Συντονιστής: Moderators
paramick\";p=\"8817 έγραψε:Το προσβλητικο ειναι να νιωθεις οτι καποιος κοστολογει την αρτιμελεια-ζωη σου γυρω στα 200ευρω(8ετιας,αλλα μοιαζει με καινουργιο.....)
badder\";p=\"8867 έγραψε:Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω δει ένα συγκεκριμένο username να δημοσιεύει τη θέση του σε αυτό το thread. χεχεχεχε
norad\";p=\"8868 έγραψε:Επίσης: Όταν οι κατασκευαστές δίνουν 10χρόνια στα εφεδρικά να ξέρετε ότι έχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλα 5 χρόνια ζωή. Τα αλλάζουμε στα 10 χρόνια για σιγουριά. Αυτό δεν σημαίνει ότι στα 11 χρόνια θα σκιστούν αν τα τραβήξουμε...
effie\";p=\"8871 έγραψε:Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο εφεδρικό πρέπει να ξέρεις πότε λήγει. Να ξέρεις πόσο ακόμη καιρό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
badder\";p=\"8870 έγραψε:Πρόσκληση / πρόκληση. Εγώ και εσύ.... mano a mano .... ενώπιος ενωπίω: Έγώ πετάω το Magic FR3 του Μπρούς καταμεσήμερο Ιουνίου και εσύ τραβάς εφεδρικό 15ετίας χωρίς ταμπελάκι.... Δίπλα δίπλα...
Για πολύ άντρες......:P:P:P:P
norad\";p=\"8874 έγραψε:Νομίζω πως θα έχεις καλύτερο glide... και εγώ καλύτερη ταχύτητα
DrFlight\";p=\"8882 έγραψε::arrow: Βρε συ Γιάννη γιατί το διέγραψες το μήνυμα που είχες βάλει?
Τί είναι τελικά αυτό που το ''.. νιώθεις να ..έρχεται''?
geo1-2\";p=\"8818 έγραψε:εστειλα e-mail στην κατασκευαστρια εταιρεια και μου ειπε οτι πρεπει να εχει στους ιμαντες κολλημενη μια dhv εττικετα οταν τους ειπα το προβλημα μου μου ειπαν με χιλια ζορια να μαθω ποτε το πηρα και θα μου στειλουν αλλη εττικετα τους ειπα εγω το 1999 ο βλακας!!! και μου εστειλαν απο την αυστρια ολοκαινουριο dhv με ολα τα στοιχεια επανω χρονια κατασκευης,πιστοποιηση,κτλ. καταλαβαινεις τωρα τι γινεται αμα τους ελεγα οτι το πηρα το 2006 θα μου εστελναν αυτοκολλητο για το 2006
Επιστροφή στην Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες