Πολλοι εκαναν τα χιλιομετρα της αρκουδας ,εξοδα ,ταλαιπωρια ,παραπεριμενε στην απογειωση και ...τζιφος.
Δεν τρεχει τιποτα ειδαν τους Α να πετανε ,να ξεφευγουν απο τα συνεφα,να κανουν δυσκολες πρωσγειωσεις, πηρανε τα μαθηματα τους ,ολα καλα.Να πω το τετριμενο πλεων και πολυ σωστο "πολλες φορες μαθενεις περισωτερα κοιτωντας παρα πετωντας"
Φτανουμε τωρα στον περιφεριακο με task για τη Β παραμονη μιση ωρα στον αερα και πρωσγειωση,(αφου τους εφαγε 2 μερες η Α λογο παρατασης, δεν μπορουμε να τα βαλουμε με το Θεο ντε)αντε νεοι και γεναιοι μου η μερα ειναι καλη και φενετε πως θα πεταξουμε σημερα και εμεις οι φτωχοι Βταδες που τις προηγουμενες μερες πολυ σωστα δεν πεταξαμε για να μην μπουμε σε τροχια.
Ανεβηκαμε λοιπων στην απογειωση ,ξεπακεταραμε, ελεγξαμε εξοπλισμο,ο καιρος καλος με σαφεις ενδειξεις οτι η ενταση στην προσγειωση ανεβαινει σιγα σιγα.
Προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα να ξεκιναει πρωτη η Α

Αυτο που εγινε ειναι οτι ανεβασε αρκετα στην προσγειωση και διακοπηκαν οι πτησεις, οι περισωτεροι βεβαια πεταξαν αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα οσο οτι τη Β γενικα την εχουμε στο κλ*σιμο ξεχνωντας οτι ειναι το εφαλτηριο για την Α .
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ, οχι να σκεφτωντε αν βγαινουν στην προσγειωση.Τις προηγουμενες μερες δηλαδη τους φυλαγαμε και την τελευταια ενω βλεπαμε οτι ανεβασει τους καθηστερησαμε χαριν της Α, λαμπρα

Ημουν παρων την Κυριακη και μου εκανε εντυπωση, το δε Σαββατο οι συνθηκες ηταν πολυ καλες απο της 11 που πετουσαν αρκετοι εκτος αγωνα μεχρι της 2 περιπου απο οτι μου ειπανε, παλι θα μπορουσε να μπει ενα ψευτοτασκ για τη Β να αλλα δεν επιμενω σε αυτο γιατι δεν ημουν εκει.
Με αλλα λογια χρειαζετε μεγαλυτερη προσοχη στη Β γιατι αυτα τα παιδια θα ειναι αυριο στην Α και αν τους φερωμαστε ετσι το μελλον των αγωνων διαγραφετε χλωμο κυριοι .
Συναθλητης μου εκανε παραπονα για αντιστιχη σημπεριφορα στους αγωνες του 2006
Φροντιστε να αλλαξει αυτη η νοοτροπια και να μην κλ*νετε τους νεους στους αγωνες, σεβαστειτε οτι αφηνουν και αυτοι τις δουλειες τους για το αθλημα που αγαπαμε ολοι μας και εχουν αν οχι περισωτερα τα ιδια δικαιωματα με την Α.
Αν αυτο δεν μπορει να γινει, για τους λογους που εσεις γνωριζετε καλυτερα απο μενα που ειμαι νεος, τοτε καταργηστε τη Β κατηγορια, να μην αισθανονται οι νεοι πιλοτοι ,ατομα Β κατηγοριας.
Ευχαριστω για την υπομονη σας