Συντονιστής: Moderators
norad\";p=\"10712 έγραψε:Γιατί να μην δοκιμάσουμε Υπατο ;
TsoukasVaggelis\";p=\"10721 έγραψε:Alex
νομίζω ότι θα έχει λίγο ένταση το Σάββατο στο Σταυρό, αλλά θα είναι και Δυτικός. Ισως είναι καλά στη Δεσφοίνα.
Τι λες Ανδρέα?
DrFlight\";p=\"10718 έγραψε:Ελάτε Πάτρα τότε Γιάννη ..![]()
![]()
kswift\";p=\"10723 έγραψε:DrFlight\";p=\"10718 έγραψε:Ελάτε Πάτρα τότε Γιάννη ..![]()
![]()
Για λέγε? Πως τοβλέπετε εκεί?Σ η Κ? Και που.
badder\";p=\"10725 έγραψε:DrFlight\";p=\"10718 έγραψε:Ελάτε Πάτρα τότε Γιάννη ..![]()
![]()
An me thelete pragatika... pos na arnitho...?
dimitrisky1\";p=\"10736 έγραψε:καλημεροσπεριζω τη στηλη του σαββατοκυριακατικου καιρου. Εδω πραγα τσεχιας γινεται της καριολας με το συμπαθειο. Φευγουν σκεπες και δεντρα! Σκοτωθηκαν ανθρωποι οπως για παραδειγμα μια 11χρονη την πλακωσε ενα δεντρο. Ειδες η φυση.. Απο την αλλη περι τα 1000 χλμ πιο κατω ο πιλοτος ονοματι ΓκοΥς κανει την πτηση της ζωης του...Ειναι φοβερο φαινομενο αυτα τα μετωπα καιρου! Οσο και να τα παρατηρεις οσο και να τα μελετας δυσκολα τα κατανοεις, κατι σαν τους σεισμους. Παλι καλα που οι μετεωρολογοι ειναι πιο ειδικοι στο αντικειμενο τους απο οτι οι σεισμολογοι και μπορουν να σου πουν προσεχε εεεερχεται...αν και συνηθως μπαινει σταδιακα και προβλεψιμα με φοβιζει λιγο αυτη η δυναμη, ο αιολος.
Υ.Γ Στο συγκεκριμενο σπορ γιατι σε αλλα οπως καητσερφινγκ πχ, με εξιταρει και με διεγειρει.αυτα ευχαριστω που διαβασατε τισ σκεψεις μου.
adreas\";p=\"10732 έγραψε:Νεά από το μέτωπο. Δυνατός αυρονοτιάς με ένα ανατολικό κατιτίς, άντε βγάλε άκρη στην Ιτέα, χαμηλά κουμουλοειδή/εξατμισοειδή συννεφάκια στη Γκιώνα, πάω να δω τι παίζει άμα ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι ντόπιοι χαραμοφάηδες (κατά τις 11 το βράδυ).
Πουλαω GABRINA 11 πανι και twin tip carbon σανιδα...αφου θες να μαθεις kite.adreas έγραψε:Το παλέυουμε για kite αλλά δε μας κάθεται. Έχουμε ένα τρύπιο που κάθεται κάπου 6 μήνες σ' ένα μαγαζί και περιμένει να επισκευαστεί κι έναν άχρηστο ξάδερφο που με παράτησε κι έφυγε Τσεχία χωρίς να με μάθει ή να μου αφήσει ένα από τα δικά του. Άστα να πάνε. Όταν καταφέρω να μάθω πάμε μαζί Ναύπακτο.
Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες