Συντονιστής: Moderators
RITAS\";p=\"13388 έγραψε: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1/2, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
RITAS\";p=\"13388 έγραψε: ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ? ΑΝ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 100 ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ? ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η Α ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 80/100 ΚΑΙ Η Β 95/100, Η Β ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ (1/2), ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
RITAS\";p=\"13388 έγραψε: ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ?
RITAS\";p=\"13388 έγραψε: ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 1/2. ΜΗΠΩΣ ΤΟ DHV H ΑΛΛΙΩΣ LTF ΕΥΝΟΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ?
MIK\";p=\"13390 έγραψε:Κάνας πιο έμπειρός γιατί ειδικά για ασόδυα χτυπάει συχνά το τηλέφωνο μου να τους πω γνώμη...μη πάρω στο λαιμό μου κανένα
RITAS\";p=\"13388 έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΤΟ DHV H ΑΛΛΙΩΣ LTF ΕΥΝΟΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ?
GianisAPCO\";p=\"13412 έγραψε:Δεν κατάλαβα γιατί σταθήκατε στην τελευταία πρόταση μου και όχι σε αυτήν με τα έντονα κεφαλαία γράμματα φίλε vago και yanni????????
Το θέμα είναι η ασφάλεια αν δεν κάνω λάθος.Οσο για τα σημπερασματα της επιδωσης του 1-2 τα εχω βγάλει φίλε vago απο ολα αυτά που γράφεις μετά απο πολλές ώρες πτήσης με αυτό.
Παρεπιπτόντος... εχω και πετάω και competition πανί τελευταίας τεχνολογίας,αρα εχω μέτρο σήγκρησης.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες