Ημερομηνία Δευτ Μάιος 05, 2025 2:01 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Μπράβο!!!

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Μπράβο!!!

Δημοσίευσηαπό jianniskys » Δευτ Μάιος 19, 2008 5:28 pm

Μπράβο στο Γιαννακη απ'τα Χανιά πού μάς έβαλε όλων μας γυιαλιά!Στού Καλέτζι τον αγώνα μ'άφησε παγοκολώνα!Τι πιλότος φοβερός αν και τόσο νεαρός,σε όλους δέκατος αυτός πιό καλός κι'από παλιός!Και πετούσε Ασσο-δύο μάλλον άξιζε βραβείο!!!

jianniskys
EN D

Δημοσ.: 169

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Μάιος 19, 2008 6:01 pm

Τον χάζευα χθες πατωμένος στον 3ο πυλώνα να βρίσκει θερμικό και να παίρνει τον πυλώνα ψηλότερος απ' όλους τους πιλότους που έφτασαν στον 3ο - έτριβα τα μάτια μου όταν κατάλαβα ότι είναι Atis !! . Δεν ξέρω που έφτασε αλλά ξέρω ότι ζήλεψα πάρα πολύ όταν τον είδα να πηγαίνει για τον τέταρτο !! Μπράβο Γιάννη !!

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Μάιος 19, 2008 6:02 pm

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον Βαγγέλη - Saga - Παπαγεωργίου για την εκπληκτική του πορεία. Πετούσαμε παρέα και στα 2 task που έγιναν και έχω να πω πως δεν είναι μόνο XC Machine αλλά και Comp Dog. Άντε και στο PWC !

norad

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Μάιος 20, 2008 10:16 am

Ο Γιάννης πραγματικά ήταν έκπληξη. Μετά από λίγη ώρα που περάσαμε μαζί στη καρότσα της περισυλλογής ανακάλυψα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Μιλάμε για κάποιον που πετάει 20 μήνες, άλλοι σε αυτό το επίπεδο ακόμα κάνουν τσουλήθρες και αυτός βάζει 200 ώρες το χρόνο.

Ελπίζω να τα πούμε και στη Δράμα.

Υ.Γ.

Καταγγέλω τον Κο Βαγγέλη Καρμανιόλα διότι μετά τη το γκολ της πρώτης ημέρας και έχοντας μόνο 2 ωρίτσες πτήση πήγε και προσγειώθηκε, ενώ θα μπορούσε να πετάει για άλλες 2 τουλάχιστον. Ανεπίτρεπτο. Αλλιώς έχουμε συνηθίσει.

badder

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό adreas » Τρί Μάιος 20, 2008 12:52 pm

Σχετικά με το Γιάννη, κανείς δεν ανέφερε το πιο προφανές: το μισό πανί του είναι μπλε.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Μάιος 20, 2008 1:54 pm

Και απ' ότι φαίνεται, τα πανιά που έχουν μπλε είναι και μαθημένα να χορεύουν καλό καρσιλαμά ε;

norad

Re: Μπράβο!!!

Δημοσίευσηαπό Agelos » Τρί Μάιος 20, 2008 3:47 pm

Άσχετο αλλά Alex μου αρέσει η μύτη σου στο avatar

Agelos
Competition

Δημοσ.: 271

Δημοσίευσηαπό wolfgang » Τρί Μάιος 20, 2008 7:50 pm

Agelos\";p=\"11528 έγραψε: Alex μου αρέσει η μύτη σου στο avatar

Ξέρετε τί λέν για μεγάλη μύτη ...

wolfgang
Competition

Δημοσ.: 463

Δημοσίευσηαπό yannis » Τρί Μάιος 20, 2008 9:57 pm

Βρε παιδια...τι να πω.Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Πρωτη φορα σε αγωνες,απιστευτη εμπειρια για μενα,ηταν ολα φανταστικα.Με εχει παρει τοσο πολυς κοσμος τηλεφωνο,και με ρωταν αν εχω καταλαβει τι εχω καταφερει.
Δυστυχως δεν θα μπορεσω να βρεθω στην δραμα,αλλα σιγουρα θα τα πουμε στον εμπεσσο.

Τιμη και δοξα στα 1-2....:)

http://www.cretanparagliding.gr

After all,its all about having fun!
yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό loxagos » Τετ Μάιος 21, 2008 2:09 pm

Μπράβο σε όλη την Κρήτη με την πολυπληθή συμμετοχή της και ειδικά στα Χανιά για την ρακί τους !!! 8)

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες