Συντονιστής: Moderators
georgex έγραψε:Με την FreeX του 99, και επειδή συνήθως δεν έχω τα πόδια στο foot rest:
Νομίζω οτι τεντώνοντάς τα πόδια με τις μύτες μπροστά, βελτιώνεται λίγο η ταχύτητα και τo glide. Ίσως επειδή κάνοντας αυτό ταυτόχρονα οριζοντιώνομαι.
georgex έγραψε:Σωστά τα είπατε και απορώ πως το ξέχασα αυτό για την αλλαγή στην γωνία προσβολής, την στιγμή που με απασχολεί αν καινούργιο αλεξίπτωτο που σκέφτομαι να πάρω είναι "συμβατό" με το κάθισμά μου...
Ειπώθηκε από φίλο πιλότο οτι ένα νέο αλεξίπτωτο είναι "τριμαρισμένο" για ζώνες με κουκούλι, και θα το αισθάνομαι συνέχεια μπροστά.
Πριν λίγο ρώτησα με e-mail συγκεκριμένη εταιρία για συγκεκριμένο αλεξίπτωτο και περιμένω απάντηση.
Αν έχετε άποψη/εμπειρίες για το θέμα παρακαλώ να τις ανεφέρετε, θα ενημερώσω και εγώ για την απάντηση που θα πάρω.
andread έγραψε:Πετάω ακόμη με το πιστό μου Supair top μοντέλο 99 το οποίο δεν είναι αυτό που θα λέγαμε 'αεροδυναμικό'
georgex έγραψε:Και στην παρακάτω φωτογραφία, από τον Δημήτρη πάλι, την ίδια μέρα, φαίνεται καθαρά οτι φεύγει μπροστά το αλεξίπτωτο
andread έγραψε:Νια διευκρινίσω οτι αυτά τα έλεγε ο Patrick Berod όταν είχαν αρχίσει να εμφανίζονται τα κουκούλια, αυτός επέμενε να πετάει με ανοιχτό κάθισμα και να τους ρίχνει στα αυτιά.
achim έγραψε:Γιάννη εσύ με τη μεγάλη διαφορά όγκου σε σχέση με αυτόν που το πιστοποίησε αλλά και με το διαφορετικό (ίσως) κάθισμα, θα έχεις διαφορετικό αλεξίπτωτο από αυτό που σου λέει το κάθε τεστ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης