρόπος να γίνεται η κριτική. Και εγώ πιο πάνω έγραψα κάτι λάθος αλλά το παραδέχθηκα.

Στη Δράμα Δημήτρη δεν έχω έρθει ακόμα και πολύ θα ήθελα να το κάνω φέτος. Πέρσι λοιπόν το τι έγινε το ξέρω μόνο από περιγραφές και δεν μπορώ να σχολιάσω. Στους αγώνες που πάμε ως ΕΑΠ πρόθεση μας είναι πάντα να βοηθήσουμε και είμαι σίγουρος ότι τα σωματεία έιτε έχει να κάνει με αγώνες είτε με εξετάσεις είναι γενικά ικανοποιημένα από την συνεργασία μας τόσα χρόνια. Το ότι πέρσι στη Δράμα έγινε ότι έγινε δεν ακυρώνει όλα τα άλλα, και εγώ ξέρω ότι σε τέτοια προβλήματα ποτέ δε φταίει μόνο ένας.

Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα στην ομοσπονδία με το θέμα της FAI πριν 2 χρόνια. Και μπορεί να μην το ξέρατε αλλά η ΕΛΑΟ στα 2 ΔΣ που έγιναν σχετικά με το θέμα αυτό ήταν έτοιμη να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη Δράμα. Δεν τα λέω αυτά για να πείτε "ααα ευχαριστούμε", αλλά υπερασπιστήκαμε όπως οφείλαμε την κατάσταση και τελικά αποφύγαμε τα χειρότερα. Θέλω να πώ ότι δεν έχετε αντιπάλους πουθενά, αλλά θα πρέπει και εσείς να επιζητείται την συνεργασία και να μην υπάρχει προκατάληψη από καμία πλευρά. Νομίζω Δημήτρη ότι συνεννοούμαστε και καταλαβαινόμαστε.

Ως λαός έχουμε το χαρακτηριστικό να έχουμε ασθενή μνήμη, και όσα γίνονται σωστά και με γνώμονα τη σωστή λειτουργία απο την ΕΑΠ φυσικό είναι να μην διαφημίζονται και μετά από λίγο καιρό να λησμονούνται. Όταν όμως υπάρχει κάποιο πρόβλημα γίνεται μέγα θέμα είτε έχει , έιτε δεν έχει βάση. Τόσα χρόνια έχουν γίνει αρκετά σημαντικά (και ακολουθουν και άλλα), και βέβαια πολλά απλά διαδικαστικά. Προφανώς όλα παραγράφονται μόλις δημιουργηθεί καποιο ζήτημα και πριν αποδειχθεί κάποιο φταίξιμο.

Το περι τυπικής τήρησης κανονισμών, σωστό είναι όταν εφαρμόζεται από όλους και πάντα. Προσωπικά ξέρω πολλές περιπτωσεις που οι κανονισμοί προσαρμόσθηκαν στις εκάστοτε ανάγκες και καλύπτει το παρελθόν όλων των σωματείων που ασχολούνται και έχουν διοργανώσει εξετάσεις ή αγώνες τα τελευταία 4 χρόνια. Και πάντοτε ήταν προς το συμφέρον των καταστάσεων και καλά έγινε ότι έγινε. Αν εφαρμοζόντουσαν πάντα οι κανονισμοί κατα γράμμα θα έπρεπε η πλειονότητα των αγώνων που έχουν γίνει να θεωρηθεί άκυρη. Για αυτό όπως λέει ο Παναγιώτης "ο αναμάρτητος...".

Το συγκεκριμένο θέμα άν είχε συζητηθεί με νηφαλιότητα και ηρεμία (εκτός φόρουμ αρχικά) από την αρχή θα μπορούσε να βγεί άκρη όμορφα και πολιτισμένα. Δυστυχώς ξεκίνησε με ολομέτωπη και αδιάκριτη επίθεση με άδικες προσωπικές κατηγορίες. Αυτά συμβαίνουν όταν λείπει η καλή πιστη και διάθεση... (Γειά σου Σταύρο ) Το Κώστα τον εκτιμώ (παρά τα όσα έγραψε στο θυμό του), αλλά πιστεύω ότι υπερβάλλει και θα πρέπει να τα δει πιο ήρεμα τα πράγματα. Στο τέλος θα καταλάβει ότι δεν υπήρχε λόγος καν να ξεκινήσει αυτή την ιστορία όπως τη ξεκίνησε, υπάρχουν και πιο όμορφοι τρόποι να τοποθετείσαι. Λίγο υπομονή.

Καταλήγω με 2 πράγματα.
Διαπίστωση: Όλες οι γκρίνιες ξεκίνησαν μόλις η ΓΓΑ έκοψε τα χρήματα και δεν δινόντουσαν πλέον για τη διεξαγωγή αγώνων, και συνεπώς δεν ζητάνε αγώνες τα σωματεία.
Κατάθεση: Στην ΕΑΠ ήθελα να μπώ για να προσφέρω κάποια πράγματα που ήξερα ότι μπορώ. Μέχρις στιγμής αυτά με τα οποία έχω ασχολήθεί τα έχω ολοκληρώσει επιτυχώς. Γουστάρω αυτό που κάνω και ας με στεναχωρούν οι στάσεις ορισμένων. Δεν έχω σχέση με κανένα συμφέρον όυτε έχω κερδίσει ποτέ τίποτα, το αντίθετο μάλιστα. Το τι έχω δώσει από χρόνο (και όχι μόνο) το ξέρω καλά και λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με όσους θυμούνται την ΕΑΠ μόνο για να γκρινιάξουν για κάποιο πρόβλημα, να κριτικάρουν δίκαια ή άδικα, και να προβληθούν.

Όπως λέει και ο Αλέκος, πετάτε γιατί χανόμαστε.

badder

Δημοσίευσηαπό frog » Τετ Φεβ 06, 2008 2:02 pm

Γεια σου ρε Μανώλη με τα στατιστικά σου

Υγεία καλές πτήσεις σε όλους και ασφαλείς προσγειώσεις

frog
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Φεβ 06, 2008 3:21 pm

Εγώ ένα ξέρω. Από τότε που μπήκε στην επιτροπή ο badder έχει πάρει καινούργιο αλεξίπτωτο, καινούργια μηχανή, καινούργιο αμάξι, μέχρι και καινούργιο σπίτι!

Ταυτόχρονα και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν τα κονδύλια της ΕΛΑΟ.

Σύμπτωση; :twisted:

norad

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Φεβ 06, 2008 3:28 pm

Κάτσε ρε Άλεξ, δε τα λες σωστά...

Έχω πάρει 3 αλεξίπτωτα, 2 καθίσματα, 2 εφεδρικά, μια συνιδιοκτησία στο διπλό, μια χορηγία Gamesa, 1 λαπτοπ, 1 ταξίδι στο Reunion και άλλο ένα που θα πάω Δομήνικο, και να μην υπολογίσουμε φωτογραφικές και άλλα.

Δυστυχώς αποκαλυφθηκα, αλλά ευτυχώς δεν έχει έρθει ακόμα η εφορία να μου κάνει έλεγχο. Λες να ζητήσω από το Κουκοδήμο να παρέμβει... Συμπτωματικά μεχρι πρόσφατα ήταν Γ.Γ. Αθλητισμού. :P

badder

Δημοσίευσηαπό vagos » Τετ Φεβ 06, 2008 3:30 pm

norad\";p=\"10403 έγραψε:Απολαυστικός όπως πάντα :)

Το καλύτερο:
savelonas έγραψε:Δυστυχώς για μένα δεν ξέρω καλά το GPS και ειδικά κατά την στιγμή του τερματισμού δεν ξέρω πως πρέπει να περάσω τη γραμμή τερματισμού πετώντας ή περπατώντας;

hohohoho

Κατι μου λεει οτι την τριετια που απειχα απ'τους αγωνες εχασα σημαντικες τεχνοτροποιες του final glide (εξου και τα σκα...σα φετος στον εμπεσσο :) )

μερικες αποριες τωρα ?

1.το competino που εχω , εχει αυτη τη δυνατοτητα ?

2.αν σε δει η σε καταλαβει κανεις το φτυαρι (να ανοιξεις τρυπα να χωθεις εννοω) το χεις μαζι σου η στο παρεχει αλλος ?

3.αν τα καταφερεις εχεις μια θεση εργασιας στν MLR η στην GARMIN , η τσαμπα η ξεφτιλα ?

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Τετ Φεβ 06, 2008 4:35 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό GUS » Τετ Φεβ 06, 2008 4:06 pm

Γιάννη, συγνώμη για το ύφος μου, όμως τα όσα έγραψα περί παρανομίας δυστυχώς ισχύουν και το χειρότερο: παραμένουν παράνομα και συνεχίζεται η αδικία.

Παναγιώτη, λυπούμαστε όλοι για το οικογενειακό σου πρόβλημα, είχε και η μάνα μου καρκίνο πριν κάποια χρόνια, πρόσφατα και ο Σάββας, καταλαβαίνω τι μπορεί να περνάς. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο, τα προβλήματα που έχεις δε σε κάνουν λιγότερο άδικο ή περισσότερο νόμιμο.

Ιωακείμ, φαντάστηκες ότι ξεκίνησε το όλο θέμα για τη Σερβία; Κρίμα που νόμιζα ότι με ήξερες καλύτερα.

Είναι θέμα Αρχής, θέμα σωστού - λάθους, παράνομου και νόμιμου, αλλά πάνω από όλα: δίκαιου και άδικου.

Δεν υπάρχει λόγος να γράψω τίποτα άλλο εδώ.

Κώστας Πρωιτσάκης

GUS
EN B

Δημοσ.: 104

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Φεβ 06, 2008 4:59 pm

Χαίρομαι που καταλήγουμε κάπου...

Το τι είναι δίκαιο η άδικο είναι ένα θέμα. Το αν υπήρξε δόλος και συνομωσία είναι άλλο θέμα.

Και όπως θα δεις, ακόμα και με βάση όσα πιστεύεις δεν έχει γίνει αδικία. Μη βιαζόμαστε να πυροβολήσουμε τον πιανίστα...

Ελπίζω αυτό το μεγάλο αλλά ενδιαφέρον θέμα να λήξει εδώ και να κρατήσουμε τα όποισ θετικά είχε να μας δώσει.

Αντε να μας κάτσει κανας καλός καιρός να ξεχαρμανιάσουμε.

badder

Δημοσίευσηαπό adreas » Τετ Φεβ 06, 2008 9:47 pm

Εεεπ, Σαβελώνα, μή μου κατηγορείς το φόρουμ, θα ήθελα να ήξερα τι θα κάναμε άν δεν το είχαμε αυτές τις βροχερές ημέρες.

Ομολογώ ότι έχω μείνει άναυδος με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Αρχίσαμε καλά, με ένα πολλά υποσχώμενο καυγά ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα συμπαθείς πελότους. Πολύ ωραία, όπως όλοι οι δικτυωμένοι πελότοι ετοίμασα ποπ κορν και κάθησα να παρακολουθήσω τα βεγγαλικά. Υπέθεσα ότι σα γνήσιοι έλληνες θα μπορούσαμε τουλάχιστον να οργανώσουμε ένα δυο διασκεδαστικά σκανδαλάκια.

Dυστυχώς τζάμπα πήγε το ποπ κορν, ούτε δυο μέρες δεν κράτησε το γλέντι και οι εμπλεκόμενοι έβαλαν νερό στο κρασί τους.

Αίσχος!

Μα είναι δυνατόν, σε μια χώρα όπου τα πάντα είναι μπουρδέλο, ροζ DVDιά, ΜΑΤατζήδες αγκαλίτσα με χρυσαυγίτες κλπ να μη μπορεί η ΕΑΠ να οργανώσει μια τόση δα συνομωσιούλα; Είναι δυνατόν να βγαίνει δημοσίως ο -- και να λέει ότι δεν υπάρχει δόλος και κινήσεις εκ του πονηρού; Tι σκατά κάνουνε στην ΕΑΠ αν δε μπορούνε να δολοπλέξουνε; Με τι μούτρα θα κατεβάσουμε μετά εθνική ομάδα εάν οι αεραθλητικοί θεσμοί μας δε μπορούν να αντανακλούν τον εθνικό μας χαρακτήρα; Τι θα δείξουμε στον έξω κόσμο, σοβαρούς και νομοταγείς πελότους; Αυτό είναι το ατού της Γερμανίας και της Ιαπωνίας και είναι και βαρετό του θανατά εκτός αν είσαι Γερμανός ή Ιάπωνας.

Σας παρακαλώ κυρίες και κύριοι, ας κάνουμε κάποια προσπάθεια να ευθυγραμιστούμε με τα εθνικά μας πιστεύω. Λιγάκι κομπίνα, μια δόση κουτοπονηριά, μια τζούρα πισώπλατο μαχαίρωμα. Ας μη χάσουμε κάθε ίχνος ταυτότητας στη δίνη της παγκοσμιοποίησης.

Έτσι gia tin Ellada re gamoto.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό kampanas » Τετ Φεβ 06, 2008 9:53 pm

Φίλοι μου
Ξεκίνησα να γράφω, για να πω και εγώ την αποψή μου γιαυτα που είχαν συμβεί στην Δράμα.
Θα πω εγώ θα πεις εσύ και λύση δεν θα βρεθεί.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.
Σκέφτηκα όμως ότι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος και ποιο σοβαρός πόνος από τον δικό μας τον καημό.

Έτσι τα άφησα στο αρχείο για να τα θυμάμαι.

kampanas
EN A

Δημοσ.: 4

Δημοσίευσηαπό yannis » Τετ Φεβ 06, 2008 11:13 pm

frog\";p=\"10407 έγραψε:Πάντως ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά εδω μιλάμε 4-5 άτομα ολα κι όλα για κάποια σοβαρά θέματα.
Αν αυτοί είμαστε μόνο που ενδιαφερόμαστε για το άθλημα δεν μου κάνει έκπληξη που είμαστε σ'αυτά τα χάλια.

Λοιπον,τωρα που σταματησαν οι αμεσα εμπλεκομενοι,ας μιλησουμε και εμεις οι υπολοιποι.
Βγηκε ο Πρωιτσακης πριν απο 2 μερες και εκανε μια σοβαρη καταγγελια.Και ετσι οπως τα εθεσε τα πραγματα,φαινοταν οτι κατι εχει γινει λαθος(λεω εγω,και οχι βρωμικο και στημενο).
Αμεσως μετα βγηκε ,για να βαλει τα πραγματα στη σειρα τους και να δειξει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα,αν και δεν ηθελε να κανει το δικηγορο κανενος.Και ευτυχως δηλαδη που δεν ηταν δικηγορος κανενος,γιατι με το επομενο post του Πρωιτσακη,θα εχανε την δικη και θα πηγαινε μεσα ισοβια.Γιατι αυτο που διαβασα ηταν οτι διεψευσε και εριξε στο κενο καθε λεξη που εγραφε.Και βεβαια εγω που ειμαι εξω απο το χορο,περιμενα την απαντηση του με το ιδιο αδιασιστα στοιχεια.
Αντ αυτου,ειδα να παραδεχετε οτι απλα εκανε λαθος για το θεμα της συναντησης των σωματειων,και μετα γενικα και αοριστα να μας λεει οτι δεν υπαρχει συνομοσια,και να πιστευει ο Πρωιτσακης οτι θελει,και τι αδικη που ειναι η κοινωνια που προσπαθοντας να βοηθησει,βρισκετε και μπλεγμενος,οτι μονο τα κακα της ΕΑΠ γινοντε θεμα,και δεν λεγετε τιποτα καλο.Το θεμα,δεν ειναι το τι πιστευει ο Πρωιτσακης.Το θεμα ειναι να κανεις εμας να πιστεψουμε οτι δεν εχει δικιο ο Πρωιτσακης,και εγω προσωπικα δεν εχω πιστει καθολου.
Και οπως σε ολες τις δουλειες,κανεις δεν λεει μπραβο σε καποιον επειδη κανει απλα την δουλεια του.Ειναι υποχρεωση του,και γι αυτο ειναι σε αυτην την θεση.Ποσο μαλον να ακουσει μπραβο οταν δεν κανει τα βασικα(απ οτι γραφουν οι συναδελφοι,δεν ξερω).
Τωρα για τον Πανο απο το Αγρινιο,επειδη ειπα οτι ειμαι εξω απο το χορο,δεν καταλαβα και πολυ καλα τι ηθελε να πει ο ποιητης.Εδωσε μια παρασταση,(για θεατρο μου φανηκε)και αυτο που εβγαλα εγω ηταν οτι,ναι,εγιναν παρατυπα τα πραγματα,αλλα ηταν και οι αλλοι παρατυποι σε καποια ανυποπτη στιγμη,και βεβαια τωρα που πλακωσαν τα ζορια,τα εφερε ολα στο μυαλο του,τους τα θυμησε,τα μαθαμε και εμεις που δεν τα ξεραμε,και νομιζε οτι εβγαλε την ΕΑΠ λαδι.
Συμφωνω με ολες την προτασεις και την λογικη που της εκθετει ο Ιωακειμ,δεν θελει και πολυ μυαλο να δεις οτι στοχευουν στον καλο και στην αναβαθμιση του αθληματος,αλλα η τελευταια του προταση ηταν εντελος αστοχη σχετικα με την αλλαγη,ανταλαγη,στην εθνικη ομαδα.Στην εθνικη θα παει αυτος που πρεπει με τον σωστο τροπο,οποιος και να ειναι αυτος.Και βεβαια δουλεια του Ιωακειμ,και του καθε Ιωακειμ ειναι να κανει προτασεις,και τις ΕΑΠ να τις εφαρμοζει με τον πλεον νομοτυπο,και περα για περα,εις απαντες ανακοινωσιμο,τροπο.

Προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν γνωριζω κανενα απο τους εμπλεκομενους,εκτος απο τον Ιωακειμ που ηταν εξεταστης μου,και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις για να ειμαι ειλικρινης.
Εγω απλα σας γραφω τι εμεινε σε εμενα απο ολο αυτο.Οτι η δουλεια βρωμαει και παει για κουκουλωμα.Αλλα επειδη παντα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι ετσι,περιμενω να δω τις διορθωτικες κινησεις που θα αποδειξουν το αντιθετο.

Δεν θα εγραφα,αλλα επειδη ξερω ποσο πολυ αρεσει στον Αντρεα να ειναι αραχτος,να τρωει πιτσα και να με διαβαζει,ειπα να γραψω 2 σειρουλες...:)

yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Φεβ 07, 2008 12:37 am

Έλα ρε Αντρέα και ανησυχούσα ότι κάτι έπαθες...

Όπως βλέπεις πάντοτε θα υπάρχουν πελότοι που δεν ξέρουν, αλλά θα έχουν άποψη (αναφαίρετο δικαίωμα) για να αναζοπυρώνουν την κουβέντα και να τρώς ποπ κορν.

Λυπάμαι αν τα γραφόμενα μου είναι μακροσκελή, ψιλοαναλυτικά και ίσως δυσνόητα. Θα προσπαθήσω να γράφω μικρότερα κείμενα και λέξεις για να διευκολύνω τη κατάσταση. Αλλά δεν μπορούσα να αφήσω τον Αντρέα χωρίς υλικό.

Κατσανδρεδάκη δεν είμαι δικηγόρος και δεν το κατέχω το νομικό άθλημα, αλλά όταν κάνω λάθος ξέρω να το παραδέχομαι. Αν από όσα γράφτηκαν εσύ αυτά κατάλαβες... μάλλον δεν πρέπει να εκπλήσσομαι (από συναδέλφους και εγώ)

Αντρέα δεν μπορείς να πεις το κρατάμε σε κάποιο επίπεδο... :P Άλλωστε μεσα στο χείμωνα κάποιο θέμα πρέπει να έχει και το sky να ανέβουν οι δείκτες θεαματικότητας. Τα διαπλεκόμενα βλέπεις..., ο βασικός μέτοχος, και άλλα τέτοια ωραία. Ο Ζαχόπουλος τώρα που θα βγει απο το νοσοκομείο μήπως έχει διάθεση για εγγράφή στο φόρουμ? Τόσες ώρες που θα κάθεται ανάσκελα τι θα κάνει?

Βαγγέλη τώρα μου ήρθε και μια παραλλαγή από αυτό που μου έλεγες?

badder

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης