Αφού λοιπών όλοι έχουμε και από μία άποψη την οποία καλούμαστε κατά καιρούς να εκφράζουμε δημοσίως και ανευθυνο-υπευθύνως ας δώσω και εγώ τη δικιά μου όπως αυτή φαίνεται κάτω από το πρίσμα του πιλότου που αναφέρει ο andred , του πιλότου δηλαδή που δεν συμμετέχει όλες τις ημέρες στα task, αλλά σε όσα αυτός επιλέγει και του πιλότου που άλλοτε παίρνει το Dmin και άλλοτε τσιμπάει και κανα-δυό πυλώνες.
Εγώ με τι δικιά μου μικρή πείρα και τις λίγες συμμετοχές μου σε αγώνες πιστέυω ότι :
-Οι αγώνες της πρώτης κατηγορίας δεν έχουν σαν σκοπό να κινδυνέψουν οι πιλότοι αλλά να ανταγωνισθούν κάτω από πιο δύσκολες( Όχι
επικίνδυνες) συνθήκες από την Β’
- Κριτήριο για την πραγματοποίηση ενός task πρέπει να είναι η ασφάλεια και του τελευταίου πιλότου που συμμετέχει στην ανάλογη κατηγορία.
- Ο ανταγωνισμός είτε αυτός είναι στην Α είτε στην Β μας ωθεί κάθε φορά να κάνουμε και κάτι παραπάνω από ότι συνήθως κάνουμε.
Αυτό το κάτι λοιπόν, είναι αυτό που μας κάνει και πιο έμπειρους άρα και πιο ασφαλείς.
- Η Β κατηγορία θα πρέπει να έχει σαν σκοπό να προετοιμάσει τους πιλότους να ενταχθούν πιο καλά στην Α’ μαθαίνοντας τους βασικά πράγματα όχι για τη πτήση αλλά για τη λειτουργία του αγώνα (τα είδη, τα task, το GPS κλπ)
- Το fun της όλης υπόθεσης δεν νομίζω να αλλάζει στην Α η στην Β κατηγορία είναι στο χέρι του κάθε πιλότου να ευχαριστηθεί τη πτήση του ή όχι. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να πετάξει (εγώ δεν πέταξα στο δεύτερο task του Κιθαιρώνα) ούτε την ώρα που θα απογειωθεί, ούτε καν την διαδρομή που θα επιλέξει για να πάει από το σημείο Α στο Β και μετά στο Γ.
- Είμαι σύμφωνος και εγώ με τους Fun αγώνες, μου αρέσουν και μένα και συμμετέχω όταν μπορώ μιας και τέτοιοι αγώνες υπήρξαν και υπάρχουν (beach party στο Βράχο και Λευκάδα air festival) άρα δεν βρίσκω τον λόγω να προσθέτουμε έναν ακόμα ανάμεσα σε μία επίσημη διοργάνωση με όποιο κόστος αυτό θα επιφέρει (οι αθλητικές διοργανώσεις φαντάζομαι οι fun όχι)
Τελειώνοντας με βρίσκει σύμφωνο η πρόταση του achim να συμμετέχουν όλοι στην ίδια κατηγορία αλλάζοντας τα κριτήρια βαθμολογίας ανάλογα με την εμπειρία των πιλότων και να δίνοντας κίνητρα για τη συμμετοχή περισσότερων νέων πιλότων
Όσο για τη μικρή συμμετοχή στη β΄ κατηγορία η προσωπική μου άποψη είναι ότι στη διοργάνωση του Κιθαιρώνα βασικό ρόλο συντέλεσε το γεγονός της κακοκαιρίας καθώς και η λάθος επιλογή να γίνει σε έξι ημέρες και όχι το τελευταίο τριήμερο.
Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός τις παρουσίας σε αγώνες των εκπαιδευτών αλλά όχι και των μαθητών τους. Αλήθεια ο Διονύσης και ο Γιώργος πόσους μαθητές βγάζουν κάθε χρόνο; Πόσοι από αυτούς έρχονται σε αγώνες ; Τελικά επειδή όλα είναι θέμα παιδείας, τους μαθητές όπως τους εκπαιδεύουμε (εκπαιδευτές και σωματεία) έτσι αυτοί πράττουνε.